ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallıebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallıebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı... iihihihihihihhihihi...:roflol:
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
biz de dün 4 yılı devirdik. vay bee....
tabi kıyaslanamaz bile arkadaşım sezeryan oldu diyorki bağırsaklarımı deşmişler geri düzeltip yerine koymuşlar gibi hissettim çıkınca bide o dikişlerin üzerine bişey koymuşlar torbamı ne mahfetti beni keşke 10 tane normal doğursaydım dedi
normal doğum 1 hadi 2 gün çekilsin ama asıl sancılı kısmı son 4-6 saatte filan çekiliyor bebek çıktığı an bitiyor ama sezeryan aöylemi ablamın en son sezeryanı 13 sene oldu hala dikişleri sızlar bide onun ilkinde dikişleri patlamıştı birsürü hastanede yatmıştı yazık
Günaydın canım sağol sen nasılsın bittimi temizlik ne zmn ekliyosun odanın fotolarını
günaydın nalan..
bijoyla kocasını bugün parise gönderiyoruz :)
aso da kaynanasını mezara gönderecek böyle giderse :roflol:
günaydın nalancım.
brc seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun!
katılıyorum
ama hediye gönderme tarihini biraz açalım bayram sonrasına kalırsa iyi olursa bir çalışan olarak daha rahat hediye bakabilirim diye düşünüyorum
canım hediye gönderme tarihi uzun olursa baştan gönderenlerin hediyeleri ulaşıyor sonradan gönderilenler bekliyor benimki nerde of ne zaman gelicek falan durumları oluyor.. o yüzden 9 gün bile değil 1 hafta yapalım derim ben. elbet dışarı çıkacaksın o zamana kadar halledersin bitanem :) bayram sonrası olursa da 15 eylüle kadar falan uzuyor o zaman da ağırlaşırız zor olur diye düşündüm ama fikirlere açığım çoğunluğa uyarımm..
bugün 29.haftayı doldurdum 30.haftaya girdimzemuszemus
zaman su gibi akıp geçiyor 30lu haftalara da yelken açtık vayy bee
halen inanamıyorum
herkeze günaydınnn bijocum nice güsel toprakla mutlu yıllaraa asliyılmaz ve brc sizinde evlilik yıldömüninüz kutlu olsun dündü galiba dimi yıldönümünüz yanlış okumadımm çok hızlı okudum geçmişi
melodicim iyi haberlele gell inşallahh
midem dünden beri çok yanıyorrr ne yapsam iyi gelmedii su içiyorum o biras iyi geliyorrkötüyümmm
valla aynen.. daha yeni öğrenmiştim hamileliğimi çok umutsuzdum 29-30 lara geldik.. herkes bugünleri yani hamileliği özleyeceğimizi söylüyor bakalım..bugün 29.haftayı doldurdum 30.haftaya girdimzemuszemus
zaman su gibi akıp geçiyor 30lu haftalara da yelken açtık vayy bee
halen inanamıyorum
herkeze günaydınnn bijocum nice güsel toprakla mutlu yıllaraa asliyılmaz ve brc sizinde evlilik yıldömüninüz kutlu olsun
teşekkürler kızlar. Allah size de bir ömür boyu ağız tadı versinn opuyorumnanaktanmaşallah kızlarrr 4-5 yıl sonra bizler nasıl olacaz bakalım. kutlarım ikinizide opuyorumnanaktan nice nice yıldönümlerine opuyorumnanaktan
benim doktorumun ileriye dönük böyle bir kurs açma planları vardı paylaşmıştıkk şimdi tabi ne düşünüyor bilmiyorumm
süper olurr aslında ben mi açsam böyle bir yer tutar mı acabaa bijoooooo açalım mı kız senle böyle bir yer ködelikafaduldentahya daa
gnydın cnm benim evlilik yıldönümüm değil. Benimki 14 Ekim de daha çok var
haklısın bende şöyle düşündüm ramazan da çoğu yer erken kapanıyor
hani çok geniş bakma fırsatım olmuyor çıkış saatimden dolayı çünkü bakmak istediklerime
maalesef bakamıyorum çıkış saatim uymuyor
ama herkes tamam derse yine uyarım sorun değil
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?