günaydın kıslar! Hepiniz nasılsınız bebişler nasıl?
Size hemen bebişim hakkında bilgi vereyim teyzeleri.
Prensim çok iyiymiş. 1160 gr ve 37 cm olmuş.
Ultrasonda baktık elini başına koymuş düşünüyor gibiydi. Dr. Teyzesi dedi.
Eşimde ah bu annemin hali nolucak diye düşünüyordur dedi. :roflol:
Muayneden önce kan ve idrar verdim.
şeker yüklemesi için eczaneden 50 ml. Glikoz alıp 300 ml suya karıştırıp için dedi hemşire kız.
Ben hazır verecekler sandım, hastaneden çıkıp eczaneden glikozu aldık.
Bakkaldan su aldık. Hemen orada hazırladım. 2 kere diktim kafama lıkır lıkır içtim. Tadı kötü değildi.
1 saat sonra tekrar kan verdim. Bu sefer kan alan kız canımı acıttı.
Bende ilk defa kan verirken canım acıdı dedim yüzüne.
Bugün dr. Arayıp sonucumu öğreneceğim.
Figencim dediğin gibi benlerden benimde göğsümde çıktı.
Her ikisindede birer tane var. Ben önemsemedim.
bijo beşiğine giden herkes bı dokunuodur emınım kı ben olsam dokunmak ısterım yanı orda mınıcık mıs gıbı yumusacık bı bebek yanagına fln mutlaka dokunmak ısterım.. kışın aksıran tıksıran oksuren var ne kdr temız olcak ona dokunanlar ayyy dusuncesı benı cıldırtıo cıdden.. ama adettır yanı yuz yıldır yapılmıs ısmdı de yapılıo ıste ben ısıme gelen adetlerı takıp (mısal babanın anneye dogum hedıyesı alması) işime gelenlerı takmadıgım ıcın bısı dıemıolar tabı bana :)
burda nazara çoook inandıkları için çekiniyorlar bakmıyorlar bile bebeğe adam gibi. başında zaten birisi oluyor çekiniyosun elleyemiyosun :)
ben evimde bebeğim için kuran okunmasını istiyorum o yüzden yapıcam yoksa yemişim adetlerii. adetlere bakarsak ben arnavut geliniyim paso kapıda ayakta dikilmem lazım kayınvalidemlerde. ben napıyorum ayaklarımı uzatıp tv izliyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar! hepiniz nasılsınız bebişler nasıl?
size hemen bebişim hakkında bilgi vereyim teyzeleri.
prensim çok iyiymiş. 1160 gr ve 37 cm olmuş.
ultrasonda baktık elini başına koymuş düşünüyor gibiydi. dr. teyzesi dedi.
eşimde ah bu annemin hali nolucak diye düşünüyordur dedi. :roflol:
muayneden önce kan ve idrar verdim.
şeker yüklemesi için eczaneden 50 ml. glikoz alıp 300 ml suya karıştırıp için dedi hemşire kız.
ben hazır verecekler sandım, hastaneden çıkıp eczaneden glikozu aldık.
bakkaldan su aldık. hemen orada hazırladım. 2 kere diktim kafama lıkır lıkır içtim. tadı kötü değildi.
1 saat sonra tekrar kan verdim. bu sefer kan alan kız canımı acıttı.
bende ilk defa kan verirken canım acıdı dedim yüzüne.
bugün dr. arayıp sonucumu öğreneceğim.
figencim dediğin gibi benlerden benimde göğsümde çıktı.
her ikisindede birer tane var. ben önemsemedim.
ben de merak edıodum fınfık sen hıc begenmedıgıne gore benım de begenme ıhtımalım sıfıra yakın bosuna o kdr yol gıtmıyım o zmn ben de..
ben de gitmeyim bari ben belki mazleme bakar kendim bir şeyler yaparım diye de düşünmüştüm ama bilemicem şimdi
aşkolsun bijo.. hiç bi gelinimiz öyle kapıda bekletmedik şimdiye kadar biz yani, adımız çıkmış :))
fairlike sağol canım.
seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
bende kalabalık mevlüt yapmayı düşünmüyorum.
birkaç kişi çağırırım yeter.
evde kuran okunsun diye istiyorum.
Aaa birde Sark Han varmış hediyelik eşya satılan bir hanmış galiba orada da bebek şekeri için malzeme varmış
eh yani. paso saçmalık zaten :umursamaz:yok bijocum ne şalvarı fln.. ama mısafır gelınce guzel gıyındırıp takılarını taktırıp cıkartırlar mısafır karşısına.. ama bızımkıler goc edelı 90 sene olcak artık adetlerı fln degısmıstır yanı dımı :)
sinir oluyorum ya düşüncesiz fikirsiz insanlara.Ben de öptürmicem kimse kusura bakmaısn,isteyen küsebilir de hiç problem değilfairlike cım benim de kanamıştı canım. 2 hafta boyunca 3-4 gün üst üste kanadı.
ama şimdi geçti kanamıyor. dr. normal demişti. endişe etme canım.
asocum eşimin iş yerininin karşısında manikür salonu var.
kadının 9 aylık bebği var. diş çıkartıyor ve ağzının suyu akıyor.
görsen maskot herkesin kucağında. yağız bir prens.
şapur şupur öpüyorlar. geçen gün benim kucağıma geldi sevdim.
bizim manikürcü kucağımdan aldı şap diye öptü kızdım bende.
öpmeyin çocuğu dedim.
seninkinide öpücez dedi. zor öpersiiz dedim.
eşim şimdiden söylüyor öptürmem diye.
beni öpmeyin yazılı tşört alıcam diyor.
sağol canım bakayım netten var mı websiteleri fln filan vs. ya kararsız da kaldım ne bileyim kötü diyosun kötüyse oralara gitmeye de hiç gerek yok şimdi kalabalık curcunaSen niye gidecen ki eksiğin kalmadı senin sempatiksalakcinni
Yavrim havuzlu handa hazır bebek şekerleri vardı ben onları beğenmedim bir mağaza buldum başka bir yerde orada malzeme satıyorlardı kartını aldım telefonunu ve adresini yazayımda oraya bir git bak.
Onun dışında havuzlu han e-bebek mağazası gibi bir yer herşey var A'dan Z'ye ama ne bilim ben beğenmedim :S
SÜS DÜNYASI
ADRES: Sultanhamam, Hobyar Mah. Yeni Cami Cad. No 1 Eminönü
TEL : 212 514 83 82
Aaa birde Sark Han varmış hediyelik eşya satılan bir hanmış galiba orada da bebek şekeri için malzeme varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?