2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın başakçım içmeğe devam et sakın burakma magnessıumu hadi bakalım gör bebişinii bende ösledim yaa oğlumuu görcemm

ben birkere doktoruma elinizde ikinci el ultroson aleti var mı demiştim satın alcam

gülerek bana var ama satmıyorum kiraya veriyorum demişti :)

benim işler biraz karışık : )) ben galiba buradan direkt doğuma gidecem sempatiksalakcinni

kıyamamm senmi çıkmak istemiyorsun iş yerindemi sıkıntı varr

sen istesende eğer nts de sancı görürlerse senin hissetmediğin izne çıkmak zorunda kalırsın

benim bir arkadaşım doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyordu ama malesef nts de sancısı göründü doktor izne ayrılmasını istedi çıktı iznee

allah sağlık versin çalış canım benim

ben çalışmıycam çıkcammm

günaydın herkese, yarın son işgünü olduğunu düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum :)
her sabah işe gelmek feci şekilde zor gelmeye başladı
nalancığım hayırlı olsun kızının odası sağlıklı bir şekilde kullanın inşallah

hiç uyuyamiorum artik geceleri.dün gece 2,30 da bir uyandim o oldu.bir daha yok.kizimda hiç durmadi saolsun..ondan önceki gece de karnimin ağrisindan uyuyamadim.neredeyse hastaneye gidicektim geceyarisi.klima çarpiyor saniyorum ve iş yerinde ki stress çok etkilioyor beni ne yazik ki.
stresse girdiim ana muhakkak ağriyor bi yerim.

günaydın aso, günaydın nalann yaw siz gidip uyusanız yaaa :) evdekilere söylüyorumm ama uyunmuyordur dimi bende evde olunca erkenden kalkarım eminim pazar günleri uyuycam derim eşimee erken kalkarsanda gürültü etme, ama yok pazar günleri erkenden kalkarımm hafta içi öğle değil ama sinir olurum .)

nalancım odan gelmiş çok beğenmişsin ne güselll hayırlı olsunnn :)

günaydın:) erken kalkan erken yol alır:) be tüm gece uyanığım yatak ızdırap gibi geliyor.tüm gece uyutmuyor benimki.

Figen ben izne ayrılınca işlerimi yapacak kimse yok bir kız aldılar Allaha emanet kaplumbağa hızında ilerliyor o öğrenene kadar ben doğurup gelirim artık öyle yani..

Aso, Nalan, Fairylike, Aslı sizede günaydın hoşgeldiniz hepiniz..

Nalancım gözün aydın yavrim ne zaman göreceğiz prensesin odasını

valla çok geçmiş olsun daliacım Allah kolaylık ve şifa versin...

peki karın çevresinin büyük çıkması neye işaretmiş ki kötü bi şi yoktur inşallah...

bizim prenses maşallah ii, geçtiğimiz c.tesi kontrolümüz vardı 1068 gr olmuş, şu an için her şey normal seyrinde devam ediyo canım...

he geldi valla, ama eksik tabi tam gelse şaşardım bende, adamlarda öle diyo zaten, senelerdir bu işi yapıyoruz bir seferde asla bitmiyo bu işler diye, neyse geç olsun güç olmasın, bugünde bi güzel temizliğimde kapakları felan açim havalansınlar iyice...

saol canım, darısı odasını bekleyen bütün arkadaşların başına...

ne güsel benimde cumartesi günü tatil olsa cumartesi iş yaparım pazarda bütün gün dinlenir gezerimm

ben cumarteside çalışıyorum bali yarım gün çalışsamm o bile yeter ama malesef tam gün

Dün Fransadan eşimin işle ilgili arkadaşı geldi.Akşam gittik aldık kadını otelden caddeye gittik.Her yer hamile dolu ya.Fransada da çok hamile varmış bu en sonki krizden sonra herkes hamile kalmaya başlamış öyle dedi kadın.

Hadi onlar çocuk parası ıvır parası zıvır parası alıyorlar..
Türkiye'dekilere noluyor 3,4,5,6 habire doğuruyorlar anlamıyorum..

ay niye unutuyolarsa hemen getirseler bari. biz de çok şükür hiç sorun olmadı ne çizik vardı ne de unutulan bir şey yoksa var ya herhalde odayı burun deliklerine sokar popolarından çıkarırdım D:

canım banada öyle geliyorr bir yere gidince sürekli hamile görüyorum ne kadar çok hamile var diyorum ama şimdi hamileyiz ya hamileler dikatimizi çekiyorrr öncesi çok dikkat etmiyorduk:)

Hadi onlar çocuk parası ıvır parası zıvır parası alıyorlar..
Türkiye'dekilere noluyor 3,4,5,6 habire doğuruyorlar anlamıyorum..
ya sordum çocuğa para vermiyolar,ama çocuğun doktor masrafları bezi bilmem nesi öyle bi paket veriyolarmış bebek için. para vermiyolar dedi

çok saol figen, darısı bütün arkadaşlara...

Günaydın Fınfık, teyzesi bi temizliğim kızımın odasını sonra düzenler koyarım her şeyin fotosunu, şimdi böle kirliyken çekip koymim fotoları, odayı komple çekip koycam çünki, puzzle da astırdık adamlara, sağ olsunlar duvarı delip taktılar...

bakalım beğencek misiniz, saat 10 gibi kalkim yavaş yavaş yapim, uzanamadığım yerleride akşam kociş yapcek, ya akşama ya da yarın koyarım fotoları herhalde...

Kızlar bir de büyük konuştum ben galiba
Yarın yemeğe gelcek bu kadın bir de başka bi arkadaş daha.kadın fransız şidmi ona ne yapılır ki düşünmem lazım birşeyler.büyük konuştum başıma geldi Kadın oruç tutuyor bir de.eşimi kıramadım iyi gelsinler dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…