2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla pazar gününden beri böle geçmedi bi türlü, bakalım hafta sonuna kadar geçmezse nasılsa hastaneye gidicem baktırırım bi...

kıslar aranızda en büyük anne ben miyim? akannehir
ühüüüüüüüüüü! senağlama

o sabahki ayak ağrıları ne alaka çok merak ediyorum yaa..

bebek başaşağı döndüyse kemiklere kafası falan mı dayandı ki oranı ağrıtıyo? son ayda oluyormuş kesin onu biliyorum da..

benim kasıktan oraya doğru iniyo ağrı ama ağrı kasıkta daha fazla, sanki et kesmiş ya da çürümüş gibi, hatta külodun lastiği sıkmış gibi bi acı...

ohh duşa girdim rahatladım yağlandım şimdide...
akşama hasanpaşa köfte yapçaktım annem aradı iftara gelin diye. kardeşimin nişanlısı da gelcekmiş . bugun yemek derdim yookk . ama hasanpaşa diye diye canım istemişti ..

o sabahki ayak ağrıları ne alaka çok merak ediyorum yaa..

bebek başaşağı döndüyse kemiklere kafası falan mı dayandı ki oranı ağrıtıyo? son ayda oluyormuş kesin onu biliyorum da..

bende merak ediyorum ilk 5 dk ayaklarımın üstüne basamıyorum resmen

olabilir son gittiğimde baş aşağı doğum pozisyonunda duruyodu kendini yorma ağır kaldırma die uyarı aldım =)

zaten nedense hep ekimin sonunu beklemeden doğucakmış gibi geliyo bu sıpa eyvahedigeldismile

eveeeettttttt zaman geldi...bilgisayarımıda alıp sıcak odaya doğru gidiyorum, klimalı odadan çıkası gelmiyo insanın valla...

demek ki o garip sabah ayak tabanı ağrılarını çeken bir ben değilmişim.. berbat bişey çişe zor gidiyorum..
inşallah bekler gününü annesi, beklemezse de sağlıklı gelsin yeter..

slmmm lar kıslarrrr
napıyosunuzzzz
sıcakta iş yapmakta hiç çekilmiyooo offf
nerdesin kız sen kaçak

hadi az kaldı herkeslerrr tatildeee dönüyo başlıyalım hediye çekilişine yavaş yavaş eylülün ilk haftası yaparızzz

yalnız değilim yaş konusunda. ne bileyim ilk çocuğum yaş 34 kendimi tuhaf hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…