:roflol: :roflol:
fınfıkım o dedıgın cok guzel olur ve bız de dusunduk ama tonu tutturmamız ımkansız canım :)) o yuzden ne hasır ne de ahşap olmamaı beyaz olmalı kı ton tutsun..zemuszemus yaaaaa...
estafurullah ne demek.. prop vermiş canım linki..bijo günaydın belki yüz kere vermişsindir ama ben tekrar isteyecem
sebamed in indirimli satıldığı bir site var demiştin
yanlış hatırlamıyorsam onu bana tekrar verir misin?
ohh eline sağlık kızz. aferin valla ne çabuk bitirdin..Günaydın kızlar,
sabahın 8inde başladım evi toparlamaya çamaşırları yıkamaya.Yarın temizlikçi günüm kadına hazır olsun. Dün bütün gün evde puzzle yaptım şaka gibiyim.1000lik puzzle bitti sayılır. bugün azcık biryer kaldı onu da bitireyim de çerçeveletim.Diğerinin çerçevesini çarşamba alcaz bunu da çarşamba verir çerçeveltiririm:)
e hadi git bak bakalım bize de fikir ver canım.OOF benim de daha bebek şekeri kabusum var:Snişantaşındaki mira bonbon dan randevu aldım 12de oraya gıtcem.. cmts de coco bonbona gıtmıstık gormustuk zaten 3 secenge ındırdık orda, bugun bunları da bı goreyım karar verim artıkım çok geç kaldım çokkk kaydirigubbakcemile3
Günaydın şeker:)eyvallah bacımGünaydın Asoooooooo... rasgele :)
Barays Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene
ay sorma yaaa bişeye başladım mı onu illaki hemen bitirmem lazım öyle bir huyum var benim:)Bugün bitiririm büyük ihtimalle şu işleirmi bitireyim de:) Ben de bahar perisini bitiriyorum işte zor biraz söyleyim ama deycek çok güzel oluyor:)Ben bunu kapımın girişine ascam kapıyı açar açmaz karşına gelcek şekilde.zaten kapının tam karşsıında kocaman beyaz dekoratif bir çiçek de var çok da uyumlu olcak:) sonra da kızımın odasının puzzle'na başlıcam
estafurullah ne demek.. prop vermiş canım linki..
ohh eline sağlık kızz. aferin valla ne çabuk bitirdin..
ben de şu bahar perisi ni eşime gösterdim çook begendi bir de bir tane daha var onu da çooook beğendik ikimiz de. ikisini alıcam amaa bütünlemelerim bitince :) yoksa kalırım başında.
çok kazık yaptırmam ben hiç gerek yok valla elalem çöpe atcak diye ne gerek var gösterişevereyim anammm.. al sana fikir.. çok kazıklar delikafadulden
sağol cnm bitti sayılır bugün de yapınca 2 günde bitmiş olcak bakalım:))teşekkürler prop
yalnız set halinde satılan yok tükenmiş
neyse tekrar bakarım
prop çok kazıklar derken ne kadarbilmiyorumkismile
aso ellerine sağlık diyelim 1 günde bitirmişsiz maaşallah sanaa.s.
ben mevlüt yaptırmıcam :) kayınvalıdeme de soyledım cok uzuldu ama kocam da ben de ıstemıorum dıınce bısı dıyemedı :))
aha :ecrin_bebek:
ben sabirsizlikla bekliorum.hatta ewe kuaför çağircam :))))
başimada kocaman taç takicam :)))))
aha :ecrin_bebek:
ben sabirsizlikla bekliorum.hatta ewe kuaför çağircam :))))
başimada kocaman taç takicam :)))))
ya ne şanslısınnn ben de istemiyorum ya benim kaynana kısmı mevlüt yapıyolar 100-150 kişi oluyor çoluk çocuk çingene çadırı gibi oluyor. ev de batıyor her yerde.Bir de o halimle o kdr insanla mı uğraşayım korkarım ben biri evime bir şey koyar karıştırır diye. o yüzden yaparsam en fazla 10 kişilik sırf bir kuran okunsun diye yapıcam.Kaynana çok istiyosa kendi evinde yapsın tek başınaben mevlüt yaptırmıcam :) kayınvalıdeme de soyledım cok uzuldu ama kocam da ben de ıstemıorum dıınce bısı dıyemedı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?