2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melodi 3500 gr.ve üstü hiç bir çocuğu şimdiki doktorlar normal doğurtmaz direk sezeryan randevusu veriyorlar hatta sırf sezeryan yapsınlar diye çocuğun kilosounu fazla söyleyen tipler var eltimde oldu 3600 gr.dedi 33oo doğdu olur böyle hatalar suyu içindeydi şişkinlik varmış muhabbeti yaptı ...

birisi sne hangı hastaneye gıdıosun? orda mı dogurcaksın ?
tdv 29 mayıs hastanesine gidiyorum. bize arabayla 5-10dk. beğeniyorum doktoru da hastaneyi de. orada doğurmayı düşünüyorum evet.
bu arada yavaş yavaş heyecanlanabiliriz 30. haftaya yaklaşıyoruuuuuz.

bu konuda kafama takıldı. doktoruma sorayım en iyisi.
çevremde normal doğum yapanlar böyle demişti.
birde zayıf bebeğin bakımı zor olur diyorlar.
offfffffffffffff herkes birşey diyor yaw kafam karışıyor. kafamçokkarıştı

yeğenim 4.200 falan doğdu amma ve lakin 3. doğum ve diğerleri de normal ondan bu sayılmaz di mi?

tdv 29 mayıs hastanesine gidiyorum. bize arabayla 5-10dk. beğeniyorum doktoru da hastaneyi de. orada doğurmayı düşünüyorum evet.
bu arada yavaş yavaş heyecanlanabiliriz 30. haftaya yaklaşıyoruuuuuz.

dikmende mıydı o .. yoksa ben karıstırıyo muyum.. hıc gıtmedım de onunden gecıodum galıba cadde uzerındeydı sankı..memnunsan daha ne olsun tabı kı..

evet ya ilk kım dogurcak acaba ucuzler harıc :)

ne gülüyosun yaw.

alla allah doktorlar kafayı yemiş o zaman. ben 4400 gram ve normal doğmuşum.

4 kg bebeği Türkiye'deki 10 doktordan 8'i sezeryan ile doğurtur kesin.
Ben hiç duymadım zayıf bebeğin normal yolla kolay doğamayacağını.

zayıf olduğu için kendini itemez diyorlar.
aman işte her kafadan bir ses çıkıyor.
ama eskiden nasıl doğuruyorlardı çatır çatır.

Allah korusun tabii kimsenin bebeği premature doğmasın. fakat çok yakın bir arkadaşımın bebeğini hafta alacaklar 37. haftasında çünkü bebek rahim içinde poposunun üzerinde oturuyormuş kafası yukarda yani hiç dömemiş. bu ikinci bebeği ilk bebeği 33 haftalıkken gelmişti suyu patlıyarak. vee bir tek alışveriş bile yapmamış o güne kadar düşünsenize şoku!
doktorlar genetik diyorlarmış rahim yapısından bebekler erken gelmek istiyormuş. 5. aydan itibaren braxton-hicks kasılmaları yaşıyor. şu anda tavana vurmuş sancıları. her ntsye girdiğinde doktor telaşa kapılıyormuş ama biraz daha bekletiyorlar tabii. hep istirahat veriyorlar.

sayılmaz cnm ben de 4500 ve normalım ama ıstısnayız bız :) hele fınfıkın dedıgı gıbı sımdıkı doktorlarla ohoooooo

Melodi her kafayı dınlersen tabı ses cıkar agzı olan konusur, ya gıdıp doktorundan ogren ya da ac bı kıtap oku, o zaman ne kafan karısır ne de bişi..

Prop listeye baktım 4 tane ikiz annelerimiz var
ee tabi onların da erken gelme olasılıkları var
onun harici eren sezen 29 ekim diyordu
geçen günde bafo erken olabilir demişti

bende öle 4500 gr.ama normal ee 3.çocuğum ben diğer ikiside normal olmuş zaten kolay olmuştur açılma ama tabi zamanında da doktor anneme çocuk kilolu normal doğuramazsın demş annemde nefes darlığıda vardı tehlikeli olur demiş ama annem normal doğurmuş işte ama şimdi mümkün değil bi de bende ilk çocukta bu kadar kilolu bi bebeği doğurmaya cesaret edemem 3 ile 3500 arası normal için ideal...

Barays evet ıkızler de sayılmasın hadı de valla allah bılır ılk kımın dogurcagını.. eylulde baslayabılırız yanı dogurmaya :)) cok heyecanlı cokkkkk

ya bende korkuyorum erken doğurmaktan 1 eylülde işe başlıcam 24üne kadar köye gidip gelecem uzun bir köy yolculuğu beni bekliyor zıplıya zıplıya gidiyoruz okula o yol beni korkutuyor...

Ya melodi sen hiç okumuyormusun araştırmıyormusun duymadığım şeyleri duyuyorum bugün senden :bbo:

napacak çocuk içerde barfix mi çekecek de zayıf olduğundan çekemiyor:S
Sen ve ıkınmaların ne işe yarıyorsunuz sen iteceksin çocuğu:S
Ayrıca o eskidenmiş bende 4 kg kardeşimde 4,5 kg normal doğmuş.
Ama şimdi yapmıyor doktorlar kesip almak işlerine geliyorr....

mikrodalgalar hamilelerde zararlı değil miydi?
ben uzak durulması gerektiğini okumuştum. bilmiyorumkismile
ben kullanıyorum canım mikrodalga, araştırdım bir zararı yokmuş..

26 ekim bizim erensezenle sezeryan tarihimiz şimdilik.. ama mutlaka eylülde gelen bebelerimiz olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…