melcancım yaparsın şekerı de kurdaleye ısmını nası yazdırırsın bılmıorum :))
ben yeteneklıyımdır elim alışık incik cincik maket yapmaktan da öff uğraşamam valla.. sana guvenıorum sen yaparsın guzel guzel
Ben Nuk cam bıberon aldım ve de damaklıklı aldım ucunu.yaa siz konuşmuşunuzdur mutlakada ben kaçırdım inşaaalllahhhh emerler ama ya emmezse diye nasıl biberon aldınız cam sağlıklı ama ağır diilmi nuk düşünüyorum ama
prop bir tane ayrısana kız şu kutululardan zeynep teyzesineeeeeeeeee bayanssulusmile
çok beğendim şekerleri valla fiyatları da uygunmuş ist bi başka anasını satim..
ben bulmuştumdu onu http://www.etiketinolsun.com/ bunlar yazıyor
al işte daha nolsun :) bunu bıle buldysan senın elınden kurtulamaz o şekerler cok guzel olurlar emınım kı..
ama nuk un yenidoğan biberon setindekiide böyleee meme ucu gibii anne memesine en yakınmış
proppp kalk bi çay doldur da içelimsempatiksalakcinni çay almıştım masama, klavyeme, cep telefonuma, telsizime hepsine ama hepsine içirdim bir ben içemedim sempatiksalakcinni
proppp kalk bi doldur da içelimsempatiksalakcinni çay almıştım masama, klavyeme, cep telefonuma, telsizime hepsine ama hepsine içirdim bir ben içemedim sempatiksalakcinni
:)))) 2 gün önce bende meyve suyu döktüm bilgisayara tırstım bozdum diye ters çeviridm hemen akıttım içine kaçanları fönle kuruttum bataryasını falan çıkardım bişey olmadı allahtan ama şimdi bazı tuşları ii basmıyor sinir oluyorum...
sonuna kadar iyi niyetimle cevap veriyorum ki beklenen doğum tarihi son adet tarihinin üzerine tam 40 hafta sayılmış halidir.. bebeklerin yalnızca % 5 i o tarihte doğarlar bu tarihten ıkı hafta oncesı ve ıkı hafta sonrası ıcerısınde dogan bebekler tumuyle normaldır geckmıs ya da erken gelmıs sayılmazlar..
sezeryan olacak bır hamılenın bebegı beklenen dogum tarıhınden yaklasık 10 gun kadar once alınır, sancıların baslaması beklenılmez.. bu tamamne doktorla hasta arasındakı karara baglıdır daha gec ve daha erken alınan bebekler de mevcuttur..
Ay meyve suyu birde şekerli olur yapış yapış ben çayı şekesiz içtiğimden kolay temizlendi boshayallersmile
ben blgısayarımı aldıgım gun seftalılı ıce tea dokmustum snr 3 sene yapış yapış kullandım 3-4 tusu :) ne kdr temızlesek de gıtmemıstı o yapış yapışlık çok üzülmüştüm .. allahtan sımdıye kdr bu bılgısayarımın bı olayı olmadı, olursa kocam cok kızar kesın sevgililer gunu hedıyesıydı opuyorumnanaktan
kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum bebeğimin sol lateral ventrikül değeri 9 mm çıktı bu
üst sınırı 10 mm miş yani çok yaklaşmışım bugün bir dr a sordum yakın takip ve detaylı ultrason gerekli dedi
o kadar kötüyüm ki 9 mm in altına iner mi bilmiyorum haftaya kontrolum var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
hidrosefal yani Allah göstermesin beynin su toplama tehlikesi var((
kızlar geldim ama malesef bulamadım aradığım yünü mafoldumbenmafoldumben sezonda gelirmiş ohoo
Slm kıslarr size bişey sorucam şeker yüklemesinden sonra alınan kanım 119 çıktı 140 altı olması gerekiyomuş deger aralıgı öyle sizce nasıl biraz yüksek sanki doktoruma cumartesi göstericem merak ediyorum degeride
yok hayatım ya bebek şekeri mevzularına giriştim.park yatağı da ele alıcam inşallah:)bebek şekeri malzemeci buldum çok güzel malzemeler var tülleri bile kesilmiş şekilde satılıyor. çok güzel tasarımlar yapılabilir. Ben magnetli istiyorum kesinlikle hem de. en azından kimse çöpe atmaz da buzdolabına yapıştırır.olmuşken öyle olsun diğer türlü hiç gerek yokasoo buradaysan ses ver park yatak konusunda karar verebildin mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?