2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelelim fasulye faydalarına..

çekiliş tarihi belirleyelim..

20 ağustos - 01 eylül katılım olsa..

01 eylül - 09 eylül hediye göndermeler olsa ne dersiniz bakem..

gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
görende çok seviyorsun sanır prop
Bıktım senden be kadın!!! (bu yazını da hatırlatırım bu aradaalsanaalsanasmile)

katılıyorum
ama hediye gönderme tarihini biraz açalım bayram sonrasına kalırsa iyi olursa bir çalışan olarak daha rahat hediye bakabilirim diye düşünüyorum

bugün 29.haftayı doldurdum 30.haftaya girdimzemuszemus
zaman su gibi akıp geçiyor 30lu haftalara da yelken açtık vayy bee
halen inanamıyorum

herkeze günaydınnn bijocum nice güsel toprakla mutlu yıllaraa asliyılmaz ve brc sizinde evlilik yıldömüninüz kutlu olsun dündü galiba dimi yıldönümünüz yanlış okumadımm çok hızlı okudum geçmişi
melodicim iyi haberlele gell inşallahh
midem dünden beri çok yanıyorrr ne yapsam iyi gelmedii su içiyorum o biras iyi geliyorr kötüyümmm

Günaydın kızlarrr. prop aynen gece bi sivride bana musallat oldu. çıldırttı resmennnn beni :sinifsinif:

günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)

biz de dün 4 yılı devirdik. vay bee....

maşallah kızlarrr 4-5 yıl sonra bizler nasıl olacaz bakalım. kutlarım ikinizide opuyorumnanaktan nice nice yıldönümlerine opuyorumnanaktan

yaaa bu arada bebeklerin odasını ekliyorsunuz. sürekli de takip edemediğim için göremiyorum. arada kaynayıp gidio fotolar. neden bebek odaları topiğimize eklemiosunuz kızlar

normal doğumda da buz poşeti koyuyorlarmış orana aynı işlem yani, herhalde dikiş yerleri fazla şişmesin diye yapılan bi şi o....

Günaydın canım sağol sen nasılsın bittimi temizlik ne zmn ekliyosun odanın fotolarını

günaydın tatlım, tam yerleştirmeden mi eklesem yoksa tamamlanıncamı karar veremedim valla...

günaydın nalan..
bijoyla kocasını bugün parise gönderiyoruz :)
aso da kaynanasını mezara gönderecek böyle giderse :roflol:

okudum demin geçmişte, bijunun parise gitmeye pek niyeti yok gibi, ama asoş bu gidişle kayın ve maun annesini mezara göndercek herhalde...

günaydın nalancım.
brc seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun!

günaydın tatlım...

katılıyorum
ama hediye gönderme tarihini biraz açalım bayram sonrasına kalırsa iyi olursa bir çalışan olarak daha rahat hediye bakabilirim diye düşünüyorum

canım hediye gönderme tarihi uzun olursa baştan gönderenlerin hediyeleri ulaşıyor sonradan gönderilenler bekliyor benimki nerde of ne zaman gelicek falan durumları oluyor.. o yüzden 9 gün bile değil 1 hafta yapalım derim ben. elbet dışarı çıkacaksın o zamana kadar halledersin bitanem :) bayram sonrası olursa da 15 eylüle kadar falan uzuyor o zaman da ağırlaşırız zor olur diye düşündüm ama fikirlere açığım çoğunluğa uyarımm..

haklısın bende şöyle düşündüm ramazan da çoğu yer erken kapanıyor
hani çok geniş bakma fırsatım olmuyor çıkış saatimden dolayı çünkü bakmak istediklerime
maalesef bakamıyorum çıkış saatim uymuyor
ama herkes tamam derse yine uyarım sorun değil

halen inanamıyorum

evet yaaa nasıl geçiyor bende 30 olayim hemen sonra 32 olsun izne ayrılayimmm daha çok sizlerle vakit geçirebileyim ayaklarımı uzatayimm çayımı nesacafemi alayim yada meyva tabağımı sonra yemek pişireyim burda paylaşayimmm aynı sizler gibi :):)

az kaldıı

asocum ne güsel yaa kursa gidiyormuşsun büyük şehirlerdeki bu imkanlar çok iyi bizim burda olsa bende giderimmm süper bişii

benim doktorumun ileriye dönük böyle bir kurs açma planları vardı paylaşmıştıkk şimdi tabi ne düşünüyor bilmiyorumm

süper olurr aslında ben mi açsam böyle bir yer tutar mı acabaa bijoooooo açalım mı kız senle böyle bir yer ködelikafaduldentahya daa

gnydın cnm benim evlilik yıldönümüm değil. Benimki 14 Ekim de daha çok var

halen inanamıyorum
valla aynen.. daha yeni öğrenmiştim hamileliğimi çok umutsuzdum 29-30 lara geldik.. herkes bugünleri yani hamileliği özleyeceğimizi söylüyor bakalım..

herkeze günaydınnn bijocum nice güsel toprakla mutlu yıllaraa asliyılmaz ve brc sizinde evlilik yıldömüninüz kutlu olsun

maşallah kızlarrr 4-5 yıl sonra bizler nasıl olacaz bakalım. kutlarım ikinizide opuyorumnanaktan nice nice yıldönümlerine opuyorumnanaktan
teşekkürler kızlar. Allah size de bir ömür boyu ağız tadı versinn opuyorumnanaktan

begümcük bişey değişmiyor 4-5 yıl sonra inan. aynı devam ediyor herşey sevgi ve saygı bitmedikçe emin ol..

ben burda hiçbiyer açmamm.. göççem buralardan gidicemmmm istanbulda çalışıcamm :Saruboceq:

kızlarrrrr o zaman fikir verin hediye yollama tarihleri:

01 - 09 eylül arası mı olsun (bayramdan önce)

13 - 19 eylül arası mı olsun (bayramdan sonra)

ben de bijoya katılıyorum ben tez canlıyım hemen alıp yollarım hedıyeyı bakın ben sımdıden soyleyım ben kıme cıkarsam hemen benımkını yollasın o kişi çatlatmasın beni :)))

2. sınıfta boyle bı cekılıs yaptık ama kımsenın kıme cıktıgından haberı yok hedıyeler alınıo verılıo fln bana kımse hedıye vermedı hala ben aglıcam ama artık bana kımse almadı mı kurada yanlıslık var fln dıye.. tabı butun arkadaslarım bılıo huyumu pislik yapıolarmış.. megersem en yakın arkadasıma cıkmısım kurada, gıtmıs guzelce almış hedıyemı, herkesın de haberı var, bana son gun son saat verdı :)) hey gidiiiiii...

günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)

Evlilik Yıldönümünüz Kutlu Olsun Canım, Nice 5 Senelere Eşinle Ve Çocuğunla Birlikte İnşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…