2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalannnn hani odanın resimleri bilmiyorumkismile

daha koymadım bebeğim, bölemi koysam yoksa her şeyi tamamlandıktan sonramı koysam kararsız kaldım...

gelelim fasulye faydalarına..

çekiliş tarihi belirleyelim..

20 ağustos - 01 eylül katılım olsa..

01 eylül - 09 eylül hediye göndermeler olsa ne dersiniz bakem..

ben katılmicam bu sefer...

inşallah barays a çıkmazsın sana gıcıklığına son gün yollar valla...

brc canım sizinde geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, eşinle ve bebeğinle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim...

opuyorumnanaktanŞeniz

prop ya google aramalarından hiç siteme gelen yok. senin site maşallah google da hemen çıkıyor vesaire. bana verebileceğin bir ipucu var mı? çok acemiyim bu blog işinde yahu.
senin kocam web designer mıydı yoksa?

selamlar kizlar..
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle..
feci uykum war yine..artik gece uykulari haram oldu bana.
öle gözüm açik duruyorum yatakta :))

prop ya google aramalarından hiç siteme gelen yok. senin site maşallah google da hemen çıkıyor vesaire. bana verebileceğin bir ipucu var mı? çok acemiyim bu blog işinde yahu.
senin kocam web designer mıydı yoksa?

evet tatlım :)) bilgisayar müh, web tasarımcısı, reklamcı, bilgisayarla ılgılı ne ararsan :)
benım verebılecegım bı ıpucu yok hepsını kocam yaptı ben bı bok anlamıorum çoooook üzgünüm.. ama dedıgın dogru bısıler yapılması gerekıo blogun cıkması ıcın...

Nalan..
1. nıye katılmıosun :S
2. evet baraysa cıkarsam mıçtım :)

evet nalan yaa konuşmuştukkk :çok üzgünüm:

geçen seferki hediye çekilişi benim için tam bi hüsran oldu, sipariş ettiğim hediye, siparişi verdiğim sitede tarafından 1 hafta temin edilemedi, o hediyeyi iptal ettim gittim son anda yeni hediyeler aradım buldum kargoladım gönderdim, onlarda kızın eline ulaşmadı yurtdışında olduğu için, hala da ulaşmamış kayınvaldesinin elindeymiş,

yani gönderdiğim hediyelerin bi fotosu bile yok şu anda hediyelerimizi koyduğumuz sayfada, bu sefer hiç kendimi yoramam bu sıcakta valla...kocamda kızdı zaten boşu boşuna katılmış oldun diye...

ilk defa böle bi şeye katıldım ama tam bi hayal kırıklığı oldu benim için, onun için bu sefer beni bağışlayın kızlar...

senin kocan belki eşimin çalıştığı yerede reklam işi yapıyordur, şirketin adı ne eşinin...istemezsen yazma tabi... öle aklıma geldi birden...

kızlarrr sonunda kocamı ikna ettim. mikrodalga alıcam bu haftalarda.memnun olduğunuz markayı ve modeli söylermisiniz. arzumun var ya görüntüsü falan çok hoşuma gitti. ızgara özelliği de var fiyatıda 150 tl. ayyy bana bi akıl verin.

nalancım bu sefer öyle olmıycak geçen çekilişte üzülmüştün şimdi mutlu olur kendini daha iyi hisedersin yurt dışıda çıkmaz sana zatenn katıl canım yaa heyacan oluyorr bakk

kızlar işim olduğu için arada konuşmaları takip edemiyorum.
ara verdiğimizde giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…