2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop bir tane ayrısana kız şu kutululardan zeynep teyzesineeeeeeeeee bayanssulusmile

çok beğendim şekerleri valla fiyatları da uygunmuş ist bi başka anasını satim..

yaa siz konuşmuşunuzdur mutlakada ben kaçırdım inşaaalllahhhh emerler ama ya emmezse diye nasıl biberon aldınız cam sağlıklı ama ağır diilmi nuk düşünüyorum ama
Ben Nuk cam bıberon aldım ve de damaklıklı aldım ucunu.
ama dun okudugum bır yazıya gore ucu damaklıklı olanlar 1 yasından snr kullanılmalıymıs, 1 yasına kdr ucu duz olanlar kullnılıomuş..
cam almıcaksan mutlaka BPA sız alman gerekıo bıberonu Chicoo nun yenı serısı BPA sız onlardan alabılırsın...
prop bir tane ayrısana kız şu kutululardan zeynep teyzesineeeeeeeeee bayanssulusmile

çok beğendim şekerleri valla fiyatları da uygunmuş ist bi başka anasını satim..

ayırırım cnm zaten bızım kac kısı gelır kı hepsı elımızde kalcak tek tek ben yıcem sonra :))
evet benım begendıgım tanesı 18 tl olandan sonra burası ılac gıbı geldı :)) hem guzeller hem de ucuzlar valla :)

Son düzenleme:
kızlar akşam iş çıkışı maxi ye atıcam bende kendimi.annemle buluşup alışveriş yapcam bebeğime.ilk aldıklarım baya küçükmüş.tecrübeli olanlar öle dedi :))yani yenidoğan için çok fazla şey almışım.bundan sonra artık büyük almaya karar verdim.ama küçük şeylerde okdar tatlı duruyoki almamak imkansız gibi.

proppp kalk bi çay doldur da içelimsempatiksalakcinni çay almıştım masama, klavyeme, cep telefonuma, telsizime hepsine ama hepsine içirdim bir ben içemedim sempatiksalakcinni

al işte daha nolsun :) bunu bıle buldysan senın elınden kurtulamaz o şekerler cok guzel olurlar emınım kı..

denicem şansımı bakalım güzel kutucuklar bulup kurdelayla bağladımmı bide üzerine güzel bişeyleer bulur içine şeker doldururumsempatiksalakcinni

ama nuk un yenidoğan biberon setindekiide böyleee meme ucu gibii anne memesine en yakınmış

ay ben ozellıkle damaklı olanı aldım ıste dıslerıne fln zarar verıomus dıye de o zararı anca 1 yasında snr vermeye baslıomu su an gereklı degılmıs.. senın dedıgın dogru meme ucu gıbı olandan alcan işte..

proppp kalk bi doldur da içelimsempatiksalakcinni çay almıştım masama, klavyeme, cep telefonuma, telsizime hepsine ama hepsine içirdim bir ben içemedim sempatiksalakcinni

:)))) 2 gün önce bende meyve suyu döktüm bilgisayara tırstım bozdum diye ters çeviridm hemen akıttım içine kaçanları fönle kuruttum bataryasını falan çıkardım bişey olmadı allahtan ama şimdi bazı tuşları ii basmıyor sinir oluyorum...

Ay meyve suyu birde şekerli olur yapış yapış ben çayı şekesiz içtiğimden kolay temizlendi boshayallersmile

hm peki bende böyle biliyordum sadece kafam karıştı son doktor randevumda, teşekkür ederim cevap için, ayrıca ben takip ediyorum forumu hep ama yazmıyordum iyiki yazmıyormuşum akannehir

ben blgısayarımı aldıgım gun seftalılı ıce tea dokmustum snr 3 sene yapış yapış kullandım 3-4 tusu :) ne kdr temızlesek de gıtmemıstı o yapış yapışlık çok üzülmüştüm .. allahtan sımdıye kdr bu bılgısayarımın bı olayı olmadı, olursa kocam cok kızar kesın sevgililer gunu hedıyesıydı opuyorumnanaktan

ayyy desene bu da geçmicek o kadar süre bende haziranda aldım bunu daha uzunca bi süre de değiştirmeyi düşünmüyorum kullanıcaz yapış yapış artık...

çoookkkk geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya umarım ilerlemez, moralini bozma sakın nasılsa çaresi varmış...

kızlar geldim ama malesef bulamadım aradığım yünü mafoldumbenmafoldumben sezonda gelirmiş ohoo

bende bakcem c.tesi...

gayet güzel çıkmış şekerin, tebrikler valla...maşallah

asoo buradaysan ses ver park yatak konusunda karar verebildin mi???
yok hayatım ya bebek şekeri mevzularına giriştim.park yatağı da ele alıcam inşallah:)bebek şekeri malzemeci buldum çok güzel malzemeler var tülleri bile kesilmiş şekilde satılıyor. çok güzel tasarımlar yapılabilir. Ben magnetli istiyorum kesinlikle hem de. en azından kimse çöpe atmaz da buzdolabına yapıştırır.olmuşken öyle olsun diğer türlü hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…