2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye öle yaptı ki bi sorunu mu var acaba, hasta felan değil dimi...naz mı yapıyo size...

sende keşke biraz uyusaydın..

diş çıkarıyor teyzesi..en zor zamanlari az kaldi çıksa hepsi tastamam olacak..ee birazda naz var tabiguclubacismile
ben gündüz işte az bişi uyudum o yeter bana..

valla öle şimdi hem odasını hem cicilerini görmeye gelirler ramazandan sonra...
onun için beklicem ben...

evet canim en doğrusu..
hepsini en sonunda yıkarsin bir gününe bakar en fazla zaten iki cm bişi kıyafetleri:)))

bu arada nalan sen 30 haftanın içindesin dimi ticker de öyle gördüm

esin nabıon anammm..
dun bı dızı baslamıs bıtmeyen sarkı dıye onu merak ettım onu seyredıom ben d e, tam turk fılmı olmus heeee :) gonulcelen de baslamıs haberım yoktu hıc soylemıosunuz burda askolsun sıze.. once onu seyrettım sımdıd e bunu seyredıom.. hadı ben yıne gelırım :)

iyiyim gülüm..
kız o bitmeyen sarki tam tammmm eski türk filmmii
gönülçelendende haberim yoktuki aha senden duyuyom..benim dizilerim başka yavv bi ezel baslasydiisempatiksalakcinni

evet canom yaa napıyosun nasılsınnn görüşemedik bir türlü senle. nerelerdsin kııııııız:)

canım cim ben giriyom sen yoksun sen giriyon ben yokum..giriyorum ben firsatini bulunca ama hiç denk gelemedikki..birde bu saatlerde giriyom seninki uyuyorya:)))
sen neler yapıon prensesin nasil..

saat 6ya randevu aldım gidip kıl tüy işlerimi halletcem kıl yumağına döndüm

iyi bu sefer akşama almişsnn:)
git hallet gülüm..ben 3 gün önce hallettim..
kesin 3 kiol gitmiştir
zaqten bu bebişde dogsun toptan lazer epilasyonla halledicem..ugrasamıyorum ben bölee yaa..tüysüz tüysüz süper bişiolur heralde:))

canım cim ben giriyom sen yoksun sen giriyon ben yokum..giriyorum ben firsatini bulunca ama hiç denk gelemedikki..birde bu saatlerde giriyom seninki uyuyorya:)))
sen neler yapıon prensesin nasil..
yerim ben onu yaaa cimcimem benim:))))) evet ya hep farklı zamanlarda girdik çıktık. benimki de napsın ya yerinde durmuyor hanımefendi geceleri uyutmuyor genelde :S
başka da napayım işte 6ya randevu aldım ağdacıya gitcem.gideyim de aklanıp paklanayım hazır evim temiz ben de temiz olayım

evet ya benim kocam bugün8de gelcekmiş ben de bari halledeyim dedim.ya ben de doğuma kdr ağdaya gitcem sonra lazere gitcem.lazerden daha önce fayda görmemiştim ama son bir şans daha vercem lazere.genital ve bacak öncelikli

server'a çok yükleme yaomasın diye bazen kaldırıyorlar... kimler online kısmını

oyyy yirim ben onu yaa..benimkide karnimda hiçdurmuyo hatta bazen endişe ediyroum bukadar hareketli olmasi normalmi diye ama etmese anormal olurdu..
yaa bende hala şu evimi bir düzene sokamadim..birde ikinci çocuk olunca arasida kısa ya şimdilik o port bebede yatacak ablasi yataginda zaten..sonra büyüyüncede onada yatak..evimide tezmilticem daha çok işimiz var ben asocum

evet ya benim kocam bugün8de gelcekmiş ben de bari halledeyim dedim.ya ben de doğuma kdr ağdaya gitcem sonra lazere gitcem.lazerden daha önce fayda görmemiştim ama son bir şans daha vercem lazere.genital ve bacak öncelikli

yapma yaaa..begenemdinmi yoksa halledemedilermi canim..çünkü bende düşünüyorum eger öyleyse vahim durun desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…