2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım hamilelikte büyüyormuş canım :) benimki eşşek kadar olduuu :)tam göğsümdee

burda nazara çoook inandıkları için çekiniyorlar bakmıyorlar bile bebeğe adam gibi. başında zaten birisi oluyor çekiniyosun elleyemiyosun :)
ben evimde bebeğim için kuran okunmasını istiyorum o yüzden yapıcam yoksa yemişim adetlerii. adetlere bakarsak ben arnavut geliniyim paso kapıda ayakta dikilmem lazım kayınvalidemlerde. ben napıyorum ayaklarımı uzatıp tv izliyorum kaydirigubbakcemile3

aşkolsun bijo.. hiç bi gelinimiz öyle kapıda bekletmedik şimdiye kadar biz yani, adımız çıkmış :))

fairlike cım benim de kanamıştı canım. 2 hafta boyunca 3-4 gün üst üste kanadı.
ama şimdi geçti kanamıyor. dr. normal demişti. endişe etme canım.

asocum eşimin iş yerininin karşısında manikür salonu var.
kadının 9 aylık bebği var. diş çıkartıyor ve ağzının suyu akıyor.
görsen maskot herkesin kucağında. yağız bir prens.
şapur şupur öpüyorlar. geçen gün benim kucağıma geldi sevdim.
bizim manikürcü kucağımdan aldı şap diye öptü kızdım bende.
öpmeyin çocuğu dedim.
seninkinide öpücez dedi. zor öpersiiz dedim.
eşim şimdiden söylüyor öptürmem diye.
beni öpmeyin yazılı tşört alıcam diyor.

ayyy maşallah maşallah

bende cuma akşamı gideceğim.bir aydır görmüyorum

doğum hediyesi lafi geçmişkeeeeeeennn

bişii isteyen var mi aranizdaaa aklinialirimsmile

günaydın kızlar nasılsınız.yeni haftaya başlamış buluyoruz.bu haftada çabuk geçsede ayın 1 inde doktora gidcem.

ben de merak edıodum fınfık sen hıc begenmedıgıne gore benım de begenme ıhtımalım sıfıra yakın bosuna o kdr yol gıtmıyım o zmn ben de..

Sen niye gidecen ki eksiğin kalmadı senin sempatiksalakcinni

ben de gitmeyim bari ben belki mazleme bakar kendim bir şeyler yaparım diye de düşünmüştüm ama bilemicem şimdi

Yavrim havuzlu handa hazır bebek şekerleri vardı ben onları beğenmedim bir mağaza buldum başka bir yerde orada malzeme satıyorlardı kartını aldım telefonunu ve adresini yazayımda oraya bir git bak.
Onun dışında havuzlu han e-bebek mağazası gibi bir yer herşey var A'dan Z'ye ama ne bilim ben beğenmedim :S

SÜS DÜNYASI

ADRES: Sultanhamam, Hobyar Mah. Yeni Cami Cad. No 1 Eminönü
TEL : 212 514 83 82

Aaa birde Sark Han varmış hediyelik eşya satılan bir hanmış galiba orada da bebek şekeri için malzeme varmış

fairlike sağol canım.
seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
bende kalabalık mevlüt yapmayı düşünmüyorum.
birkaç kişi çağırırım yeter.
evde kuran okunsun diye istiyorum.

aşkolsun bijo.. hiç bi gelinimiz öyle kapıda bekletmedik şimdiye kadar biz yani, adımız çıkmış :))

haha valla yeni gelmiş oldukları için eltimler azıcık nasiplenmişler bu gibi adetlerden de şimdi çok yaşlandığı için (benle yaşıt torunu var) bana kızı hatta torunu gibi davranıyor.
kapıda bekletmek, herkesin ama herkesin elini öpmek, misafir gelince 6-7 tane kıyafet değiştirmek, arnavut şalvarı giymek.. anaaam zati biliyodur istese de yapmam

hiç mi yok sizde görmesen de biliyosundur bunları..

fairlike sağol canım.
seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
bende kalabalık mevlüt yapmayı düşünmüyorum.
birkaç kişi çağırırım yeter.
evde kuran okunsun diye istiyorum.

bende ewimde kuran okunsun istiorum.hiç okutmadim daha..
biz kalabalik bi aile diiliz zaten.15 kişiyi bile toplamaz.çocuğu olan kimsemizde yok gürültü filan edilcek.o bakimdan rahatim

yok bijocum ne şalvarı fln.. ama mısafır gelınce guzel gıyındırıp takılarını taktırıp cıkartırlar mısafır karşısına.. ama bızımkıler goc edelı 90 sene olcak artık adetlerı fln degısmıstır yanı dımı :)

ginayyyydııınnnboshayallersmile

Aaa birde Sark Han varmış hediyelik eşya satılan bir hanmış galiba orada da bebek şekeri için malzeme varmış

şark hana gittim ben kuzum orda da bi cacık yok

mehmet efendi kahvecisini bilinizmi onun sokağında var bi sürü şekerci tükkanı gezdim gezdim pek bişi bulamadım
ama yine gidip bakiicim alıcı gözüylen

eh yani. paso saçmalık zaten :umursamaz:

11 e aldım temizlik saatimi. karnım ağrıyo yaaa, bu da yeni moda çıktı 1 haftadır.

kalkınca da göbek fotomu ekliyim bari..

sinir oluyorum ya düşüncesiz fikirsiz insanlara.Ben de öptürmicem kimse kusura bakmaısn,isteyen küsebilir de hiç problem değil
sağol canım bakayım netten var mı websiteleri fln filan vs. ya kararsız da kaldım ne bileyim kötü diyosun kötüyse oralara gitmeye de hiç gerek yok şimdi kalabalık curcuna

Bizimde kütahyada adetler ağırdır doğu yatağı yaparlar benim annem çok özeniyor çok istiyor doğu yatağı yapıcaz biz, bende süslenir püslenirimmm o gün gelin şalvar giyer mesela ama ben giymem güsel şık bir elbise giyerimmm :):) şimdien eşime dedim mevlütte giyeceğim elbise istiyorum çok şık olmalı diyorum doğur alırızz :) dedii

ben çıkıyorum kızzzlarrrr.. biraz Nişantaşı Teşvikiye yapayım da gözüm gönlüm açılsın :)) hadi görüşürüz bakalım..

Ya arkadaşlar erkek bebeği olacak bacılarr sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz ablam yaptıralım heemn diyorrr prop bijoo melodi aklıma gelmeğen diğer erkek annne adayları bu konudaki fikirlerinizi paylaşalım mı

ne düşünüyorsunuz doğar doğmaz sünnet yaptırmak sağlıklı mı?

ayyyy şu garip adetlere sinir oluyorum sinir Allahtan bizde yok öyle adetler olsada annem çoktan unutmuş hepsini : )

Mevlüt yapacam ama çok az kişiyle 10-15 kişi kafi bence:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…