2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdiden rezervasyon yaptırın, bak yasemincevre arkadaşımız hostes değilmiydi o ayarlar belki bi şi ler...

saol tatlım temizlenip düzenleyelim sonra koyacam resimleri, size haber veririm resimleri koyunca...senin odan da şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın...

biz de eşim bayramda mesai yapmak zorunda kalmazsa yazlığa gidicezz inşallahh hihoyyyt

yazlıkçılar sizi....

500 tl sınav içinmi yoksa kurs falanmı :bbo:

yok be ne kursu sınavın kendı parası :S
180 dolar sınav parası, 80 dolar erteleme parası :) 1 sefer de erteledım sınavı bok varmış gıbı.. gecerlılıgı de ıkı sene yanı onumuzdekı hazıranda gecerlılıgı bıtecek.. e o arada claısmayacagıma gore.. lanet olsun kafama...

söylediler canım dinleyen kim? takmam ben öyle şeyleri. :umursamaz:

cnm bende kestim sacimi iki ay once fln cok ince telli benim sacim ve dokuluyo kestirdim biseyde olmadi ALLAHA sukur. bos hurafeler onlar cnm ya inanma :umursamaz:

şaka yapıyorum canım benim bende kestirdim hatta bu aralar gidip yine bi düzelttirmem lazım günde 3 posta banyo yapmaktan saçta rapunzel gibi uzuyor:))

he işte 2 yıl olduğunu bildiğim için hayal kırıklığına uğradım plan program yapmadan girmişsin bu sınava demekki

ay terden her yanım ıslandı evde olsam duşa girerdim. bugün akşam olur mu?

yuhhh bijo bir ay az mı kız?
ben 1 hafta izin yaptım tadı damağımda kaldı:sinifsinif:
az değil tabi şaka yaptım hayatım ama inan tatil 1 ay da olsa hemen geçiveriyor..

dün saçlarımı kestirdim kızlar! omuz hizasına kadar kısaldı.
eşim daha kısa kesecekti ama istemedim. belki doğuma yakın kestiririm.
kışın dalgalı saçla uğraşmak zor oluyor.
oohh ne güzel yaa kuaföre gidip saç kestirme boyatma derdi yok çünkü kuaför evde! kaydirigubbakcemile3

yahu dha konsolun yarısına geldım ıkı poşet çöp çıktı :S ben evı cıdden çöp eve çevirmişim buldugumu tıkmısım cekmecelere , pes bana pesssss

bende geçen hafta sonu yüklükten 3 büyük çöp poşeti dolusu çöp çıkarttın, artı kayınvaldeme gidecek 2 büyük poşette beklemede şu an yüklükte, kızımın arabası ve park yatağı duruyo şimdi o çöplerin yerinde...

Fınfıkcım, evlenmedne bı ay once gırdım de plan yapmıstım yanı ıse gırcektım :) bebek plansızdı, iş bulamayınca bebek yaptık.. Ben evlenırken hıc dusunmuodum kı hemen cocuk yaparım dıye

Aso

Brc80

Bafo

Göbek şovdaki alıntılarınızı silinde kaldırayım şu fotoları lenn özelden de yazdım emme kimse takmamış beni:umursamaz:

Kısmet yavrum bu işler sen oğlunu doğur kreş yaşına getir sonra yine sınava girersin ve iş bulursun..
Çıtır anne olacaksın senzemuszemus benim eltim 82 doğumlu 3 çocuğu var en büyüğü 10 yaşında boshayallersmile

vışşşşşş.. o da cok erken dogurmus hee ben en azından 24 oldum sımdı 24 yaş fena bı yas degıl dogurmak ıcın..
çıtır olcam dımı... aminnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…