2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay son gömleği ütülicem birazdan, hoooooffffffffff....

sonrada yimek yiyeyim....

eşin takım kıyafet lemi gidiyor işe zor bee benim eşimin allahtan takım giyme zorunluluğu yok sürekli ütü çıkardı

bitirmişin bakkk ne güsel bende akşam yaptım bir kaç parça hepsini bitiremiyorum :) biras tembelim ben heraldee yaa artık çeki düzen vrmem lazım kendimee dedim ya bende yavaştan popoyu kaldırdım akşamları iş yapıyorum artıkkk

özlemcim ben de 100lük yükleme yaptırdım.sınır 140ken ilk 60dk.daki değerim 139 çıktı.
ama doktor bişey olmaz dedi.. yani seninkinde hiç bişey olmaz meraklanma..

beklenen Doğum Tarihi denen şeyin sezeryan tarihi olduğunu öğrendiğini söyledin sadece.. baştan sona yanlış yani :S soru değil argüman yanlış..

bijooo.. benim sapına kadar erkek oğlumu görünce o sorunsal kalmaz kimsede :roflol::roflol::roflol:

orası muhakkak da, telefonda isterlerken veya bir listede adı yazarken sap görünmicek yaaa :)
çalışırken bakıyodum telefona, unisex bi isim için bilmemne beyle görüşebilir miyim diyodu bayan arkadaşım için karşıdaki, çok gülüyoduk

doktorlar bize normal doğum tarihini söylerler son adet tarihinden hesaplayarak..

eğer sezeyan olacaksa normal doğum tarihinden 1 veya 2 hafta önden alınır elacım..

neyse siz geçin dalganızı ve susma hakkınızı kullanın, ama ben gerçekten iyi niyetle sormuştum...

sonuna kadar iyi niyetimle cevap veriyorum ki beklenen doğum tarihi son adet tarihinin üzerine tam 40 hafta sayılmış halidir.. bebeklerin yalnızca % 5 i o tarihte doğarlar bu tarihten ıkı hafta oncesı ve ıkı hafta sonrası ıcerısınde dogan bebekler tumuyle normaldır geckmıs ya da erken gelmıs sayılmazlar..
sezeryan olacak bır hamılenın bebegı beklenen dogum tarıhınden yaklasık 10 gun kadar once alınır, sancıların baslaması beklenılmez.. bu tamamne doktorla hasta arasındakı karara baglıdır daha gec ve daha erken alınan bebekler de mevcuttur..

ya bişi sorucam bize verilen bebeğin doğum tarihi muhtemel sezeryan tarihiymiş, ama normal doğum olursa o zamana kadar doğmuş mu olacak bebişlerimiz bilmiyorumkismile

yanlış bişi mi sordum

neyse siz geçin dalganızı ve susma hakkınızı kullanın, ama ben gerçekten iyi niyetle sormuştum...

Ela sana beklenen doğum tarihinin sezeryan tarihi olduğunu kim söylediyse bu soruyu ona sor canım..

beklenen Doğum Tarihi denen şeyin sezeryan tarihi olduğunu öğrendiğini söyledin sadece.. baştan sona yanlış yani :S soru değil argüman yanlış..

canım benim doktor bana öyle söyledi, demek istedigim şu ultrasonlarda muhtemel bi tarih belirleniyor ya benim türkçem çok iyi degil mesela kasımın 20 si filan gibi.. onu demek istedim.

evet ya uyuz bir durum.Ben de çalışırken unisex isimli birini ararken mail atarken hep aynı şeyi yaşıyodum. arıyorum bilmem ne bey diyorum kadın çıkıyo bazen bilmem ne hanım diyroum adam çıkıyodu

evet itiraf edıyorum ben de yaptım daha once :)

asocum şunlardan,

ve şunlardan,

karışık yaptırıyorum..
ilkinin tanesi 2.5, ikincinin tanesi 3 tl..
cıkolatalı badem sekerlerını de Pelit pestanesınden alıolar o da onemlı bı ayrıntı tabe :)

ya ben bebek şekerimi kendim yapıcammm işte cok yetenekliyimdirrrr (diğilimdir) kurdelayada bebeğimin ismini yazdırcam işte nikah şekerlerindeki gibim oğlumun nesi eksik

melcancım yaparsın şekerı de kurdaleye ısmını nası yazdırırsın bılmıorum :))
ben yeteneklıyımdır elim alışık incik cincik maket yapmaktan da öff uğraşamam valla.. sana guvenıorum sen yaparsın guzel guzel

yaa siz konuşmuşunuzdur mutlakada ben kaçırdım inşaaalllahhhh emerler ama ya emmezse diye nasıl biberon aldınız cam sağlıklı ama ağır diilmi nuk düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…