2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diş çıkarıyor teyzesi..en zor zamanlari az kaldi çıksa hepsi tastamam olacak..ee birazda naz var tabiguclubacismile
ben gündüz işte az bişi uyudum o yeter bana..

ay kıyamam ben ona ya, görümcemin ki de başlamış çıkartmaya çok huysuz oldu artık diyo o da, Allah sabır versin valla onlarada sizede, çocuk içinde zor tabi...

Selam hepinize kızlar
Aşağıda kimlerin çevrimiiç oldukları gözükmüyor şakkıdı

hoş geldin dilemma...

yok canim öenmli degil..
aramizda 3 hafta var..sen ekim sonu gibi falanmı doguracan yoksafisfisfis

kasımın 7-9 arası görünüyo şimdilik ama ne zaman gelir bilmem ki...

benimde kuaföre gitmemlazım ya...

haftaya bende gidim bari...

zaten bi dahaki hafta sonuda kızımı görcem bundan sonra daha sık görcem onu...

yapma yaaa..begenemdinmi yoksa halledemedilermi canim..çünkü bende düşünüyorum eger öyleyse vahim durun desene
işler çooookk bitmiyor bitmiyor.
ya ben genital için lazere gitmiştim 3 sene önce.Hem de çok iyi çok kaliteli bir yere gitmiştim.makineleri d eiyiydi ama sonuç alamadım maalesef. ama çok azaldı tabi.en gıcık yer genital olayı :S ooof yani aman bacak macak olmasın genitali de hallederiz napalım artık.

Hoşbulduk kızlar
Esin senin kızınla bebeğiini arası ne kadar olacak,2 yaş falan mı? Şimdiki de kız sanırım öyle hatırlıyorum

çok zor canim ennnnnnnn amma en or dönem diş çıkarma döenmi allahtan bizim son dişlerimi...ama yine başlcak:))

inşalla zamaninda gelir nalan miniğin..benimkide 12 13 giib olucam benimki sezeryanya belli şimdiden inşallah zamaninda olur

benimde kuaföre gitmemlazım ya...

haftaya bende gidim bari...

zaten bi dahaki hafta sonuda kızımı görcem bundan sonra daha sık görcem onu...
kıl tüy meseleleri bitmiyor hiç:) ben de bugün düşünmüyodum ama üstümde elbise var şöyle eğilip bacağıma baktım da gitmem lazım kesinlikle cumartesi de el ayak bakımım için etilere gitmem lazım. sonbahar geliyor cilt bakımı vakti de geldi.çok iş var çok :S

ya benim bacakalrimda inanmicaksin ama bi zerre tüy yok baştan aşagı tüysüzüm o konuda şansliyim ama genitalden bende sıkıldım..
birde sen en iyi yere gittim diyosun acaba genital için süreklimi gitmek lazim

Hımmmmmmm bakımlıyız yani.ne güzel..Kokoş aso

evet canim tam 2 yaş oluyor arasinda..buda kız:))
zaten allah biliyorya kız istiyordum buda öyle oldu..

Kızlar çok civelek oluyor,belli olmaz tabi ama genel olarak kız evlatlar daha vefalı sanki..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:
Kızın da çok tatlı maşallah

slmm arkadaşlar

bende kasımın sonlarına doğru oğlumu kucağıma alıcam inşallah opuyorumnanaktan

hastane çantanızı hazırladınız mı? ben daha hazırlamadım geç mi kaldım acaba :1rolleyes:

malum 7. aya girdik erkende gelebilir bebişler tabi gönül vaktinde gelmesinden yana ama

hayırlısı olsun..

Kızlar çok civelek oluyor,belli olmaz tabi ama genel olarak kız evlatlar daha vefalı sanki..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:
Kızın da çok tatlı maşallah

valla öyle canim..hem civelek hem fıkır fıkır hem dansöz gibi(benimki öyle sabahtan akşama kadar kıvırıyor)
çok farkli olıyorlar sahiden..
saol canim teşekkür edeim..
alla hepimizinki korusun..

Selam..
Açıkçası burdaki arkadaşlardan bazıları başladılar,hatta alışverişlerini tammamlayanlar az değil..
Geç kalmış niye olasın,yavaş yavaş başlayabilirsin artık,liste yapıp alınacakları temin ettikten sonra,onları yıkayıp,ütüleyip koyması var tabii.
Ben de panik oluyorum bazen ,ki benim bir de ikiz,herkesten daha önce doğurma ihtimalim vareyvahedigeldismile
Allahım 36, 37. haftaları görürüm inşallah:Saruboceq:

ya benim bacakalrimda inanmicaksin ama bi zerre tüy yok baştan aşagı tüysüzüm o konuda şansliyim ama genitalden bende sıkıldım..
birde sen en iyi yere gittim diyosun acaba genital için süreklimi gitmek lazim
9 seans gittim hemde daha ne gideyim bide 3 sene önce seansına (sadece genital) 250 verdim yani toplamda 250x9 düşün maddi manevi etti ağzıma sonuç =0
Hımmmmmmm bakımlıyız yani.ne güzel..Kokoş aso
ahh sorma canım kocam yandı zaten diyor sen bebeğn kırkında maniküre götürüsün kızımızı diye bizim bakım masrafları ikiye katlancak eşim o gün hesap yapıyo şimdi sen el ayağa 90 tl veriyosun diyo kızımız da eklenince ilerde sizin sdc el ayak olayınız 180,cilt bakımı olayın ikiniz birden 500, saç boyatma kuaför işlerini sayarsak benim hayatım boyunca emekli olamam diyo

valla öyle canim..hem civelek hem fıkır fıkır hem dansöz gibi(benimki öyle sabahtan akşama kadar kıvırıyor)
çok farkli olıyorlar sahiden..
saol canim teşekkür edeim..
alla hepimizinki korusun..
Üffffff lokum gibi yenir valla bıcırık.Minicik etekleri,şortları giydirecen ne tatlı,giydiririz artık biz de Allahın izniyle..Oğlumu da fiyakalı giydiririrm kızmdan aşağı bırakmam

Görüşürüz esin

ayyy tam türk filmi, bayıldım tam benlık.. ben bıktım o vurdulu kurdulu dızılerden, ensest ılıskılerden fln :)
dilemma görürsn sen görürsün mrk etme.. senınkıler erkencı dııller oyle hıssedıorum ben

hoş geldin, ben daha hazırlamadım valla...

kızlar bende çıkıyorum aha benimki uyandi.
yarın gene görüşürüz.öpüyorum sizleri

görüşürüz esin...

senin kocan hakkaten yandı asoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…