2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben kullanıyorum canım mikrodalga, araştırdım bir zararı yokmuş..

26 ekim bizim erensezenle sezeryan tarihimiz şimdilik.. ama mutlaka eylülde gelen bebelerimiz olurr..

bak benim aklımda 29 ekim diye kalmış
az kaldı gerçekten zaman yaa
acaba nasıl anne olacaz eyvahedigeldismile

miracle ya yolda doğurursan :)))
ayyyy tam macera... allah korusun tatlım bu arada işalla hepsi 37. haftaya kdr beklerler..

valla bende ondan korkuyorum önce trene binicez sonra trenden inip tıngır mıngır köy arabasına kaç aydır yatıyorum evde çocuk alışkın değil bu kadar atraksiyona ne oluyor lann deyip gelmeye kalkmaz inş. propp...

merhabaaaa

nalan çok güselmiş şık ve sade .beşiğinde mışıl mışıl uyusun prensesin..
perdeside güsele benziyor . rengi çok tatlı. opuyorumnanaktan

merak etme gelmez,, gelırse de hiç bişicik olmaz hele o saatten sonra hıııc meraklanma sen.. turp gıbı olur oğlun işalla..

oo sizinki de kutlu olsun canım valla nası geçti seneler anlamadım. Allah ağız tadı versin hepimize..

günaydınlar kızlaropuyorumnanaktan
bijo ve brc80 evlilik yıldönümleriniz kutlu olsuna.s.
klava:

maşallah kızlarrr 4-5 yıl sonra bizler nasıl olacaz bakalım. kutlarım ikinizide opuyorumnanaktan nice nice yıldönümlerine opuyorumnanaktan

teşekkürler hepinize.
dr.a şeker sonucumu gösterdim. yüksek olduğu için 100lük yükleme yapalım dedi. ben de 100lük yaptımiyim direk diyete başliyim dedim. olur dedi. hadi bakalım hayırlısı.. alkisalkisalkis

ben kullanıyorum canım mikrodalga, araştırdım bir zararı yokmuş..

26 ekim bizim erensezenle sezeryan tarihimiz şimdilik.. ama mutlaka eylülde gelen bebelerimiz olurr..

Canım senin kullandığın hangisi. memnunmusun önerirmisin

bızde yarın alıcaz inşallah beşiğini kızımın .

eşim sigarayı bıraktı. kızım gelmeden çok ii oldu . inşallah başlamaz tekrar.
bu arada eşim araba aldı . kızıma aldım ben diyor :asigim:
kızım uğuruyla, şansıyla gelıyooorrr :sm_cool:

bence 100 yaptır derim canım
50 lik yüksek çıkıp 100 lükte düşük çıkan bir sürü insan var

ayyyyyyyyy 4 tane eylül bebesi doğmuş bile
bizde ekimin 10 undan sonra başlarız saymaya zemuszemus
hatta ekimin başından

brc canım sizinde geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, eşinle ve bebeğinle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim...

opuyorumnanaktanŞeniz

sağol tatlım. kızının odası çok hoş olmuş. güle güle kullansın.

bence 100 yaptır derim canım
50 lik yüksek çıkıp 100 lükte düşük çıkan bir sürü insan var

biliyorum canım ama zaten çok da kilo aldım. ben gebelikten önce yaptırmıştım yükleme. orda da yüksek çıkmıştı hem. kiloma dikkat etmiş olurum, daha sağlıklı beslenmiş olurum diye düşündüm. yoksa tatlı dondurma ne bulursam yerim yine..

Canım senin kullandığın hangisi. memnunmusun önerirmisin

maraksı arçelik. şu gri olanlarından canım. benim beyaz eşyalarım hepp gri o yüzden pek seçeneğim yoktu gri olanını almıştım ama gayet memnunum. sanırım beyazı da var. fiyatı da uygundu baya..

merhabaaaa

nalan çok güselmiş şık ve sade .beşiğinde mışıl mışıl uyusun prensesin..
perdeside güsele benziyor . rengi çok tatlı. opuyorumnanaktan

çok saol canım...

geçmiş olsun, keşke 100 lük yüklemeyi yaptırsaydın o düşük çıkabilirdi...

yarencim ne güsel eşin bırakmış sigarayı darısı bizim başımıza benim eşim bundan önceki hamileliğimde biliyorsunuz ben 3 aylıken kaybetmiştim , sigarayı bırakmıştı hiç içmiyordu sonra tekrar başladıı

arabanızda hayırlı olsun :)

Nalancım mobilyan çok güsel çok aydınlık güle güle kullansın prensesimiz :) bende ekimin birinde izne ayrılınca yerleştirmeğe başlıycam köşesini ,köşesini diyorum ben oda yapmıyorum şimdilik yanımda olcak allahtan odam müsahit geniş bir alan ayırabiliyorum :)

çok saol canım...

çok acıktım yaaaa..iş yapınca çok yoruluo cabuk acıkıo ınsan daha saat 2 ye ohooooo cok var

ben hiç iş yapmadığım halde telefon görüşmesi yapmaktan acıktım herhalde, kurt gibi açım...ama daha 1 saat var...

saol canım, darısı senin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…