2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah kızlar yarın başka dr a görüneceğim
tedaviyle halledilecek bir durummuş ama insan duyunca üzülüyor yine de mümkün olsa şimdi gideceğim ama
Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla 3 ay sonra kucağıma almayı nasip eder inş.

ben geldim..
teolog a noldu gecmısı okuyamıcam sımdı cok acım cunku ? daha once bı daralmadan bahsetmıstı galıba bebekle ılgılı daralma dvm mı edıomus noldu.. geçmiş olsun teo..
spordan snr hızımı alamayıp cevahıre gıttım sürttüm de sürttüm bakın bu saat oldu koca kıçım anca yer görüo yani kesin bi 6 km yurumusumdur toplamda :S
sbh havuzda dondummmmmmm.. kapalı havuz yanı sadece ustu acılıo gun ıcınde gece o da kapalı klıma fln calısıo tabı cok da esıyodu valla dondum..
naptınız ben yokken nptınız naptınız

öle çok bi geçmiş yok tatlım okursun şimdi bi kendine gelince...sen niye bu kadar hırpalıyosun kendini yorulma bu kadar çok...

Ayy canım Allah şifa versin en yakin zamanda inşallah...:Saruboceq:

kendıme kocamaaaan bı canak salata yaptım onu mıdeme ındırıyorum sımdı valla :)
miracle hırpalamıorum kı gezmeyı sevıom cok, arada dınlenemk lazım o kısmı unutuyorum sadece :) hamıle dıılken de ıkı dk oturmazdım sımdı de oturamıorum halıyle..
fınfık kendıme don aldım :) babanne donu gıbı lohusa donemı ıcn hastane cantasına koyayım deyi :) baska bısı almadım ama vıtrın baktım magaza gezdım frappacıno ıctım fln, gezdim işte..
fairy senın nıye basın donuyo.. yemek mı yemedın sen de gıt yemek ye :)

Kızlar bu arada bebek şekerlerini Mira Bonbon a yaptırıyorum ben.. hersey cok guzeldı ve kalıtelıydı ve sahıbı de cok tatlıydı dun 1 saat sohbet fln ettık kadınla hepınıze tavsıye edebılırım yanı orayı Nalan soylemıstı lınk verıp burdakıler guzel gorunuo dıye gıdın bakın yanı..

Ayrıcana ve nihayetinde galiba oğlumuzun adı Deniz olacak :)
babası sabah bezgın bır sekılde tamam sen ne ıstıyosan koy dedı :)
ben ıkımızı de begnelım ıstıodum malum ama sekerlere adı yazılcak cocukcagızın 7 eylule kdr karar vermemız lazım artık dedım.. Deniz ismini de gercekten begenıorum... ne dusunonuz bakım bu konudaaklinialirimsmile

ya bu doktorlar ne kadar kalınkafalı hiçbişeyi üslübyula söylemezler insan karşısındakini düşünür biraz değil mi
daha önce muayene oldugum dr u aradım durumu anlattım normali 8 mm senin ki 1 mm aşmış 10 dan sonrası kontrole alınır 13 ten sonrası tehlikeli dedi biraz rahatladım.
kontrole gel iyice tetkik edelim dedi

yok canım..yemeğimi yedim bir saat kadar önce..ama yoruldum bugün biraz..ona bağliyorum şu anda..

süper bi seçim tebrik ederim..Çok sewerim Deniz adini..

Bende eşimi Melis ten caydirmaya çalişiorum ama sanirim başaramicam..

çok geçmiş olsun, bi çaresi vardır muhakkak..

hiç bişiycik çıkmaz inşallah sen kendini üzme..

Deniz çok güzel bir isim bence yerimseniben

ben daha hamile donu bile almadım kendime propp valla almayıda düşünmüyorum kendi stringlerimi giyiyorum hala:jeyyar:
Fınfık Bayramdan Sonra Gel canım ben 36 beden strınglerımın ıcıne şu an nah sıgarım yanı 40 bedenıım su an en fazla da 42 olurum dıye dusunup 40-42 4 tane don aldım daha da almam.. kendı 38lerımı gıyebılıorum su an cunku .. sen de hastanede strıng gıymeyı dusunmuosan bı don al ama bı zahmet:roflol:
süper bi seçim tebrik ederim..Çok sewerim Deniz adini..

Bende eşimi Melis ten caydirmaya çalişiorum ama sanirim başaramicam..

işallah yıne donmeyız.. Toprak da olsun demıstık ama döndük yani.. ama bence Deniz daha bi güzel durdu.. ay bılmıom.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…