2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gayet güzel ben erkeğe çok yakıştırırım Deniz ismini..

ilk başlarda bende takmıştım deniz ismine
sağolsun bizim uyuz çok klişe herkesde var diyerek itiraz etti her zamanki gibi
güzel seçim pirop çok severim deniz ismini :asigim:

ay benım sıteye erkekler de gırıomuş ya sadece karılar gırıyo zannedıodum adamın bırı yorum yazmıs bı fılme hatta çok şaşırdım :)) ihihihihihih

ya bişi sorucam bize verilen bebeğin doğum tarihi muhtemel sezeryan tarihiymiş, ama normal doğum olursa o zamana kadar doğmuş mu olacak bebişlerimiz bilmiyorumkismile

saol İloşum.. sen bu haftasonu ne yedıgını soylemedın.. hadı basla itiraf etmeye cnm.. kesın goturmussundur yıne boreklerı bılmemnelerı.. hadı hadı soyle..

eweeeet..bir kişi daha bebeğinin adina karar wermiş bulunuyor..

Darisi olmayanlarin başina inşallaaahhh

ben demiştim daha önce deniz ismini erkeğe yakıştırıyorum diye ama ben teklif edince babası istemedi hakatten de deniz deyince kız mı erkekmi sorunsalı oluyor..

ya bişi sorucam bize verilen bebeğin doğum tarihi muhtemel sezeryan tarihiymiş, ama normal doğum olursa o zamana kadar doğmuş mu olacak bebişlerimiz bilmiyorumkismile
haaa ?? bazen acaba ben uzayda mı yaşıyorum diye düşünüyorum..:sinifsinif:
eweeeet..bir kişi daha bebeğinin adina karar wermiş bulunuyor..

Darisi olmayanlarin başina inşallaaahhh

du bakalım işalla değişmez yine :))

ben daha hamile donu bile almadım kendime propp valla almayıda düşünmüyorum kendi stringlerimi giyiyorum hala:jeyyar:

EE TABİ hatun kilomu aldın giyersin tabi parisede gidersiniz :) herşey yaparsınız :) bende aldım büyük beden külott epeyce aldım hemde çok sık değiştirdiğim içinnn

bu ütü ve çamaşır hiç mi bitmez yaw.
bebişlerde gelince asıl ütüyü o zaman görücem.

:çok üzgünüm: benim vizem yokkii :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…