2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anca tatlım ya eşimin yengesi aradı onunla lafladık bi baktım saat 2 olmuş neyse uykum açıldı biraz...

niye dalga geçiyorlar onu anlamadım, 9.aydada bulursun ismini onlara ne...

ay ne biliim..adı ne olcak adı ne olcak benden daha merakli millet

biraz dinleneyim buçukta gidim kalan çekmeceleride halledim, sonrada perdeleri ütüleyim, kociş gelincede takarız perdeleride temizlik işi bitmiş olur, sonrada havalandırırız, anam evin içi leş gibi boya koktu bir an evvel havalanması lazım...

hadi az kaldı herkeslerrr tatildeee dönüyo başlıyalım hediye çekilişine yavaş yavaş eylülün ilk haftası yaparızzz

eveeeeettttt.. hedıye cekılışiiiiiii... bu sefer ben de katılcam oley oley oley..
sınır 80-100 TL olsun ama

yapalım tamam hatta dün yazıcaktım bak unutmuşum ufaktan başlayalım diye ama naptın prop 80-100 fazla gelir akannehir

mayışık hatunlar, leeeeeeeennnnnnnnn ben hem ev işi yapıp hemde size laf yetiştiriyorum, ölmüşsünüz ağlayanınız yok leeennnnn sizin heee....

canlanın len biraaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz...........

ben cok takip edemiyorum sizide göbişlerinize bakarken 18 inde dr. gidicem yazmışsında ben bugün 18 i sandım napıyomuş oğluşunnn büyümüş müü

:))
1 kg olmuş, boyu da 37-40 cm arasında, yuzunu de gosterdı nihayet ve bıze benzemıyo :) ben de evde elımde ultrason fotografı sankı oglumun gercek fotografına bakıomuş gıbı gezınıp duruorum :)

sana ne milletin derdi seni mi gerdi desene, bi daha sormaz dalgada geçmez merak etme...

ilkokula giderken bile daha karar werememiş olcakmişim ayşe koycam dedim bende :))

sildim camları ama kan ter içindeyim yine, kendimi hemen salona attım başka yerde nefes alınmıyor valla..

anlamiorum arkadaşim ben seni walla yaa..
yemek bile yaparken kan-ter içinde kaliorum ben.temizlik filan hakgetire.benim için olay bitmiştir :)))

1 kg olmuş, boyu da 37-40 cm arasında, yuzunu de gosterdı nihayet ve bıze benzemıyo :) ben de evde elımde ultrason fotografı sankı oglumun gercek fotografına bakıomuş gıbı gezınıp duruorum :)

maşallahhh oğluşunaaa oo dahaada yakışıklııı olucak demekkiiii oyy kuzularımm benim yaaa cok güzel bişey Allahım kkucaklarımıza almayı nasip etsin

maşallah maşallah :)

bende haftaya cuma görcem kizimi..dün troidi varmi yokmu die bi test yaptirmiştim.sonuçlarini aldim.tertemiz çikti maşallah.

maşallahhh oğluşunaaa oo dahaada yakışıklııı olucak demekkiiii oyy kuzularımm benim yaaa cok güzel bişey Allahım kkucaklarımıza almayı nasip etsin

evet ya.. içerde kaldılar yeterınce bence bıran once su 2 ay gecsın de kollarımıza alalım, boyle kagıt parcalarını sevmekten bı hal olduk :)

kızımın odası kız ondan yapıyorum, yoksa diğer odaların camlarını bok götürüyo bi görsen, nerdeyse 2 aydır silinmiyor...

şahika koycam de...

evet ya.. içerde kaldılar yeterınce bence bıran once su 2 ay gecsın de kollarımıza alalım, boyle kagıt parcalarını sevmekten bı hal olduk :)

ayy evet bazen diyorum keşke bebekler 7 ayda doğsaymışş insan sıkılıyooo :Saruboceq: ama yinede gününü beklesinlerrr artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…