ya ne şanslısınnn ben de istemiyorum ya benim kaynana kısmı mevlüt yapıyolar 100-150 kişi oluyor çoluk çocuk çingene çadırı gibi oluyor. ev de batıyor her yerde.Bir de o halimle o kdr insanla mı uğraşayım korkarım ben biri evime bir şey koyar karıştırır diye. o yüzden yaparsam en fazla 10 kişilik sırf bir kuran okunsun diye yapıcam.Kaynana çok istiyosa kendi evinde yapsın tek başına
aaa ben cumartesi gittim havuzlu hana bi pok almadım çok dandikti herşey.. ama çok komik orada gezenlerin hepsinin karnı burnunda hiç hamile olmayan kadın görmedim orada : ))
ya ne şanslısınnn ben de istemiyorum ya benim kaynana kısmı mevlüt yapıyolar 100-150 kişi oluyor çoluk çocuk çingene çadırı gibi oluyor. ev de batıyor her yerde.Bir de o halimle o kdr insanla mı uğraşayım korkarım ben biri evime bir şey koyar karıştırır diye. o yüzden yaparsam en fazla 10 kişilik sırf bir kuran okunsun diye yapıcam.Kaynana çok istiyosa kendi evinde yapsın tek başına
sırf merakimdan gitmek istiorum zati bende.ewlenirkende gitmiştim bişey almadan dönmüştüm :))
eğlenceli olur belki yaaa..
pazar günüde çeyiz almaya gidicez.kardeşimin düğününe çok az kaldi..
off be tatlım kabus gibiler. Ben perşembe akşamı gittiğimde dedim kaynanama ve görümceme .benim çocuğumu öyle sarılıp öpemezsin bebekken mikrop kapar dedim:) senden gizli öperiz dedi çok beklersiniz ondan sonra da bir daha göremezsiniz torunununuzu dedim:))))) sinir oldular. ben bile öpmicem bebekken yüzünden onların hiç hakkı yok hem dehiç! 100 kişi birden gelip ellicek kucağına alcak hiç gerek yok vallaayyy asooo neler getırıosun aklına delüüüüü..
ama o kalabalıgı tanımadıgım ınsanların eıvme gelmesını bebegımı ellemelerını fln kesınlıkle ıstmeıorum ben bebek gormeye gelıolar elleme bakma dıyemezsın kabus kabusssssss...
Günaydın bacılarrr nasılsınızzz
hafta sonu bitti gene pazartesi olduu dün itibariyle bende temizliğe başladım dip köşee önce yorgan ve yastıklardan başladım uyku setimin yorganını ve yastıklarını yıkadım çok iş yapmışım dimi hihihihih
yavaş yavaş toparlıyorum işteee
bende bu hafta ay sonuna doğru lohusa tacımı kapı süsümü ve şekerlerimin siparişini veriyorum bebişimin beşiğide ay sonunda geliyorr yavaş yavaş yerleştirelim dedik izne ayrılınca iyice ağırlaşıcam ekime iş bırakmiyeyim diyorum bakalımm
ya kızlar dün birşey farkettim benim göğüslerimde nokta şeklinde bir iki tane ben vardı dün banyoda bu benlerin büyüdüğünü farkettim neden acaba böyle birşey yaşayan varmı nokta şeklindeki ben et bene dönüşüyor kocaamn olmuş
şaşırdımmm...
ben de gitmeyim bari ben belki mazleme bakar kendim bir şeyler yaparım diye de düşünmüştüm ama bilemicem şimdibende merakımdan gittim işte : ))
sanirim aranizda benden başka burnu kanayan olmadi...
şaşirma..benler büyüyor hamilelikte maalesef..bendekilerin hepsi kafam kadar oldu :))
bu normal bi süreçmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?