2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aslıcım 9 çeşit yemeği 9 günde yapmıyorum hamile kaldım kalalı kendinle gurur duymakta haklısın valla ellerine sağlık:))

bijonun ki kolaymış.
kavanozum yok keşke reçel aldığım kavanozları biriktirseydim.
canım ben gittim bi milyoncudan aldım bir sürü cam kavanoz paşabahçe hem de. onlara yapıyorum. 6-7 tane alsan yeter..

ben de koydum düdüklüye yemeğimi. yatim tv izliyim hakettimmm. hadi görüşürüz kızlar..

benimde bebek alışverişim bitti yıkaması ve yerleştirmesi kaldııı izne ayrılınca yerleştircezz ben ufaktan evdeki işlerimi yapmaya başladımm

gündüz paylaşmıştım babası çok komik herşeyimizi aldık gazımız kaldı dedii ısınmak için e önceden yakmıyorduk battaniyenin altına giriyorduk ısınıyorduk e bu sefer mecbur yakıcaz :):)

selam kızlar. bugun zor bir gündü benim icin. bütün gece karnımda bir rahatsızlık baş dönmesi ve mide bulantısı vardı adam gibi uyuyamadım sabah işe gitmek için kalktım lavaboya gittim iç çamasırımda kücük bir pembe leke doktoru aradım ağrın yoksa önemli değil bazen bebek hareketinden de olabilir dedi. ben pipirikli olduğum icin eşimlke gittim doktora karnıma baktı kaskatı bu gaz sancısı değil dedi nts ye bağladılarf çok korktum kızlar orada sancı cıkmadı Allaha şükür sonra kan verdim falan herrşey normal kan sekerimde baya düşms aclık 80 tokluk 92 olmuş bu değerlerde dengemi sasırtmış olabilir. Karnım hala taş gibi oluyor buda canımı çok sıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun erken gelmesin bebişler tam zamanında gelsinler lütfen

vallahi bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkis evde yemek artmıştır ama bu hafta idare eer seni çok yenmiyor çünkü iftardaa

geçmiş olsun canım rapor mu alsaydın acaba dinlenmen gerekli ise dinlenmeye çalış canım dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun ama herseyin normal çıkmış çok şükür sen dinlen bol bol tatlım...amin inş. hepsi vaktinde gelsin...

çok geçmiş olsun bak doktor da bısı yok demıs nıye takıosun hala bızım de bazen tas gıbı oluo guzelce dınlenırsne bu gece sabah bısıyın kalmaz..

bu arada yesemin aramızda ilk NST ye baglanan olmuş oldun ılk gebelıklerı olmayanları saymazsak hayırlı ugurlu olsun nasıl bır duyguydu :)))

yasemin geçmiş olsun canım. sıkma kendini iyiymişsin bak doktorun da demiş.

canım çok geçmiş olsun ama herseyin normal çıkmış çok şükür sen dinlen bol bol tatlım...amin inş. hepsi vaktinde gelsin...
saol canım dinleniyorum insallah düzelicek
bu arada yesemin aramızda ilk NST ye baglanan olmuş oldun ılk gebelıklerı olmayanları saymazsak hayırlı ugurlu olsun nasıl bır duyguydu :)))

ya evet NST ile tanışmış olduk malum kendisini 34. haftadan sonra her hafta ziyaret edeceğiz. Güzel olan tek yani bebişin kalp atışını 20 dk boyunca dinliyorsun. Allah 34. haftadan önce mecbur bırakmasın. Bu arada sekeri düzelttim ama bugun gittiğim dahiliyeci şekerimi 2 günde bir ölçmemi söyledi. önceki doktor hafatada bşr yeter düyordu bende seker ölcüm makinesi aldırıyorum simdi. bu doktorların işini aklım almıyor hepsi aynı okulu bitirmiyor mu bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…