ay kayınvalıdem aradı bayramda gelsenıze dıyo.. ben de cok ısterım tabı gıtmeyı de bayramda ucak fıyatları ucuk oluo 3 gunlune gıttımıze degmez yaaa.. pofffff... ıstanbul bodrum pahalıdır heralde bı de.. aman beee onlar orda mıs gıbı püfür püfür denız kenarındalar 3 aydır.. cok kıskandım cok
Çok geçmiş olsun Dalin
Aynen.Önce göbeğimin altında belirmeye başladı çizgi,şimdilerde yukarı doğru da uzanan bir çizgi var..Boydan boya kahverengi bir çizgim varkaydirigubbakcemile3
Nalan odanız gelmiş hayırlı olsun,resimlerini bekleriz
Bizimki de yarın gelecekmişhihoyyyt
biz de eşim bayramda mesai yapmak zorunda kalmazsa yazlığa gidicezz inşallahh hihoyyyt
500 tl sınav içinmi yoksa kurs falanmı :bbo:
koca tabak salatamı yidimde geldim :CüvCüv:
söylediler canım dinleyen kim? takmam ben öyle şeyleri. :umursamaz:
cnm bende kestim sacimi iki ay once fln cok ince telli benim sacim ve dokuluyo kestirdim biseyde olmadi ALLAHA sukur. bos hurafeler onlar cnm ya inanma :umursamaz:
yok be ne kursu sınavın kendı parası :S
180 dolar sınav parası, 80 dolar erteleme parası :) 1 sefer de erteledım sınavı bok varmış gıbı.. gecerlılıgı de ıkı sene yanı onumuzdekı hazıranda gecerlılıgı bıtecek.. e o arada claısmayacagıma gore.. lanet olsun kafama...
az değil tabi şaka yaptım hayatım ama inan tatil 1 ay da olsa hemen geçiveriyor..yuhhh bijo bir ay az mı kız?
ben 1 hafta izin yaptım tadı damağımda kaldı:sinifsinif:
oohh ne güzel yaa kuaföre gidip saç kestirme boyatma derdi yok çünkü kuaför evde! kaydirigubbakcemile3dün saçlarımı kestirdim kızlar! omuz hizasına kadar kısaldı.
eşim daha kısa kesecekti ama istemedim. belki doğuma yakın kestiririm.
kışın dalgalı saçla uğraşmak zor oluyor.
yahu dha konsolun yarısına geldım ıkı poşet çöp çıktı :S ben evı cıdden çöp eve çevirmişim buldugumu tıkmısım cekmecelere , pes bana pesssss
bia rkadaşım yeni doğum yaptı kızın adını side derin koymuşlar ...sanıırm sidede yaptılar diye çocuğu hoş olmamış ama side ya...
uleeennnn yarım saat telefonda konuşmuşum, kulağım ağrıdı valla..
side mi :1shok: yok artık ne saçma olmuş :umursamaz:
Fınfıkcım, evlenmedne bı ay once gırdım de plan yapmıstım yanı ıse gırcektım :) bebek plansızdı, iş bulamayınca bebek yaptık.. Ben evlenırken hıc dusunmuodum kı hemen cocuk yaparım dıye
Kısmet yavrum bu işler sen oğlunu doğur kreş yaşına getir sonra yine sınava girersin ve iş bulursun..
Çıtır anne olacaksın senzemuszemus benim eltim 82 doğumlu 3 çocuğu var en büyüğü 10 yaşında boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?