çok geçmiş olsun begüm, umarım ciddi bi durum yoktur, belkide gerçekten ii dir niye olumlu düşünmüyorsun canım, bütün gün kendini yiyip bitirme bence, bebeğini düşün...
benimde 5 te ikindi, ben acıkamıyorum bile o saate kadar, ama senin et yemeği akşam galiba benim öğlen, akşam sadece sebze yiyebiliyorum, et yok akşam yemeğinde...
bide benim hem öğle hemde akşam yemeğinde 1 porsiyon meyve var onları yemiyorum yoksa kusarım kesin...bilmiyorumkismile
akca tmm yemegımı yıyorum sımdı yıyım de koyacam ama dedıgım gıbı bıtık degıl :)
nalan sen hep oglen mı et yıyosun :S
benım dıyetısyenım ogunlerın yerlerı degısebılır dedı hep aynı sekılde nasıl yıyıom yoksa. ara ogunler de ana ogunler de yer degıstırıo bı gun oglen et yıyosum bı gun aksam.. bı gun corn flakesımı ıkındı de yıyorum bı gun gece ogununde, bı gun mesela sbh 1 porsıyon ogleden snr 3 porsıyon meyve yıyorum, bı gun ıkı ıkı yapıorum... sen de oyle yapsana cnm senın yaptıgın turlu can mı dayanır :S(
eşimin kuzenını yemege mı cagırsam acaba haftaya ıftara.. cagırmıorum dıye ayıp mı edıorum yoksa cagırmamak mı lazım cagırmak mı lazım ay ben hıc anlamıom bu ıslerden napmak lazım acep :S
eşimin kuzenını yemege mı cagırsam acaba haftaya ıftara.. cagırmıorum dıye ayıp mı edıorum yoksa cagırmamak mı lazım cagırmak mı lazım ay ben hıc anlamıom bu ıslerden napmak lazım acep :S
amin canim insallah:Saruboceq:zeyn ciğim ben de 8 saat doğum sancısını çektikten sonra çatının darlığı sebebiyle sezeryanla doğum yaptım 20.03.2003 tarihinde gece 01:30 da.. artık sancılarım dakika başı vuruyordu her ikisininde zorluğunu biliyorum yani ama bende senin gibi hiç bağırmadım her seferinde dua okuyordum düşün yani kan ter içindeyim dışarıda kar yağıyor buz gibi bir hava, ben de terler döküyorm ve ağrılarımı anneme ve eşime belli etmemek için odada yatarken dişlerimi sıkıyordum bendeki de akıl işte o zaman küçüğüm tabi yaşım 24 tü. Aman onlar üzülmesin diye hiç belli etmemeye çalışıyordum. Herkes diyor ya, bebişi görene kadar gerçektende öyle, herşeyi unutuyorsun zaten unutulmasaydı insanlar bu kadar çocuk yapmazdı, bi daha kimse doğurmazdı.
Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eylesin Rabbim
Günaydın millet.. Benı gece bır tur bocek yaklasık 10 yerımden soktugu ıcın kabus gıbı bır gece gecırdım en son doktorun kasınma ıcın verdıgı merhemı surunce rahatladım da uyudum yoksa gece 2-5 arası yarım saat bıle uyumamısımdır yanı.. cok kaşındım ç0kkk..
Zeyn tabı kı uzun olcak doğum hıkayesı bu 5 dkda cıkmıo ıste bu veletler :) Darısı bıze, işalla bız de boyle anlatırız hıkayelerımızı...
Dilemma artık ben de heyecanlanmaya başladım valla cok az kaldı yaaaaa :)
Aslı ne dimek istiosun 24 yaşında akılsız mı olunuo yani, ba ba ba ba ba ba... :))
canim daha nice senelere insallaha.s.günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
güzel haberlerle gelirsin insallah canimolumunekankayizsmilegünaydın kıslar! bende bugün 6,30 da kalktım. duşumu alıp kahvaltımı yaptım kocişle.
işe geldim. bugün dr. kontrolüm var. pazartesi anlatırım size.
şeker yüklemesi de yapılacak. umarım midem bulanmaz.
hepinize keyifli bir gün diliyorum.
çokkkk kötüyüm çokkk. eşimin fabrikada gözüne asit kaçmış. hastanede şimdi gözünü yıkamışlar. 1,5 ta doktor bakacakmış onu beklio. ayyyy çıldırcam meraktan yanında olabilsem keşke. akşama kadar görmeden çatlarım şimdi kocamı. işi çok ağır eşimin. Allahım yardımcısı olsun. dua edin kızlar bişi olmasın. eşim ii yok bişi dio. beni korkutmamak için dio o ben biliom
benim diyetisyen yerlerini değiştirme her şeyi listeye göre ye öğün atlama, 2 hafta sonra geldiğinde listeyi tekrar bi gözden geçiririz dedi,
kız benim rejim biraz katı galiba, bana bi tatlı kaşığı bal bile vermedi hain kadın, sabah kahvaltısından soğudum valla, ama yarın isyanı basıcam, bu arada ekmek olarakta buğday ekmeği hariç ekmek yasak bana....
çok salak oldu böle ben öğlen eti ızgara yapıp yiyiyorum kocama akşam yapıyorum hep iki kere iş oluyo bana...
senin ne kadar güzelmiş valla, benim rejimde öle olsa keşke...
Mecburiyetin yok yavrim istiyorsan çağır oruç tutuyormu şöyle bir kaç çeşit birşeyler yapıp çağırabilirsin aslında..
ramazanda insanları içinden gelerek hele bide durumun müsaitse, iftara çağırmak çok sevaptır kız evinin bereketi artar, ben her sene herkesi çağırırım, deli gibi sofralar hazırlarım, millet patlayana kadar yemek yer, sonra yuvarlanarak giderler, bence çağır, nolcek tek kişinin yemeğinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?