2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimi çok heyecanli we endişeli hissediorum..doğuma az kaldi galiba onun endişesi..tuhaf hissediorum kendimi çok hemde..

dün 2 defa burnum kanadi..

aaa ben cumartesi gittim havuzlu hana bi pok almadım çok dandikti herşey.. ama çok komik orada gezenlerin hepsinin karnı burnunda hiç hamile olmayan kadın görmedim orada : ))

pek kimseyi çağirmayi planlamiorum zaten ki herkes çoook uzak oturuo bana.
teyzeler halalar yeterde artar :)) 2 de arkadaş tamamdir.

aaa ben cumartesi gittim havuzlu hana bi pok almadım çok dandikti herşey.. ama çok komik orada gezenlerin hepsinin karnı burnunda hiç hamile olmayan kadın görmedim orada : ))

sırf merakimdan gitmek istiorum zati bende.ewlenirkende gitmiştim bişey almadan dönmüştüm :))
eğlenceli olur belki yaaa..

pazar günüde çeyiz almaya gidicez.kardeşimin düğününe çok az kaldi..

ayyy asooo neler getırıosun aklına delüüüüü..
ama o kalabalıgı tanımadıgım ınsanların eıvme gelmesını bebegımı ellemelerını fln kesınlıkle ıstmeıorum ben bebek gormeye gelıolar elleme bakma dıyemezsın kabus kabusssssss...

Günaydın bacılarrr nasılsınızzz

hafta sonu bitti gene pazartesi olduu dün itibariyle bende temizliğe başladım dip köşee önce yorgan ve yastıklardan başladım uyku setimin yorganını ve yastıklarını yıkadım çok iş yapmışım dimi hihihihih

yavaş yavaş toparlıyorum işteee
bende bu hafta ay sonuna doğru lohusa tacımı kapı süsümü ve şekerlerimin siparişini veriyorum bebişimin beşiğide ay sonunda geliyorr yavaş yavaş yerleştirelim dedik izne ayrılınca iyice ağırlaşıcam ekime iş bırakmiyeyim diyorum bakalımm

ya kızlar dün birşey farkettim benim göğüslerimde nokta şeklinde bir iki tane ben vardı dün banyoda bu benlerin büyüdüğünü farkettim neden acaba böyle birşey yaşayan varmı nokta şeklindeki ben et bene dönüşüyor kocaamn olmuş

şaşırdımmm...

Aslında benimde aklımdan şimdi öyle geçti
ailem eşimin ailesi küçük bir mevlüd yaparım
önemli olanda bu ailelerimiz olsun yeterkaydirigubbakcemile5

ben de merak edıodum fınfık sen hıc begenmedıgıne gore benım de begenme ıhtımalım sıfıra yakın bosuna o kdr yol gıtmıyım o zmn ben de..

off be tatlım kabus gibiler. Ben perşembe akşamı gittiğimde dedim kaynanama ve görümceme .benim çocuğumu öyle sarılıp öpemezsin bebekken mikrop kapar dedim:) senden gizli öperiz dedi çok beklersiniz ondan sonra da bir daha göremezsiniz torunununuzu dedim:))))) sinir oldular. ben bile öpmicem bebekken yüzünden onların hiç hakkı yok hem dehiç! 100 kişi birden gelip ellicek kucağına alcak hiç gerek yok valla

şaşirma..benler büyüyor hamilelikte maalesef..bendekilerin hepsi kafam kadar oldu :))
bu normal bi süreçmiş..

ben de mevlüt yapıcam ama sadece tanıdıklara. zaten 3-5 arkadaşım, eşimin ailesinden belli başlı kişiler. anca 20-25 kişi oluruz. kocaman salonum da yeter rahat rahat..
burda kalabalık olacağı zaman salon tutuyolar mevlüd için. bir de bebeği herkese vermiyolar. isteyen gidip beşiğine bakıyor o kadar. can mı dayanır yaa o kadar mıncıklanmaya..

günaydın kıslar! hepiniz nasılsınız bebişler nasıl?
size hemen bebişim hakkında bilgi vereyim teyzeleri.
prensim çok iyiymiş. 1160 gr ve 37 cm olmuş.
ultrasonda baktık elini başına koymuş düşünüyor gibiydi. dr. teyzesi dedi.
eşimde ah bu annemin hali nolucak diye düşünüyordur dedi. :roflol:
muayneden önce kan ve idrar verdim.
şeker yüklemesi için eczaneden 50 ml. glikoz alıp 300 ml suya karıştırıp için dedi hemşire kız.
ben hazır verecekler sandım, hastaneden çıkıp eczaneden glikozu aldık.
bakkaldan su aldık. hemen orada hazırladım. 2 kere diktim kafama lıkır lıkır içtim. tadı kötü değildi.
1 saat sonra tekrar kan verdim. bu sefer kan alan kız canımı acıttı.
bende ilk defa kan verirken canım acıdı dedim yüzüne.
bugün dr. arayıp sonucumu öğreneceğim.

figencim dediğin gibi benlerden benimde göğsümde çıktı.
her ikisindede birer tane var. ben önemsemedim.

bijo beşiğine giden herkes bı dokunuodur emınım kı ben olsam dokunmak ısterım yanı orda mınıcık mıs gıbı yumusacık bı bebek yanagına fln mutlaka dokunmak ısterım.. kışın aksıran tıksıran oksuren var ne kdr temız olcak ona dokunanlar ayyy dusuncesı benı cıldırtıo cıdden.. ama adettır yanı yuz yıldır yapılmıs ısmdı de yapılıo ıste ben ısıme gelen adetlerı takıp (mısal babanın anneye dogum hedıyesı alması) işime gelenlerı takmadıgım ıcın bısı dıemıolar tabı bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…