2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4-5 Kasım da benim tahmini doğum zamanım. Ama bazen göstermiyormuş bebişeler cinsiyetlerini hiç belli olmaz yani kimin önce ayzacağıopuyorumnanaktan Bir dee ilk tahminlerde yanılma payı olabiliyor. İki ablamda da yaşadık. İlk kız dediklerinin erkek, erkek dediklerinin de kız olduğu sonradan anlaşıldı. Bu sebeple alışverişe hemen başlanmaması tavsiyem lmaz: zemuszemus

kızlar ya dün gece 6 kere tuvalete kalktım yatağımı tuvalete sericem böyle giderse gece uyku sersemi sağa sola çarpa çarpa gidiyorum vallakaydirigubbakcemile3

ayyy gece gece ben hiç kalkmıorum Allahtan. benim sık idrar geçti ilk zamanlara oranla.sen baya baya hamileliğe dair ne belirti varsa yaşadın sezen dimi

evet ablamada erkek denmişti kız çıktı zemuszemus hayırlısı bakalım daha isim bulacaz burda hepberaber :Saruboceq:

başlar cnmm belli olmazz devamı gelmez inş.

aboww. bu saate kadar olsaydı dedim olmadı bundan sonrada CADIARZU

günaydın arkadaşlar geçen c.tesi kontrolümüz vardı kalp atışlarını gördük çok şükür ben 7 haftalık zannederken 6+5 dedi c.tesi neden böyle değişiyo anlamadım folik asit te yarım olarak devam elevit ve balık yağı verdi dönüşümlü içecem 1 gün 1 diğer gün biri şiddetli ama ara ara kasık ağrım var dedim iğne yazdı 3 tane birtanesini kendi yaptı diğerleri haftada bir olcak

günaydın kızlar.nasılsıznız.ben iki gündür iyiydim bulantım yoktu fazla.bugün gene bulatıyla kalktım.Azımı açrsam çıkarıcakmışım gibi oluyo.Kalp atşlarınıda duymadım.Çökük bi dururumdyım kızlar senağlamasenağlama

bendede 2 gündür sol baldırımda kaynar su dökülmüş gibi bi yanma oluyo 3-4 saniyelikk sonra geçiyo bugün olmadı daha ama

benim hamile kalmadan 2 sene önce filan vardı öyle bi şikayetim sinir sıkışması o ve hamilelikte sık oluyomuş canım

aramızda 5 gün var canımm benimde kusmam olmadı ama öğürtüm oluyo ara ara senin kusmanda psikolojik olabilir yada ben oğluma hamişken 9 ay boyunca toplasan 3 yada 4 kere anca kusmuşumdur seninde nadir ama ara ara olabilir ben 8 aylıkken bile kustuğumu hatırlıyorumm

öncelikle tabrikler canım kalp atışlarını da duymuşşun.
bu zaman geç döllenmeden ötürü değişebilio canım. benim öyle oldu yani. 1 haftalık geç döllenme var. ama doktor bebek zamanla onu tamamlıyor dedi. yani o bir haftayı dolduruyormuş. balık yağını nasıl içiosun. hapımı yoksa

kızlar ya size bişey demem lazım cok üzgünüm ama ben bir daha topiger giremıycem eşim geldi şimdi cok kızdı benım girmemi istemıyordu kızlar hepiniz inşallah yavrularınızı kucagınıza alırsınız banada dua edin ne olur hepinizi tanımak çok güzeldi cok üzgünüm ya hoşcakalın

kötü olmaaa canım ya bu 10 haftalık duyanlarrr varr sıkma canını

çökme canım neden çöküyorsun. bir ilacın yok mu ben de günlerdir mahvoluyorum ama napıcaz sağlıklı olsunlar da.. ne zaman gidiceksin dr a kalp atışı için?

Benim bir de reflüm var,, aslında mide bulantılarım hamile kalmadan da oluyordu ama hamilelikle birlikte had safhaya çıktı. Gece yarısı bulantılarıma uyaıyorum artık mafoldumben Bu sabah da bulantım yüzünden az kalsın işime geç kalıyordum.. Doktor Renni mide şurubu verdi ama devam ettiremedim o sanki daha da bulandırdı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

canım o kadar üzme kendini duyacaksın inşallah. bayada bulantılısın hamilelik belirtilerin hep oluo. neden duymayasınki. ne zaman gidicektin doktora. ben 8 haftalıkken duydum mesela

doğru canım dediğin gibi olabilir. çünkü şuan bişeim yok. miğdem son gaz habire bişeler ye dio. çok yiyorum çokkkk bilmiyorumkismile

aynı seyleri bende yaşıyom canım mide rahatsızlıgım hat safhada .. şu an işteyim elim ayağım titriyor valla sabahtan beri bilmem kaç kere öğürdüm. uyuyamıyorum bile... buna da şükür ama şu zamanlar hızlı gecsinde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…