2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijoo, mutlu yıl dönümleri!

prop tarif girdim sırf senin için bir bak. bu arada benim kocam oruçlu ondan sabah kalkmak yok bir ay boyunca amma bugün uyanıverdim. nedeeen? çünkü erken yatmıştım tabii.

:roflol: sevmedıgım tek patlıcan yemegını bulup yazmışsın ya anacım :)) çok güzel gorunuyo ama ben kuru patlıcan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmem hiç hiç...

sen hangi fotograf makınesını kullanıosun bu arada.. analog mu digital mi?

bijo benim aklımda baska planlar vardı ama sız baska seyler yapcakmışsınızaklinialirimsmile
ne vardı kız söyle fikir olsun kaydirigubbakcemile3

ne diyosun yaa iğrenççç akannehir aman sakın yalnız bırakma bebeğini onlarla asocum..

bijoo, mutlu yıl dönümleri!
teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

birisi blogunu merak ettim adres verir misin? daha prop unkini de incelemedim valla çok tembelim anamm..

Bijocum ne fikri olcak, herifi atcan yatağa, bağlıcan ellerını ayaklarını bi güzel, sonrası hayal gucune kalmış :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu arada dediğin siteden Lierac siparişi verdim iki kutu toplam 117 TL, ben tekıne 78 TL veriodum, burayı soyledıgın ıcın tesekkur ederım, ama ben boyle bı yerden daha once hıc alısverıs yapmamıstım tedırgın oldum biraz :)

bijo, blog adresi Evde Ye!
prop nerdeee analog makina bende. dijital canon powershot A590 diye bir makina. küçük ama iş görüyor..

günaydın herkese. dün bizim arka taraftaki komşular sahura kalktı. maşallah bağıra bağıra yiyip içtiler. uyutmadılar valla. sinir yaa. oruç tutuyorlar ama bunu yaparken çevreye zarar veriyorlar. sinir yaa.

günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)

canım hayırlı olsun. bebişinizle nice mutlu yıllara. biz de dün 4 yılı devirdik. vay bee....

prop nerdeee analog makina bende. dijital canon powershot A590 diye bir makina. küçük ama iş görüyor..

:)) A 530 var bızde de.. apar topar bı gezıye gıderken almıştık :)
benım cok ıyı bı Sony vardı modelını sımdı tam hatırlamıorum ama digtal gıbı degıl analog gıbıydı valla, annem evlenırken vermedı kocan alır sana dıye :)) ama sneın makıne de ıyı cekıo sen de ıyı acılar buluosun fotolar guzel oluo cnm tebrık ederım

haha allah iyiliğini versin onlar hamile kalmadan önceydi anam, artık ara sıra gidiyoruz biz parise..

rica ederim canım ne demek, arkadaşım yapıyor o siteden alışveriş gayet memnun. yani test edildi merak etme sen yerimseniben kremlerin gelince söyle de bakalım ne kadar zamanda ulaşıyor..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile
gözüm görmesin seni bijo..
tamam hepsini okicam hatta ezberlicem sözzzz :1ninca:
bazen baktım ya 1-2 dk, sonra hepsine bakarım dedim kaldı öyle yorum falan da yazamadım.. ama girdim birkaç kere kütahyadan giren vardır görmüşsündür ya :)

bakiyimmmm

aso inanmıyorum ya ne demek ağzında çiğneyip bebeğe vermek iğrenç ötesi.
ya kusura bakma ama uyuz oldum ben kaynana. sakın bebğini yalnız bırakma.
ayyyyyyy ağzında mikrop mu var düşünmüyor kadın. hem ne demek çiğnemek ay deli oldum sabah sabah. iyiki karşımda değil yolardım valla.

ya var ya canımda nasıl istiyodu biliyor musun. Buralarda komagene diye bi çiğ köfteci var o satıyomuş patlıcan dolması ben normalde hayatımda hiç yemedim geçenlerde resmini gördüm ve ben bunu yemeliyim dedim, ama hala alıpta yiyemedim. Aslında burada tarif var patlıcan alıp kendimmi yapsam acaba, bak nasıl canım çekti şimdi.
Ellerine sağlık canım

Senin de dünkü evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Nice senelere

günaydın nalan..
bijoyla kocasını bugün parise gönderiyoruz :)
aso da kaynanasını mezara gönderecek böyle giderse :roflol:

aslıı çok kolay ya bence kendin yap ama dikkat et çok kuru olmasın.

teşekkür ederim canım. bence biraz dandik oldu bu foto ama idare eder. ben yemek bloglarına resimler kötüyse bakamıyorum. yemekten soğutuyorlar. şu gavurların food blogları yok bayılıyorum ımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…