selam kızalr nasilsiniz
gene mi ütü kızzz akannehir
ay nalaaaaannnn.. sen yıne mı utu yapıosun yafrum benım.. kocana kızacam artık dıcem kı bı gomlegı 3 gun gıyın dıcem :)
bu ütü ve çamaşır hiç mi bitmez yaw.
bebişlerde gelince asıl ütüyü o zaman görücem.
eşin takım kıyafet lemi gidiyor işe zor bee benim eşimin allahtan takım giyme zorunluluğu yok sürekli ütü çıkardı
bitirmişin bakkk ne güsel bende akşam yaptım bir kaç parça hepsini bitiremiyorum :) biras tembelim ben heraldee yaa artık çeki düzen vrmem lazım kendimee dedim ya bende yavaştan popoyu kaldırdım akşamları iş yapıyorum artıkkk
proppp kalk bi çay doldur da içelimsempatiksalakcinni çay almıştım masama, klavyeme, cep telefonuma, telsizime hepsine ama hepsine içirdim bir ben içemedim sempatiksalakcinni
selam kızalr nasilsiniz
abooo fınfıkcim geçmiş olsun anacim aletlerin çalişiyormu bariii
selaaammm opuyorumnanaktan
kaç gündür giremiyordum özlemişim :))
bizde bebeğimizin beşiğini aldıkkkk . Ana dizi aldık bide.. Gündüzleri oturma odasında yanımda yatırırım diye... Dönence aldıkk ...ufak tefek bişiylerde alındı. ( tırnak makası,burun aspiratörü, ıslak mendil ... )
az bişiyler kaldı alıncak . Beşiğimiz haftaya gelcek. :sm_cool::teytey::dance:
bende aldim bi kac bişi yıkadim ütüledim yerlerine yerleştrdim..
çantayıda hazırlıcam beklesin hazırda..
ne alirsaniz yıkayın kızlar sonuçta tekstil ürünü tozu bile maverder kuzulari
selam esincim ben ii yim sen ve prensesin nasılsınız...
cnm ben dr browns marka aldım yanlız gaz yapmayı engelleyici aparatı olan olcak ondan al kuzummm
ben eylülde yıkim diyorum görmek isteyen görsün elleyen ellesin, sonra yıkar ütüler kaldırırım...
allah iyilk versin nalancm bende iyiyim şekerim
prensesde gece dakka başı uyandı durdu..benide uyutmadi zırt odasına koş pırt odasina koş derken sabah ettim durdum inan zombi gibiyim..yarım saat uyumusum işte..
şimdide yatıyor hanfendi:))gamyoncuiremsu
ben eylülde yıkim diyorum görmek isteyen görsün elleyen ellesin, sonra yıkar ütüler kaldırırım...
evet canim haklısın şimdi herkes merak eder..
ilk bvaşta bir görüsünlerde..minik minik şeyleri
anam nede güzel oluyolar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?