2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nalan sen hep oglen mı et yıyosun :S
benım dıyetısyenım ogunlerın yerlerı degısebılır dedı hep aynı sekılde nasıl yıyıom yoksa. ara ogunler de ana ogunler de yer degıstırıo bı gun oglen et yıyosum bı gun aksam.. bı gun corn flakesımı ıkındı de yıyorum bı gun gece ogununde, bı gun mesela sbh 1 porsıyon ogleden snr 3 porsıyon meyve yıyorum, bı gun ıkı ıkı yapıorum... sen de oyle yapsana cnm senın yaptıgın turlu can mı dayanır :S (

eşimin kuzenını yemege mı cagırsam acaba haftaya ıftara.. cagırmıorum dıye ayıp mı edıorum yoksa cagırmamak mı lazım cagırmak mı lazım ay ben hıc anlamıom bu ıslerden napmak lazım acep :S

selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi :)

begüm geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir,

nalan oda çok güzel ve sade olmuş.. çok beğendim ben oda yapamıyorum inşallah ileride daha büyük bir eve geçtiğimizde ya da yemek odasını boşaltabilirsem oraya düşünüyorum 1-2 sene sonra..

benim diyetisyen yerlerini değiştirme her şeyi listeye göre ye öğün atlama, 2 hafta sonra geldiğinde listeyi tekrar bi gözden geçiririz dedi,

kız benim rejim biraz katı galiba, bana bi tatlı kaşığı bal bile vermedi hain kadın, sabah kahvaltısından soğudum valla, ama yarın isyanı basıcam, bu arada ekmek olarakta buğday ekmeği hariç ekmek yasak bana....

çok salak oldu böle ben öğlen eti ızgara yapıp yiyiyorum kocama akşam yapıyorum hep iki kere iş oluyo bana...

senin ne kadar güzelmiş valla, benim rejimde öle olsa keşke...

Mecburiyetin yok yavrim istiyorsan çağır oruç tutuyormu şöyle bir kaç çeşit birşeyler yapıp çağırabilirsin aslında..

ramazanda insanları içinden gelerek hele bide durumun müsaitse, iftara çağırmak çok sevaptır kız evinin bereketi artar, ben her sene herkesi çağırırım, deli gibi sofralar hazırlarım, millet patlayana kadar yemek yer, sonra yuvarlanarak giderler, bence çağır, nolcek tek kişinin yemeğinden...

:Saruboceq: amin canim insallah:Saruboceq:

insallah canim rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin:Saruboceq:

günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
canim daha nice senelere insallaha.s.
güzel haberlerle gelirsin insallah canimolumunekankayizsmile

canim gecmis olsun umarim tehlikeli birsey degildir :teselli:

iştee ben bu yüzden diyetisyene gitmedim hayatım boyunca biri benim hayatıma müdahale etmeye kalktığında artık herşey için çok geç oluyor.. Hele bu kadar katı olursa diyetisyen ben daha çok kilo alıp giderim bir dahaki sefere onçün kendi başımın çaresine kendim bakmam lazım:S
Bende kilo almaya başlıyorum galiba onçün biraz dikkat etmem lazım:S
Her hafta evde 3 posta tatlı yapmamam lazım:S
Canımın istediği herşeyi camış gibi değilde tadımlık yemem lazım:S
Öğlen yediğim kadayıftan sonra bu kararları aldığımı herkesin bilmesi lazım:S:bbo:

fınfık cım göbek şovda editledim tatlım.

kızlar bugun cok ıs var ofıste hıc bakamadım. akşama girmeye çalışıcam öpüyorum sizi

benim diyetimde gayet ii we azimli gidio...gözümün önünde çikolata we tatlilar uçuşuyo ama yemicem inadim..
yarin tatli günüm.haftada bir gün sütlü tatlim war.ama o kadar değerliki hangisini yesem bilemedim kaydirigubbakcemile3
ayın 28 inde kontrol var..bakalim kilo mu aldim sabitmiyim görücez..ondan sonrada bidaha görüşüp görüşmeyeceğime karar vericem.

Mecburiyetin yok yavrim istiyorsan çağır oruç tutuyormu şöyle bir kaç çeşit birşeyler yapıp çağırabilirsin aslında..

oruç tutuolar.. tek kısı dııller karı koca.. ayrıca cok da sevıyorum ıkısını de... o zmn haftaya kadının gelcegı gun cagırıyım ben yaaa...

Kızar midem kötü birsürüde iş var çok begümcükkk geçmiş olsun canım

propcum tşk ederim telden aldılar siparişimi göndercekler çok sevindirik oldum sağol:)

slm kızlar uyudum uyandım duşa gircem şimdi de. bişi sorcam size. biz video kamera alıcaz bebek doğunca çekmek için. önerdiğiniz marka veya model var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…