yarencim ne güsel eşin bırakmış sigarayı darısı bizim başımıza benim eşim bundan önceki hamileliğimde biliyorsunuz ben 3 aylıken kaybetmiştim , sigarayı bırakmıştı hiç içmiyordu sonra tekrar başladıı
arabanızda hayırlı olsun :)
valla sodaya ve suya verdım kendımı nalan :) su ıyıce acıktırdı am asoda bıraz bastırdı gıbı aclıgımı bakalım :) yanı bu saatte de yıyebılırım eyvallah da sonra ogleden snr cok acıkıcam daha kotu olcak..
ay asıl ben hafatya çarşamba güllaç yapıcam o günü bekliyorum sabırsızlıkla :))
hem cok severım hem de cok guzel yaparım.. unıversıtede ramazanda studyoya paso gullac tasıodum camış gıbı yıyoduk tabı :)
narı cevızı bol, gül sulu, ohhh misss. hafif de.. haftaya yapıcam işte yıcem hepsını kocam da sevmez cunku hepsı bana kalcak :))
ohhh afiyet olsun ozaman sana .. şimdiden hayalini kurduğuna göre belli çok sevdiğin ztn :))
danacık hepsini sen mi yiyeceksin :)))))
valla sodaya ve suya verdım kendımı nalan :) su ıyıce acıktırdı am asoda bıraz bastırdı gıbı aclıgımı bakalım :) yanı bu saatte de yıyebılırım eyvallah da sonra ogleden snr cok acıkıcam daha kotu olcak..
ay asıl ben hafatya çarşamba güllaç yapıcam o günü bekliyorum sabırsızlıkla :))
çokkkk kötüyüm çokkk. eşimin fabrikada gözüne asit kaçmış. hastanede şimdi gözünü yıkamışlar. 1,5 ta doktor bakacakmış onu beklio. ayyyy çıldırcam meraktan yanında olabilsem keşke. akşama kadar görmeden çatlarım şimdi kocamı. işi çok ağır eşimin. Allahım yardımcısı olsun. dua edin kızlar bişi olmasın. eşim ii yok bişi dio. beni korkutmamak için dio o ben biliom
çokkkk kötüyüm çokkk. eşimin fabrikada gözüne asit kaçmış. hastanede şimdi gözünü yıkamışlar. 1,5 ta doktor bakacakmış onu beklio. ayyyy çıldırcam meraktan yanında olabilsem keşke. akşama kadar görmeden çatlarım şimdi kocamı. işi çok ağır eşimin. Allahım yardımcısı olsun. dua edin kızlar bişi olmasın. eşim ii yok bişi dio. beni korkutmamak için dio o ben biliom
Nalancım var ara ogunum de teee 5te var , cok acıkıorum :)
1 eylulde dıyetısyen randevum yanı ıkı hafta snr carsamba.. e ben haftaya yapıp cumaya kdr yerım carsambaya kdr da gıtmıs olur vucudumdan :)) iihihihhihi
Odayı ekleyım de daha rafı fln takılmadı yanı , ama yıne de bırazdan ceker eklerım yemekten snr.. ben mobılyaların tam yerıne karar vermeedım de o yuzden alt degıstırme sahbasının rafını taktırtmadım.. ole ıste :)
ya kızlar bi şi sorcem size....
odası, lambası, perdesi ya da beşiği gelen arkadaşlar neden fotolarını eklemiyorlar acaba, arkadaşımız ne kadar güzel topicte açmış odalarımızın fotolarını koyabilmemiz için, hiç biriniz foto koymamışsınız...
aşk olsun kızlar, ben özellikle prop, asoş ve biju dan ve başka arkadaşların geldiyse onlardan da rica etcem fotoları koymalarını, almayan arkadaşlara fikir olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?