2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nalanım ya puzzle çerçeveleirni nerde yaptırıyosun sen?

ay niye unutuyolarsa hemen getirseler bari. biz de çok şükür hiç sorun olmadı ne çizik vardı ne de unutulan bir şey yoksa var ya herhalde odayı burun deliklerine sokar popolarından çıkarırdım D:

anam o kadar salaklar ki karyola 70*130 yatağı 80*130 getirmişler, insan biraz mantık yürütür yüklemeyi yaparken dimi, mobilyalar krem rengimsi üzerinde haliyle az da olsa ufak tefek minik çizikler olmuş, insan boyayı yanında getirir dimi yok ille git gel yapacaklar,

yatağa korkuluk yapın istediğimiz zaman takıp çıkartabilelim demiştik, korkuluğu yapmamışlar bile, faturada yazmıyordur ondan yapılmamıştır diyo bide, çıkarttım faturayı burunlarına soktum,

beşik sallanan beşiklerden, baktım beşik sürekli sallanıyor dokundukca, bunu nasıl sabitlicez dedim, ne deseler beğenirsin, o sabitlenmez abla öle sallanıyo o hep,

alın götürün o zaman dedim, bana satarken öle demediler ben böle istemem bunu dedim, hemen kıvırtmaya başladılar onun sabitleme çubukları varmış, takılmamış bi dahakine onlarıda getirir takarız diye, kabul etsem öle bırakıp gitcekler yani...

ayy canım benim ya neyse gelsinler boşver
bence Türk yemeklerinden yap, fransız usulü bişey yapma

doktora sorayım etkisi olmuyor mu acaba? ben daha yeni kullanmaya başladım bu hafta.
kramp çok fazla girmiyordu bu hafta başlayınca ilaca başladım.
valla ilaç kullanmaktan sıkıldım. ilk kez bu kadar düzenli içtim. arada 1 gün unuttuğumda oldu.
süt içmekten ve yumurta yemekten öğğğğğğğğğğ oldum artık.
bu hafta 1 bardak içebildim.
offff sütün içine ne koysamda içsem acaba? akannehir

Ben sabah duş alırsam tüm gün daha beter uykulu olurum
duş bende direkt uyku etkisi yapıyormafoldumben
bende 1 ekimde izne ayrılıyorum 36.haftaya denk geliyor sanırım
artık 6 haftadan az kaldı izine çıkmaya kaydirigubbakcemile3

canım benim bi rahat edemedin sende yaa
iftar derdin bitmek bilmedi eşinde azıcık yardımcı oluversin sanaaklinialirimsmile

bu mobilyacı sektörü, daha doğrusu ustalarla yapılan işler genelde böyle sonuçlanıyor. Hep yarım bişeyler kalıyor malesef, İnsanlar işlerini severek ve özveri ile yapmıyorlar sanırım

ay ne uyuzlar yaaa.bizimki iyiymiş bari keşke bizimkine de sorsaydınız fiyat alsaydınız.ne sorumsuzlar ya. parayı almayı biliyolar ama
ayy canım benim ya neyse gelsinler boşver
bence Türk yemeklerinden yap, fransız usulü bişey yapma
zaten türk yemeği yapcam cnm.kadın yok gelmeyelim sen hamilesin dedi kaç kere.benim kaynanam bikere bile demedi yorulma sen yapma etme diye.elin fransızı bile kıyamadı bana.

fransız kadın mı oruç tutuyor asoo..

Yap şöyle türk yemeklerinden hünkar beğendi falan yap mesela

hakkaten haa büyük konuştum başıma geldi.sempatiksalakcinni

sümüklü böcek ve kurbağa bacağı yap tatlım sever onlar....:roflol::roflol::roflol:

nalanım ya puzzle çerçeveleirni nerde yaptırıyosun sen?

eşim iş yerinin ordaki bi çerçeveciye yaptırıyor canım, bittimi senin puzzle...

puzzle çerçevesini herkes yapamıyor çünki, biz bi kere kadıköyde bi yere yaptırdık, puzzle lar kalktı potluk yaptı hep, tutkalı ii kullanmadı herhalde şimdi puzzle dalgalı görünüyo...

bide nautilius un girişinde bi yer var resim satan onlarda yapıyorlarmış....

fransız kadın mı oruç tutuyor asoo..

