2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar bişey sorucam,, Hamilelikte maden suyu içmenin faydalı olduğunu duymuştum ama benim reflüm var,, asitli bir içecek olduğu için acaba bir sakıncası olur mu? Bilen, soran var mı??

teşekkür ederim canım balık yağı hapı birçok şeye faydası varmış çok güzel bir vitamin takviyesi

merhaba arkadaşlar nasılsınız dün doktora gidip bebişimizin kalp atışlarını duyduk.test sonuçlarıda iyi çıktı.biraz rahatladım.zemuszemus

gözün aydın canım. darısı duymayı bekleyen herkeslere :ecrin_bebek:

1 ay sonra göbiş resimlerinde bakarız kim daha çok yemişş ikimiz başı çekeriz heralde begüm:roflol:

evet canım göbiş şowlar başlasın hele ikimiz başı çekeriz :CüvCüv:

çikolatayla ne ilgisi oldu hareketleniyomuydu

bende sorcaktım sezen sormuş

Ya kızlar bişey sorucam,, Hamilelikte maden suyu içmenin faydalı olduğunu duymuştum ama benim reflüm var,, asitli bir içecek olduğu için acaba bir sakıncası olur mu? Bilen, soran var mı??

canım zaten asitini kaçırıp içmen gerekiyor. asitli içmeyeceksin

alttan cihazlamı bakıyolar yine?nasıl duyuluyo anlayamadım ben?bilmiyorumkismile

vajinal ultrasonla bakıyorlar canım.. vajinal ultrasonla bakıldığında keseyi,bebeği ve kalp atışlarını karından ultrasonla bakıldığından daha önce ve net görebiliyorsun canım.

teşekkür ederim canım balık yağı hapı birçok şeye faydası varmış çok güzel bir vitamin takviyesi

hapıysa tamam canım. hani kimisine direk balık yağı verio yaa. ondan sordum. ıykkk midem kalktı kafamçokkarıştı kardeşime vermişti doktor seneler önce hapı diildi işte yağı. kokusu aklıma gelio. hapı yenilerde mi çıktı ki acaba

bakın arkadaşımızın yazdığı yazıyı buldum

9. hafta
Bu haftada mide yanması ve hazımsızlık gibi yakınmalar ortaya çıkabilir. Bunları engellemek için çok yemekten kaçınmanız ve yanmaya sebep olacak yiyeceklerden uzak durmanız faydalı olabilir.
Bebekte dudak ve gözler gelişimini sürdürür, ağız hareketleri başlar. Gözler yüzün yanından orta hatta doğru yaklaşmaya başlar. Barsaklar da göbek kordonundan karın boşluğuna doğru ilerlemeye başlar. Bebeğin boyu 2.5 cm, ağırlığı 4-5 gram olmuştur; minik bir ceviz kadardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…