ay son gömleği ütülicem birazdan, hoooooffffffffff....
sonrada yimek yiyeyim....
Slm kıslarr size bişey sorucam şeker yüklemesinden sonra alınan kanım 119 çıktı 140 altı olması gerekiyomuş deger aralıgı öyle sizce nasıl biraz yüksek sanki doktoruma cumartesi göstericem merak ediyorum degeride
bijooo.. benim sapına kadar erkek oğlumu görünce o sorunsal kalmaz kimsede :roflol::roflol::roflol:
neyse siz geçin dalganızı ve susma hakkınızı kullanın, ama ben gerçekten iyi niyetle sormuştum...
ya bişi sorucam bize verilen bebeğin doğum tarihi muhtemel sezeryan tarihiymiş, ama normal doğum olursa o zamana kadar doğmuş mu olacak bebişlerimiz bilmiyorumkismile
yanlış bişi mi sordum
neyse siz geçin dalganızı ve susma hakkınızı kullanın, ama ben gerçekten iyi niyetle sormuştum...
beklenen Doğum Tarihi denen şeyin sezeryan tarihi olduğunu öğrendiğini söyledin sadece.. baştan sona yanlış yani :S soru değil argüman yanlış..
evet ya uyuz bir durum.Ben de çalışırken unisex isimli birini ararken mail atarken hep aynı şeyi yaşıyodum. arıyorum bilmem ne bey diyorum kadın çıkıyo bazen bilmem ne hanım diyroum adam çıkıyoduorası muhakkak da, telefonda isterlerken veya bir listede adı yazarken sap görünmicek yaaa :)
çalışırken bakıyodum telefona, unisex bi isim için bilmemne beyle görüşebilir miyim diyodu bayan arkadaşım için karşıdaki, çok gülüyoduk
Ela sana beklenen doğum tarihinin sezeryan tarihi olduğunu kim söylediyse bu soruyu ona sor canım..
orası muhakkak da, telefonda isterlerken veya bir listede adı yazarken sap görünmicek yaaa :)
çalışırken bakıyodum telefona, unisex bi isim için bilmemne beyle görüşebilir miyim diyodu bayan arkadaşım için karşıdaki, çok gülüyoduk
tmm melcan postalarım sana da kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?