Yap şöyle türk yemeklerinden hünkar beğendi falan yap mesela
Evet ya oruç tutuyor resmen :) geçen sene türkiyeye geldiğinde eşim yemeğe gidelim kadın orucum ben demiş:) bu sene de tutuyor:)))))))))))Müslüman mı olmuş müslüman mıymış neyse öyle bişi.İsim buldunuz mu diyo.sarah ismi çok güzel ama türkçede var mı sarah diyor dedim yok beğenmedim bir zamanlar sarah ile musa vardı D:d:d:d:

nalan odanı güle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah.
demek ki sadece bizim başımıza gelmiyor akslikler.
başlarında durup kılı kırk yaracaksın. birazda dikleneceksin. yoksa yutturmaya çalışıyorlar.
ben karyola konusunda kararsız kaldım. beşik tipi mi alayım yoksa büyüyen mi alayım bilmiyorum.
kenarlarınında çıkması lazım. mesela çocuk 2-3 yaşında kendi yatabilir. kenarları çıkmazsa zor olur.
yarın dr. çıkışı çarıya gidicez. orada eşimin müşterisinin bebek eşyaları satan bir mağazası var.
kıyafetten mobilyaya kadar.
oraya bir bakayım.

asocum fransız kadına yemek yapmak senin için daha keyifli olacaktır.
en azından düşünceli bir kadın.

sümüklü böcek yerine kendi sümüklerimi koysam kirli günlük pedimin üstünde servis ederim. ayy ne iğrencim yaakaydirigubbakcemile3
benim puzzle biteli ohooooo çok oluyor ben 2 günde biirmiştim canım puzzle'mı ama hala çerçevesiz.evdeki puzzle'mın çerçevesini ankarada yaptırıp getirmiştim ben hem de puzzle ı evde kendimiz yerleştirdik çok güzle oldu:) Hem de palladiumda çerçeveci 100 tlye yapıyodu ben ankarada camıyla beraber 30a yaptırdım aynısını:)bozulcak ya boş odada duruyor öyle garibim bi çerçeve yaptırsaydım şuna.iki tane daha aldım bugün gelir belki birini kızımın odasına birini de kapı girişine aldım umarım gelir bugün.

bu arada dün akşam duş sonrası kendimi inceledim
çok şükğr hiç çatlağım yok
karın bölgeme bakıyordum hep
şöyle detaylı inceleme yaptım
jonhson bebe yağının faydasını çok gördüm çok rahatkattı beni

eeee en az 3 diye buyurdu ya büyüklerimiz.. Çok üzgünüm çoook
eee herkesi kendi sanıyor o.gemicikleri bilmem neleri biriktiriyor herkesin yaşam standardını yüksek sanıyor !!!! tövbe tövbeeeeee
asocum fransız kadına yemek yapmak senin için daha keyifli olacaktır.
en azından düşünceli bir kadın.
evet cnm aynen öyle.kaç kere dedi kadıncağız.Dün akşam oturuyoruz starbucks'da sürekli rahat mısın uykun geldi mi fln soruyor.
maşallah de poponu kaşı

nalancım sen sormuştun ya bebek şekerlerinin fiyatlarını.. dediğim gibi bazı modellerin fiyatını sormuştum mail atmışlar aşağıya yazıyorum.
adres bu:
Bebek Şekeri Modelleri, Bebek Şekeri Sepetleri

Fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. Tüm ürünlerimizde 2 adet çikolata kaplı iri badem şekerleri mevcuttur. Şekerler ve bebeğinizin adının yazılacağı kartlarda bu fiyatlara dahildir. Minumum sipariş adedi 50 adettir. Sipariş ve ödemeyi takiben 7 iş günü sonra teslim edilir/ kargoya verilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

BS 12: 3,0 TL

BS 19: 2,5 TL 4 şekerli

BS 26: 3,5 TL

BS 38: 2,5 TL

BS 46: 2,5 TL

BS 47: 3,0 TL 3 şekerli

BS 49: 4,0 TL

BS 59: 4,5 TL

BS 99: 3,5 TL

BS 102: 4,0 TL

BS 103: 2,5 TL

BS 109: 5,5 TL

barayscım bende sabah baktım kendime.
çok şükür popom dahil hiç çatlağım olmamış.
bende johson yağını kullanıyorum.
inşallah çatlamadan devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…