2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karar senin canım kendine iyi bakk

bende valla homini gırtlak götürüyorum kusmada yok hepsi yağ olarak bana geri dönücekkötükedihüso

günaydın kasım anneleri ve güzel melekleri umarım herkes iidir... bulantıları takmayın kafanıza kızlar unutmaya çalışın mümkünse benimde çok fena, üstelik gece wcye kalkmaktan uyku uyuyamıyorum ama hepsi bebişlerimiz için... ıllarca bekledikten sonra nihayet geldi ya ben ondan gelecek herşeye razıyım...

kalp atışını hangi haftada duyamadın cnm

Allah yardımcın olsun helincim. böyle hamilelik geçirmek çok zor.

Dualarımız seninleeee rabbim kucağına almayı nasip etsin ama niye kızdığını ben anlamadım

neden istemioki eşin bu topiği.

bende valla homini gırtlak götürüyorum kusmada yok hepsi yağ olarak bana geri dönücekkötükedihüso

heheh yarıştırsak aranızda benim kadar yiyen yoktur biliomusun :kedi: korkuyorum kendimden -tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar nasılsınız dün doktora gidip bebişimizin kalp atışlarını duyduk.test sonuçlarıda iyi çıktı.biraz rahatladım.zemuszemus

ben oğlumda cinsiyetini 14+1 de öğrendik.öğrenene kadar üç kez doktora girip çıktım çikolatalar yedim göstersin diye.o kadar inatçıydıkı başaşağı durmuş arkasını dönmüş bacaklarını iyice kapatmıştı.üçüncü girirşimizde doktor bi an bacaklarını açınca yakaladı hemen.kesin erkek dedi 14+1 de.ama kızları söylemek daha uzun zaman alabiliyormuş.bazı doktorlarda yanılmaktan korktukları için 16 haftadan önce söylemiyorlar.

cnm benim 6+1 di alttan bakınca kalp atışı gözüktü senin karından baktıysa gözükmemesi çok normal çöküntü yaşama

üstten baktı.ne bilm zor bi dönemden geçiyrum çalışıyorum.piskolojim çok bozuldu.midem çok rahatsız bulanıyo sürkli.kalp atışını duysaydım rahatlardım biraz ama böle hiç mutlu değilim senağlamasenağlama işyerindeyim şuan.insanalrdan utanmasam ağlıcaktım

çikolatayla ne ilgisi oldu hareketleniyomuydu

e bak üstten baktıysa gözükmez zaten ama bu seferki gidişinde gözükür canımm çöküntü dediğin şeyde aslında hepimizde var vücut değişikliği psikolojimizi bozdu cnm ondan bu çöküntüyü yaşıyosun

yaa nolurrr üzülmeee daha cok erken bide bebekini üzmeeee :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…