dün kayınvalidemler bizdeydi iftarda, ee onlar var diye kendi annemleride çağırdım. Tam 9 çeşit yemek yaptım salatayı çıkarırsak 8 çeşit sonra akşam kendimle gurur duydum kızlar :)) Ama bugün yorgunluktan ölüyorum 1 saatim kaldı eve gitmeye
canım ben gittim bi milyoncudan aldım bir sürü cam kavanoz paşabahçe hem de. onlara yapıyorum. 6-7 tane alsan yeter..bijonun ki kolaymış.
kavanozum yok keşke reçel aldığım kavanozları biriktirseydim.
aslıcım 9 çeşit yemeği 9 günde yapmıyorum hamile kaldım kalalı kendinle gurur duymakta haklısın valla ellerine sağlık:))
teşekkür ederim Zeyn..
ellerine sağlık Aslı, artanları da bize getirseydin :)
dün kayınvalidemler bizdeydi iftarda, ee onlar var diye kendi annemleride çağırdım. Tam 9 çeşit yemek yaptım salatayı çıkarırsak 8 çeşit sonra akşam kendimle gurur duydum kızlar :)) Ama bugün yorgunluktan ölüyorum 1 saatim kaldı eve gitmeye
selam kızlar. bugun zor bir gündü benim icin. bütün gece karnımda bir rahatsızlık baş dönmesi ve mide bulantısı vardı adam gibi uyuyamadım sabah işe gitmek için kalktım lavaboya gittim iç çamasırımda kücük bir pembe leke doktoru aradım ağrın yoksa önemli değil bazen bebek hareketinden de olabilir dedi. ben pipirikli olduğum icin eşimlke gittim doktora karnıma baktı kaskatı bu gaz sancısı değil dedi nts ye bağladılarf çok korktum kızlar orada sancı cıkmadı Allaha şükür sonra kan verdim falan herrşey normal kan sekerimde baya düşms aclık 80 tokluk 92 olmuş bu değerlerde dengemi sasırtmış olabilir. Karnım hala taş gibi oluyor buda canımı çok sıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun erken gelmesin bebişler tam zamanında gelsinler lütfen
Ya var ya sadece taze fasulye kaldı 2 tabak kadar, diğer herşey bittiiiiiiiiii
eve gidicem bi daha yemek yapıcam şimdi
selam kızlar. bugun zor bir gündü benim icin. bütün gece karnımda bir rahatsızlık baş dönmesi ve mide bulantısı vardı adam gibi uyuyamadım sabah işe gitmek için kalktım lavaboya gittim iç çamasırımda kücük bir pembe leke doktoru aradım ağrın yoksa önemli değil bazen bebek hareketinden de olabilir dedi. ben pipirikli olduğum icin eşimlke gittim doktora karnıma baktı kaskatı bu gaz sancısı değil dedi nts ye bağladılarf çok korktum kızlar orada sancı cıkmadı Allaha şükür sonra kan verdim falan herrşey normal kan sekerimde baya düşms aclık 80 tokluk 92 olmuş bu değerlerde dengemi sasırtmış olabilir. Karnım hala taş gibi oluyor buda canımı çok sıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun erken gelmesin bebişler tam zamanında gelsinler lütfen
vallahi bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkis evde yemek artmıştır ama bu hafta idare eer seni çok yenmiyor çünkü iftardaa
hımm çok lezzetli oldular o zaman gene alkışşşalkisalkisalkis
saol canım dinleniyorum insallah düzelicekcanım çok geçmiş olsun ama herseyin normal çıkmış çok şükür sen dinlen bol bol tatlım...amin inş. hepsi vaktinde gelsin...
bu arada yesemin aramızda ilk NST ye baglanan olmuş oldun ılk gebelıklerı olmayanları saymazsak hayırlı ugurlu olsun nasıl bır duyguydu :)))
yasemin geçmiş olsun canım. sıkma kendini iyiymişsin bak doktorun da demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?