2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birisi kız valla zaten karnım aç daha bişey yemedim. gözüm döndü blogtakileri görünce :bbo: maşallah sana.. eşim de uyudu kaldı salona serin yere gelince, kendim yapim bari kahvaltımı totomu kaldırabilirsem.

ben kaçtım kızlar. dr.a tahlil sonuçlarımı göstericem. bu sıcakta nasıl çıkıcam yaa.. taksiyle gideyim bari.

ebru nasıl hamile öyle evdeyken 7,5 aylık halini gördüm.
benim hamile kalmadan önceki göbeğim kadar göbeği vardı.
içimi geniş anlamadım.

günaydın nalan..
bijoyla kocasını bugün parise gönderiyoruz :)
aso da kaynanasını mezara gönderecek böyle giderse :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o bizden 1 ay geride ya da bizle beraber.. o yüzden o da bizimle doğuracak kanımca :)
hayır canım 1 ay ileride o bizden:) o yüzden bu aralar doğurur o :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayır canım 1 ay ileride o bizden:) o yüzden bu aralar doğurur o :)

nisanda 4 aylık hamileydi işte..
ebru 36 da aldırmış bebeğini.. hatta şöyle bişey okudum.

Ebru Şallı (Manken)

Doktorumla doğumu sezaryen yöntemiyle yapmaya karar vermiştik. Ancak bebeğim 36. haftada aşağı indi. Böyle olmasaydı, 38. haftada sezaryen ile alınacaktı. Doktor uygun gördüğü sürece 8. ayda doğum yapmaya karşı değilim. Yurtdışında birçok örneği var. Ancak anne ve bebeğin sağlığını riske atmamak da gerek. Hamilelikte en çok kilo alımının, deformasyonun ve ödemlerin 8. aydan sonra ortaya çıktığı bir gerçek. Ama estetik kaygılar bebeğin sağlığından önemli değil. Son aylara kadar bende hiç deformasyon yoktu. Sadece doğal olarak karnım şişmişti.

ee bozulmamak ıcın.. ben bunu da sordum kendı doktoruma tabı 32de aldırcagımdan degıl de :)
37 38 gıbı alınmasında hıc bı problem gormuorum ben de dedıı.. ama 38 olsa cok daha ıyı olur dedı.. nası alıncak kı dedım. ee sunı sancı verılebılıo dedı.. ama ebru şallı 32de aldırmıştı dıye bılıodum ben..

günaydınlar kızlaropuyorumnanaktan
bijo ve brc80 evlilik yıldönümleriniz kutlu olsuna.s.
vee artık ebru şallı duymak istemiyorum kendi vücudu için çocuğunun gelişimine engel olan bi anneklava:

günaydınlar kızlaropuyorumnanaktan
bijo ve brc80 evlilik yıldönümleriniz kutlu olsuna.s.
vee artık ebru şallı duymak istemiyorum kendi vücudu için çocuğunun gelişimine engel olan bi anneklava:

ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallıebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallıebru şallı ebru şallı ebru şallı ebru şallı... iihihihihihihhihihi...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…