ben geldim..
teolog a noldu gecmısı okuyamıcam sımdı cok acım cunku ? daha once bı daralmadan bahsetmıstı galıba bebekle ılgılı daralma dvm mı edıomus noldu.. geçmiş olsun teo..
spordan snr hızımı alamayıp cevahıre gıttım sürttüm de sürttüm bakın bu saat oldu koca kıçım anca yer görüo yani kesin bi 6 km yurumusumdur toplamda :S
sbh havuzda dondummmmmmm.. kapalı havuz yanı sadece ustu acılıo gun ıcınde gece o da kapalı klıma fln calısıo tabı cok da esıyodu valla dondum..
naptınız ben yokken nptınız naptınız
nerdesiniz uleynnn.. :S
inşallah kızlar yarın başka dr a görüneceğim
tedaviyle halledilecek bir durummuş ama insan duyunca üzülüyor yine de mümkün olsa şimdi gideceğim ama
Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla 3 ay sonra kucağıma almayı nasip eder inş.
nerdesiniz uleynnn.. :S
Ayrıcana ve nihayetinde galiba oğlumuzun adı Deniz olacak :)
babası sabah bezgın bır sekılde tamam sen ne ıstıyosan koy dedı :)
ben ıkımızı de begnelım ıstıodum malum ama sekerlere adı yazılcak cocukcagızın 7 eylule kdr karar vermemız lazım artık dedım.. Deniz ismini de gercekten begenıorum... ne dusunonuz bakım bu konudaaklinialirimsmile
ya bu doktorlar ne kadar kalınkafalı hiçbişeyi üslübyula söylemezler insan karşısındakini düşünür biraz değil mi
daha önce muayene oldugum dr u aradım durumu anlattım normali 8 mm senin ki 1 mm aşmış 10 dan sonrası kontrole alınır 13 ten sonrası tehlikeli dedi biraz rahatladım.
kontrole gel iyice tetkik edelim dedi
ya bu doktorlar ne kadar kalınkafalı hiçbişeyi üslübyula söylemezler insan karşısındakini düşünür biraz değil mi
daha önce muayene oldugum dr u aradım durumu anlattım normali 8 mm senin ki 1 mm aşmış 10 dan sonrası kontrole alınır 13 ten sonrası tehlikeli dedi biraz rahatladım.
kontrole gel iyice tetkik edelim dedi
Ayrıcana ve nihayetinde galiba oğlumuzun adı Deniz olacak :)
babası sabah bezgın bır sekılde tamam sen ne ıstıyosan koy dedı :)
ben ıkımızı de begnelım ıstıodum malum ama sekerlere adı yazılcak cocukcagızın 7 eylule kdr karar vermemız lazım artık dedım.. Deniz ismini de gercekten begenıorum... ne dusunonuz bakım bu konudaaklinialirimsmile
Fınfık Bayramdan Sonra Gel canımben daha hamile donu bile almadım kendime propp valla almayıda düşünmüyorum kendi stringlerimi giyiyorum hala:jeyyar:
süper bi seçim tebrik ederim..Çok sewerim Deniz adini..
Bende eşimi Melis ten caydirmaya çalişiorum ama sanirim başaramicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?