2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım inşallah senın eşinde bırakır.. ben istiyordum zaten bırakmasını bırakamamıştı bi. heralde bebek oluncada içemem diye düşündü ve bıraktı. çok sevındım bnde . başlamaz heralde .

teşekkürler opuyorumnanaktan arabada ii oldu . hastaneye giderken falan . kızımız oluncada rahat etçez inş.

valla sodaya ve suya verdım kendımı nalan :) su ıyıce acıktırdı am asoda bıraz bastırdı gıbı aclıgımı bakalım :) yanı bu saatte de yıyebılırım eyvallah da sonra ogleden snr cok acıkıcam daha kotu olcak..

bu aralar bende çok acıkıyorum geçen ay bi 4haftada 1 kilo aldım bu ay 2 haftada 1 kilo aldım bile tatlıyada dayanamaz oldum ölüyorum şekerli bişeyler yiyecem diye cücükler mi büyüyo midemi anlamadım ...

benmde bu sıra canım çok tatlı istiyor nedense. hamileliğimden beri hiç aram yoktu tatlıyla. olsa bile yemek ıstemezdım . şimdi çook istiyooorrr ..
güllacı çokmu sevıyorsun prop benımde sevmedığım tatlı varsa güllaç nedense hiç sevemedim :sinifsinif:

hem cok severım hem de cok guzel yaparım.. unıversıtede ramazanda studyoya paso gullac tasıodum camış gıbı yıyoduk tabı :)

narı cevızı bol, gül sulu, ohhh misss. hafif de.. haftaya yapıcam işte yıcem hepsını kocam da sevmez cunku hepsı bana kalcak :))

ohhh afiyet olsun ozaman sana .. şimdiden hayalini kurduğuna göre belli çok sevdiğin ztn :))

ay asıl ben hafatya çarşamba güllaç yapıcam o günü bekliyorum sabırsızlıkla :))

senin ikindi öğünü yok mu? bende ikindi 2 dilim ekmek peynir domates felan var, onun için çok fazla acıkmıyorum, midem küçüldü bu aralar öğünleri tam yiyemiyorum, ekmekleri azalttım baya...

ya su beni daha çok acıktırıyo, onun için acıkmaya başlayınca fazla içmemeye çalışıyorum...

neden çarşamba kız ne var çarşamba, ben pazar günü pide tıkıncam onun için pazar gününü bekliyorum sabırsızlıkla...

bi de doğum günümde cozuturum sonra bi daha cozutmam artık...ama haftada 1 gün 1 öğün kendimi şımartıp ödüllendircem...

ya kızlar bi şi sorcem size....

odası, lambası, perdesi ya da beşiği gelen arkadaşlar neden fotolarını eklemiyorlar acaba, arkadaşımız ne kadar güzel topicte açmış odalarımızın fotolarını koyabilmemiz için, hiç biriniz foto koymamışsınız...

aşk olsun kızlar, ben özellikle prop, asoş ve biju dan ve başka arkadaşların geldiyse onlardan da rica etcem fotoları koymalarını, almayan arkadaşlara fikir olur bence...

benmde canım tatlı istyo.dün gece 5 de kalktım.ama canm acayyip tatlı bişeyler istedi.pide arasına çikolata sürdüm üstünede bi bardak sütt.ohh misss sonra gene yattım.bu olaya feci dadanmış durumdayım.bu olaaya son vermem lazımm en kısa zamanda.

çokkkk kötüyüm çokkk. eşimin fabrikada gözüne asit kaçmış. hastanede şimdi gözünü yıkamışlar. 1,5 ta doktor bakacakmış onu beklio. ayyyy çıldırcam meraktan yanında olabilsem keşke. akşama kadar görmeden çatlarım şimdi kocamı. işi çok ağır eşimin. Allahım yardımcısı olsun. dua edin kızlar bişi olmasın. eşim ii yok bişi dio. beni korkutmamak için dio o ben biliom

Nalancım var ara ogunum de teee 5te var , cok acıkıorum :)
1 eylulde dıyetısyen randevum yanı ıkı hafta snr carsamba.. e ben haftaya yapıp cumaya kdr yerım carsambaya kdr da gıtmıs olur vucudumdan :)) iihihihhihi
Odayı ekleyım de daha rafı fln takılmadı yanı , ama yıne de bırazdan ceker eklerım yemekten snr.. ben mobılyaların tam yerıne karar vermeedım de o yuzden alt degıstırme sahbasının rafını taktırtmadım.. ole ıste :)

canım geçmiş olsun hemen en kötüsünü düşünme bişeyi yoktur inş...

begümcükk geçmiş olsun canım
için rahat etmiyorsun işten izin al bi git gör eşini
kendini strese sokmamış olursun

çok geçmiş olsun begüm, umarım ciddi bi durum yoktur, belkide gerçekten ii dir niye olumlu düşünmüyorsun canım, bütün gün kendini yiyip bitirme bence, bebeğini düşün...

benimde 5 te ikindi, ben acıkamıyorum bile o saate kadar, ama senin et yemeği akşam galiba benim öğlen, akşam sadece sebze yiyebiliyorum, et yok akşam yemeğinde...

bide benim hem öğle hemde akşam yemeğinde 1 porsiyon meyve var onları yemiyorum yoksa kusarım kesin...bilmiyorumkismile

canım ben daha göbişimin resmini bile koyamadim :)
ama oda filan almadik daha..hele şu işten bi kurtiliim.bak ne fotolar yüklicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…