niye öle yaptı ki bi sorunu mu var acaba, hasta felan değil dimi...naz mı yapıyo size...
sende keşke biraz uyusaydın..
valla öle şimdi hem odasını hem cicilerini görmeye gelirler ramazandan sonra...
onun için beklicem ben...
evet cnm çok güzellerayy bunlar çok güzelll asoo
ooooo kimler gelmiş kimler:)selam kızalr nasilsiniz
esin nabıon anammm..
dun bı dızı baslamıs bıtmeyen sarkı dıye onu merak ettım onu seyredıom ben d e, tam turk fılmı olmus heeee :) gonulcelen de baslamıs haberım yoktu hıc soylemıosunuz burda askolsun sıze.. once onu seyrettım sımdıd e bunu seyredıom.. hadı ben yıne gelırım :)
evet cnm çok güzeller
ooooo kimler gelmiş kimler:)
evet canom yaa napıyosun nasılsınnn görüşemedik bir türlü senle. nerelerdsin kııııııız:)asommmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özledim kız seni hiçdenk gelemdikk yaa
evet canom yaa napıyosun nasılsınnn görüşemedik bir türlü senle. nerelerdsin kııııııız:)
saat 6ya randevu aldım gidip kıl tüy işlerimi halletcem kıl yumağına döndüm
yerim ben onu yaaa cimcimem benim:))))) evet ya hep farklı zamanlarda girdik çıktık. benimki de napsın ya yerinde durmuyor hanımefendi geceleri uyutmuyor genelde :Scanım cim ben giriyom sen yoksun sen giriyon ben yokum..giriyorum ben firsatini bulunca ama hiç denk gelemedikki..birde bu saatlerde giriyom seninki uyuyorya:)))
sen neler yapıon prensesin nasil..
evet canim en doğrusu..
hepsini en sonunda yıkarsin bir gününe bakar en fazla zaten iki cm bişi kıyafetleri:)))
bu arada nalan sen 30 haftanın içindesin dimi ticker de öyle gördüm
Selam hepinize kızlar
Aşağıda kimlerin çevrimiiç oldukları gözükmüyor şakkıdı
evet ya benim kocam bugün8de gelcekmiş ben de bari halledeyim dedim.ya ben de doğuma kdr ağdaya gitcem sonra lazere gitcem.lazerden daha önce fayda görmemiştim ama son bir şans daha vercem lazere.genital ve bacak öncelikliiyi bu sefer akşama almişsnn:)
git hallet gülüm..ben 3 gün önce hallettim..
kesin 3 kiol gitmiştir
zaqten bu bebişde dogsun toptan lazer epilasyonla halledicem..ugrasamıyorum ben bölee yaa..tüysüz tüysüz süper bişiolur heralde:))
yerim ben onu yaaa cimcimem benim:))))) evet ya hep farklı zamanlarda girdik çıktık. benimki de napsın ya yerinde durmuyor hanımefendi geceleri uyutmuyor genelde :S
başka da napayım işte 6ya randevu aldım ağdacıya gitcem.gideyim de aklanıp paklanayım hazır evim temiz ben de temiz olayım
evet canım öleyim, kusura bakma dr.uma mail atıyorumda ona dalmışım...
evet ya benim kocam bugün8de gelcekmiş ben de bari halledeyim dedim.ya ben de doğuma kdr ağdaya gitcem sonra lazere gitcem.lazerden daha önce fayda görmemiştim ama son bir şans daha vercem lazere.genital ve bacak öncelikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?