çok saol figen, darısı bütün arkadaşlara...
Günaydın Fınfık, teyzesi bi temizliğim kızımın odasını sonra düzenler koyarım her şeyin fotosunu, şimdi böle kirliyken çekip koymim fotoları, odayı komple çekip koycam çünki, puzzle da astırdık adamlara, sağ olsunlar duvarı delip taktılar...
bakalım beğencek misiniz, saat 10 gibi kalkim yavaş yavaş yapim, uzanamadığım yerleride akşam kociş yapcek, ya akşama ya da yarın koyarım fotoları herhalde...
ay niye unutuyolarsa hemen getirseler bari. biz de çok şükür hiç sorun olmadı ne çizik vardı ne de unutulan bir şey yoksa var ya herhalde odayı burun deliklerine sokar popolarından çıkarırdımD :
Kızlar bir de büyük konuştum ben galiba
Yarın yemeğe gelcek bu kadın bir de başka bi arkadaş daha.kadın fransız şidmi ona ne yapılır ki düşünmem lazım birşeyler.büyük konuştum başıma geldiKadın oruç tutuyor bir de.eşimi kıramadım iyi gelsinler dedim.
günaydın başakçım içmeğe devam et sakın burakma magnessıumu hadi bakalım gör bebişinii bende ösledim yaa oğlumuu görcemm
ben birkere doktoruma elinizde ikinci el ultroson aleti var mı demiştim satın alcam
gülerek bana var ama satmıyorum kiraya veriyorum demişti :)
hep öyle canım ben uykumdan fedakarlık yapıp duşa giriyorum anca öyle kendime geliyorum
bizim işler belli olmuyor bazen yoğun bazen durgun ama ramazanda ben iş olmaz diyordum ama işler çoğaldı bizim sektörde bayrama yakın işler artarmış pöhhh
Yarın yemeğe gelcek bu kadın bir de başka bi arkadaş daha.kadın fransız şidmi ona ne yapılır ki düşünmem lazım birşeyler.büyük konuştum başıma geldiKadın oruç tutuyor bir de.eşimi kıramadım iyi gelsinler dedim.
anam o kadar salaklar ki karyola 70*130 yatağı 80*130 getirmişler, insan biraz mantık yürütür yüklemeyi yaparken dimi, mobilyalar krem rengimsi üzerinde haliyle az da olsa ufak tefek minik çizikler olmuş, insan boyayı yanında getirir dimi yok ille git gel yapacaklar,
yatağa korkuluk yapın istediğimiz zaman takıp çıkartabilelim demiştik, korkuluğu yapmamışlar bile, faturada yazmıyordur ondan yapılmamıştır diyo bide, çıkarttım faturayı burunlarına soktum,
beşik sallanan beşiklerden, baktım beşik sürekli sallanıyor dokundukca, bunu nasıl sabitlicez dedim, ne deseler beğenirsin, o sabitlenmez abla öle sallanıyo o hep,
alın götürün o zaman dedim, bana satarken öle demediler ben böle istemem bunu dedim, hemen kıvırtmaya başladılar onun sabitleme çubukları varmış, takılmamış bi dahakine onlarıda getirir takarız diye, kabul etsem öle bırakıp gitcekler yani...
ay ne uyuzlar yaaa.bizimki iyiymiş bari keşke bizimkine de sorsaydınız fiyat alsaydınız.ne sorumsuzlar ya. parayı almayı biliyolar amaanam o kadar salaklar ki karyola 70*130 yatağı 80*130 getirmişler, insan biraz mantık yürütür yüklemeyi yaparken dimi, mobilyalar krem rengimsi üzerinde haliyle az da olsa ufak tefek minik çizikler olmuş, insan boyayı yanında getirir dimi yok ille git gel yapacaklar,
yatağa korkuluk yapın istediğimiz zaman takıp çıkartabilelim demiştik, korkuluğu yapmamışlar bile, faturada yazmıyordur ondan yapılmamıştır diyo bide, çıkarttım faturayı burunlarına soktum,
beşik sallanan beşiklerden, baktım beşik sürekli sallanıyor dokundukca, bunu nasıl sabitlicez dedim, ne deseler beğenirsin, o sabitlenmez abla öle sallanıyo o hep,
alın götürün o zaman dedim, bana satarken öle demediler ben böle istemem bunu dedim, hemen kıvırtmaya başladılar onun sabitleme çubukları varmış, takılmamış bi dahakine onlarıda getirir takarız diye, kabul etsem öle bırakıp gitcekler yani...
zaten türk yemeği yapcam cnm.kadın yok gelmeyelim sen hamilesin dedi kaç kere.benim kaynanam bikere bile demedi yorulma sen yapma etme diye.elin fransızı bile kıyamadı bana.ayy canım benim ya neyse gelsinler boşver
bence Türk yemeklerinden yap, fransız usulü bişey yapma
hakkaten haaBen sabah duş alırsam tüm gün daha beter uykulu olurum
duş bende direkt uyku etkisi yapıyormafoldumben
bende 1 ekimde izne ayrılıyorum 36.haftaya denk geliyor sanırım
artık 6 haftadan az kaldı izine çıkmaya kaydirigubbakcemile3
canım benim bi rahat edemedin sende yaa
iftar derdin bitmek bilmedi eşinde azıcık yardımcı oluversin sanaaklinialirimsmile
nalanım ya puzzle çerçeveleirni nerde yaptırıyosun sen?
Evet ya oruç tutuyor resmen :) geçen sene türkiyeye geldiğinde eşim yemeğe gidelim kadın orucum ben demiş:) bu sene de tutuyor:)))))))))))Müslüman mı olmuş müslüman mıymış neyse öyle bişi.İsim buldunuz mu diyo.sarah ismi çok güzel ama türkçede var mı sarah diyorfransız kadın mı oruç tutuyor asoo..
Yap şöyle türk yemeklerinden hünkar beğendi falan yap mesela
Hadi onlar çocuk parası ıvır parası zıvır parası alıyorlar..
Türkiye'dekilere noluyor 3,4,5,6 habire doğuruyorlar anlamıyorum..
eeee en az 3 diye buyurdu ya büyüklerimiz.. Çok üzgünüm çoook
sümüklü böcek yerine kendi sümüklerimi koysamsümüklü böcek ve kurbağa bacağı yap tatlım sever onlar....:roflol::roflol::roflol:
eşim iş yerinin ordaki bi çerçeveciye yaptırıyor canım, bittimi senin puzzle...
puzzle çerçevesini herkes yapamıyor çünki, biz bi kere kadıköyde bi yere yaptırdık, puzzle lar kalktı potluk yaptı hep, tutkalı ii kullanmadı herhalde şimdi puzzle dalgalı görünüyo...
bide nautilius un girişinde bi yer var resim satan onlarda yapıyorlarmış....
eee herkesi kendi sanıyor o.gemicikleri bilmem neleri biriktiriyor herkesin yaşam standardını yüksek sanıyor !!!! tövbe tövbeeeeeeeeee en az 3 diye buyurdu ya büyüklerimiz.. Çok üzgünüm çoook
evet cnm aynen öyle.kaç kere dedi kadıncağız.Dün akşam oturuyoruz starbucks'da sürekli rahat mısın uykun geldi mi fln soruyor.asocum fransız kadına yemek yapmak senin için daha keyifli olacaktır.
en azından düşünceli bir kadın.
maşallah debu arada dün akşam duş sonrası kendimi inceledim
çok şükğr hiç çatlağım yok
karın bölgeme bakıyordum hep
şöyle detaylı inceleme yaptım
jonhson bebe yağının faydasını çok gördüm çok rahatkattı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?