günaydın kızlar! nasılsınız?
bende her sabah duşa giriyorum, kendimi daha ii hissediyorum. herzaman kahvaltıdan sonra girerdim.
bugün kahvaltı yapmadan girdim daha iyi oldu.
geceleri bacağıma kramp girmeye devam ediyor. dr.um magnesıum verdi içiyorum ama faydası olmadı.
üstelik uyurken 1 kere kramp giriyordu şimdi 2 kere girmeye başladı.
yarın da doktor kontrolüm var. bakalım paşam napıyor kaç gram olmuş.
benim işler biraz karışık : )) ben galiba buradan direkt doğuma gidecem sempatiksalakcinni
günaydın:) erken kalkan erken yol alır:) be tüm gece uyanığım yatak ızdırap gibi geliyor.tüm gece uyutmuyor benimki.günaydın aso, günaydın nalann yaw siz gidip uyusanız yaaa :) evdekilere söylüyorumm ama uyunmuyordur dimi bende evde olunca erkenden kalkarım eminim pazar günleri uyuycam derim eşimee erken kalkarsanda gürültü etme, ama yok pazar günleri erkenden kalkarımm hafta içi öğle değil ama sinir olurum .)
nalancım odan gelmiş çok beğenmişsin ne güselll hayırlı olsunnn :)
sagolun kizlar opuyorumnanaktan
sagol nalancim simdi cok daha iyi ama yurumesi falan artik eskisi gibi olmiycakmis malesef hastaligindan dolayi
oglusumda iyi cok sukur gecen hafta kontrolumuz vardi 1350gr olmus ama karin cevresi biraz buyuk cikti insallah onemli birsey degildir
sen nasilsin prensesin nasil ?
nalancım odana kavuşmuşsun hadi gözün aydın. zaten o işlerin bir kerede bittiği çok nadir görülür hayatım. illa bir sorun çıkar illa bişeyler eksik olur..
bir de çatlak konuşmuşsunuz, ben çok kilo aldım ama bu zamana kadar hiç çatlamadım hep yazıyorum ya. bence kullandığım yağlar ve krem işe yarıyor. doğal yağlarım bitti çıkıp almam lazım şimdi aklıma geldi..
günaydın herkese, yarın son işgünü olduğunu düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum :)
her sabah işe gelmek feci şekilde zor gelmeye başladı
nalancığım hayırlı olsun kızının odası sağlıklı bir şekilde kullanın inşallah
günaydın herkese, yarın son işgünü olduğunu düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum :)
her sabah işe gelmek feci şekilde zor gelmeye başladı
nalancığım hayırlı olsun kızının odası sağlıklı bir şekilde kullanın inşallah
Dün Fransadan eşimin işle ilgili arkadaşı geldi.Akşam gittik aldık kadını otelden caddeye gittik.Her yer hamile dolu ya.Fransada da çok hamile varmış bu en sonki krizden sonra herkes hamile kalmaya başlamış öyle dedi kadın.
ay niye unutuyolarsa hemen getirseler bari. biz de çok şükür hiç sorun olmadı ne çizik vardı ne de unutulan bir şey yoksa var ya herhalde odayı burun deliklerine sokar popolarından çıkarırdımvalla çok geçmiş olsun daliacım Allah kolaylık ve şifa versin...
peki karın çevresinin büyük çıkması neye işaretmiş ki kötü bi şi yoktur inşallah...
bizim prenses maşallah ii, geçtiğimiz c.tesi kontrolümüz vardı 1068 gr olmuş, şu an için her şey normal seyrinde devam ediyo canım...
he geldi valla, ama eksik tabi tam gelse şaşardım bende, adamlarda öle diyo zaten, senelerdir bu işi yapıyoruz bir seferde asla bitmiyo bu işler diye, neyse geç olsun güç olmasın, bugünde bi güzel temizliğimde kapakları felan açim havalansınlar iyice...
saol canım, darısı odasını bekleyen bütün arkadaşların başına...
ya sordum çocuğa para vermiyolar,ama çocuğun doktor masrafları bezi bilmem nesi öyle bi paket veriyolarmış bebek için. para vermiyolar dedi
Hadi onlar çocuk parası ıvır parası zıvır parası alıyorlar..
Türkiye'dekilere noluyor 3,4,5,6 habire doğuruyorlar anlamıyorum..
günaydın aso, günaydın nalann yaw siz gidip uyusanız yaaa :) evdekilere söylüyorumm ama uyunmuyordur dimi bende evde olunca erkenden kalkarım eminim pazar günleri uyuycam derim eşimee erken kalkarsanda gürültü etme, ama yok pazar günleri erkenden kalkarımm hafta içi öğle değil ama sinir olurum .)
nalancım odan gelmiş çok beğenmişsin ne güselll hayırlı olsunnn :)
Figen ben izne ayrılınca işlerimi yapacak kimse yok bir kız aldılar Allaha emanet kaplumbağa hızında ilerliyor o öğrenene kadar ben doğurup gelirim artık öyle yani..
Aso, Nalan, Fairylike, Aslı sizede günaydın hoşgeldiniz hepiniz..
Nalancım gözün aydın yavrim ne zaman göreceğiz prensesin odasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?