2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah eltine canim genc yasta üc cocuk annesi olmus:asigim:

ufff yaa..herkes dalga geçer oldu benle şirkette..
bebeğime hala isim bulamadim beeeeeennnnn

saat 2 oldu.. yimeeni yedin mi yavrumm sen?

anca tatlım ya eşimin yengesi aradı onunla lafladık bi baktım saat 2 olmuş neyse uykum açıldı biraz...

ufff yaa..herkes dalga geçer oldu benle şirkette..
bebeğime hala isim bulamadim beeeeeennnnn

niye dalga geçiyorlar onu anlamadım, 9.aydada bulursun ismini onlara ne...

nalan gecne hafta benım de sag kasıgım agrıdı da agrıdı.. doktora fln da sormadım snr da gectı kendılıgınden.. bebegın cok tepıkledıgı yerler mı agrıo acaba dıye bı teorı gelıstırdım benım sıpanın ayakları sag tarafta cunku.. bılemedım ben onu..

benim de ağrıdı ama geçti nalancım geçmesi lazımdı aslında.. düşündüm taşındım bi neden bulamadım eskiden rahim büyüyo falan diyoduk ama :S
prop seninki de iyi teoriymiş ama sanmıyorum yaa..

facebook kasım annelerine bi video ekledim kadın hamile haliyle barfiks çekiyo. valla biz evi süpürürken korkuyoruz :))

benimde şu anda öle acaip ağrıyo et kesmiş gibi, dr. umu da arayıp sormadım nedendir diye, adam diyecek her otta bokta arıyo bu da diye...benimki komple sağ tarafta zaten...

az değil tabi şaka yaptım hayatım ama inan tatil 1 ay da olsa hemen geçiveriyor..

oohh ne güzel yaa kuaföre gidip saç kestirme boyatma derdi yok çünkü kuaför evde! kaydirigubbakcemile3

evde kes diyorum kesmiyor. illa çalıştığı yerde kesecek daha rahat oluyormuş. bana da iş çıkmasın istiyor.
düşünceli kocişim benim. evet kuaför elimin altında ama gel gör ne öyle fön çektiririm,
nede sık sık boya yaptırırım. terzi söküğünü dikemez misali.
zaman kalmıyor akşam yorgun oluyor. pazar günüde onla uğraşsın istemiyorum.

ayyyyyyyyyy hergün bi yerlerimiz ağrıyo
belimiz sırtımız sabah kalkınca ayak tabanlarımız (sanki ayakta uyumuşum gibi) kasıklarımız
ama benim şeyim ağrıyo yaa sanki böle sert bi yere çarpmışım gibi:roflol:
varmı sizde böle bişi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…