anca tatlım ya eşimin yengesi aradı onunla lafladık bi baktım saat 2 olmuş neyse uykum açıldı biraz...
niye dalga geçiyorlar onu anlamadım, 9.aydada bulursun ismini onlara ne...
yok gıtmedım dün gitmiştim ama niye kine :)
yalnız değilim yaş konusunda. ne bileyim ilk çocuğum yaş 34 kendimi tuhaf hissettim.
ay ne biliim..adı ne olcak adı ne olcak benden daha merakli millet
hadi az kaldı herkeslerrr tatildeee dönüyo başlıyalım hediye çekilişine yavaş yavaş eylülün ilk haftası yaparızzz
eveeeeettttt.. hedıye cekılışiiiiiii... bu sefer ben de katılcam oley oley oley..
sınır 80-100 TL olsun ama
ben cok takip edemiyorum sizide göbişlerinize bakarken 18 inde dr. gidicem yazmışsında ben bugün 18 i sandım napıyomuş oğluşunnn büyümüş müü
sana ne milletin derdi seni mi gerdi desene, bi daha sormaz dalgada geçmez merak etme...
sildim camları ama kan ter içindeyim yine, kendimi hemen salona attım başka yerde nefes alınmıyor valla..
:))
1 kg olmuş, boyu da 37-40 cm arasında, yuzunu de gosterdı nihayet ve bıze benzemıyo :) ben de evde elımde ultrason fotografı sankı oglumun gercek fotografına bakıomuş gıbı gezınıp duruorum :)
eveeeeettttt.. hedıye cekılışiiiiiii... bu sefer ben de katılcam oley oley oley..
sınır 80-100 TL olsun ama
:))
1 kg olmuş, boyu da 37-40 cm arasında, yuzunu de gosterdı nihayet ve bıze benzemıyo :) ben de evde elımde ultrason fotografı sankı oglumun gercek fotografına bakıomuş gıbı gezınıp duruorum :)
maşallahhh oğluşunaaa oo dahaada yakışıklııı olucak demekkiiii oyy kuzularımm benim yaaa cok güzel bişey Allahım kkucaklarımıza almayı nasip etsin
ilkokula giderken bile daha karar werememiş olcakmişim ayşe koycam dedim bende :))
anlamiorum arkadaşim ben seni walla yaa..
yemek bile yaparken kan-ter içinde kaliorum ben.temizlik filan hakgetire.benim için olay bitmiştir :)))
evet ya.. içerde kaldılar yeterınce bence bıran once su 2 ay gecsın de kollarımıza alalım, boyle kagıt parcalarını sevmekten bı hal olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?