Evlilik Yıldönümünüz Kutlu Olsun Canım, Nice 5 Senelere Eşinle Ve Çocuğunla Birlikte İnşallah....
nalannnn hani odanın resimleri bilmiyorumkismile
gelelim fasulye faydalarına..
çekiliş tarihi belirleyelim..
20 ağustos - 01 eylül katılım olsa..
01 eylül - 09 eylül hediye göndermeler olsa ne dersiniz bakem..
ben de bijoya katılıyorum ben tez canlıyım hemen alıp yollarım hedıyeyı bakın ben sımdıden soyleyım ben kıme cıkarsam hemen benımkını yollasın o kişi çatlatmasın beni :)))
2. sınıfta boyle bı cekılıs yaptık ama kımsenın kıme cıktıgından haberı yok hedıyeler alınıo verılıo fln bana kımse hedıye vermedı hala ben aglıcam ama artık bana kımse almadı mı kurada yanlıslık var fln dıye.. tabı butun arkadaslarım bılıo huyumu pislik yapıolarmış.. megersem en yakın arkadasıma cıkmısım kurada, gıtmıs guzelce almış hedıyemı, herkesın de haberı var, bana son gun son saat verdı :)) hey gidiiiiii...
daha koymadım bebeğim, bölemi koysam yoksa her şeyi tamamlandıktan sonramı koysam kararsız kaldım...
.
Nalan..
1. nıye katılmıosun :S
2. evet baraysa cıkarsam mıçtım :)
Nalan..
ama çok merak ettim bence sen şimdi koy aklinialirimsmile
tamam canım birazdan koyuyorum senin için...
prop ya google aramalarından hiç siteme gelen yok. senin site maşallah google da hemen çıkıyor vesaire. bana verebileceğin bir ipucu var mı? çok acemiyim bu blog işinde yahu.
senin kocam web designer mıydı yoksa?
Nalan..
evet nalan yaa konuşmuştukkk :çok üzgünüm:
evet tatlım :)) bilgisayar müh, web tasarımcısı, reklamcı, bilgisayarla ılgılı ne ararsan :)
benım verebılecegım bı ıpucu yok hepsını kocam yaptı ben bı bok anlamıorum çoooook üzgünüm.. ama dedıgın dogru bısıler yapılması gerekıo blogun cıkması ıcın...
geçen seferki hediye çekilişi benim için tam bi hüsran oldu, sipariş ettiğim hediye, siparişi verdiğim sitede tarafından 1 hafta temin edilemedi, o hediyeyi iptal ettim gittim son anda yeni hediyeler aradım buldum kargoladım gönderdim, onlarda kızın eline ulaşmadı yurtdışında olduğu için, hala da ulaşmamış kayınvaldesinin elindeymiş,
yani gönderdiğim hediyelerin bi fotosu bile yok şu anda hediyelerimizi koyduğumuz sayfada, bu sefer hiç kendimi yoramam bu sıcakta valla...kocamda kızdı zaten boşu boşuna katılmış oldun diye...
Ilk defa böle bi şeye katıldım ama tam bi hayal kırıklığı oldu benim için, onun için bu sefer beni bağışlayın kızlar...
kızlarrr sonunda kocamı ikna ettim. mikrodalga alıcam bu haftalarda.memnun olduğunuz markayı ve modeli söylermisiniz. arzumun var ya görüntüsü falan çok hoşuma gitti. ızgara özelliği de var fiyatıda 150 tl. ayyy bana bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?