diş çıkarıyor teyzesi..en zor zamanlari az kaldi çıksa hepsi tastamam olacak..ee birazda naz var tabiguclubacismile
ben gündüz işte az bişi uyudum o yeter bana..
Selam hepinize kızlar
Aşağıda kimlerin çevrimiiç oldukları gözükmüyor şakkıdı
yok canim öenmli degil..
aramizda 3 hafta var..sen ekim sonu gibi falanmı doguracan yoksafisfisfis
oyyy yirim ben onu yaa..benimkide karnimda hiçdurmuyo hatta bazen endişe ediyroum bukadar hareketli olmasi normalmi diye ama etmese anormal olurdu..
yaa bende hala şu evimi bir düzene sokamadim..birde ikinci çocuk olunca arasida kısa ya şimdilik o port bebede yatacak ablasi yataginda zaten..sonra büyüyüncede onada yatak..evimide tezmilticem daha çok işimiz var ben asocum
işler çooookk bitmiyor bitmiyor.yapma yaaa..begenemdinmi yoksa halledemedilermi canim..çünkü bende düşünüyorum eger öyleyse vahim durun desene
kıl tüy meseleleri bitmiyor hiç:) ben de bugün düşünmüyodum ama üstümde elbise var şöyle eğilip bacağıma baktım da gitmem lazım kesinliklebenimde kuaföre gitmemlazım ya...
haftaya bende gidim bari...
zaten bi dahaki hafta sonuda kızımı görcem bundan sonra daha sık görcem onu...
işler çooookk bitmiyor bitmiyor.
ya ben genital için lazere gitmiştim 3 sene önce.Hem de çok iyi çok kaliteli bir yere gitmiştim.makineleri d eiyiydi ama sonuç alamadım maalesef. ama çok azaldı tabi.en gıcık yer genital olayı :S ooof yani aman bacak macak olmasın genitali de hallederiz napalım artık.
kıl tüy meseleleri bitmiyor hiç:) ben de bugün düşünmüyodum ama üstümde elbise var şöyle eğilip bacağıma baktım da gitmem lazım kesinliklecumartesi de el ayak bakımım için etilere gitmem lazım. sonbahar geliyor cilt bakımı vakti de geldi.çok iş var çok :S
Hoşbulduk kızlar
Esin senin kızınla bebeğiini arası ne kadar olacak,2 yaş falan mı? Şimdiki de kız sanırım öyle hatırlıyorum
evet canim tam 2 yaş oluyor arasinda..buda kız:))
zaten allah biliyorya kız istiyordum buda öyle oldu..
Kızlar çok civelek oluyor,belli olmaz tabi ama genel olarak kız evlatlar daha vefalı sanki..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:
Kızın da çok tatlı maşallah
slmm arkadaşlar
bende kasımın sonlarına doğru oğlumu kucağıma alıcam inşallah opuyorumnanaktan
hastane çantanızı hazırladınız mı? ben daha hazırlamadım geç mi kaldım acaba :1rolleyes:
malum 7. aya girdik erkende gelebilir bebişler tabi gönül vaktinde gelmesinden yana ama
hayırlısı olsun..
9 seans gittim hemde daha ne gideyim bide 3 sene önce seansına (sadece genital) 250 verdim yani toplamda 250x9 düşün maddi manevi etti ağzıma sonuç =0ya benim bacakalrimda inanmicaksin ama bi zerre tüy yok baştan aşagı tüysüzüm o konuda şansliyim ama genitalden bende sıkıldım..
birde sen en iyi yere gittim diyosun acaba genital için süreklimi gitmek lazim
ahh sorma canım kocam yandı zaten diyor sen bebeğn kırkında maniküre götürüsün kızımızı diyeHımmmmmmm bakımlıyız yani.ne güzel..Kokoş aso
Üffffff lokum gibi yenir valla bıcırık.Minicik etekleri,şortları giydirecen ne tatlı,giydiririz artık biz de Allahın izniyle..Oğlumu da fiyakalı giydiririrm kızmdan aşağı bırakmamvalla öyle canim..hem civelek hem fıkır fıkır hem dansöz gibi(benimki öyle sabahtan akşama kadar kıvırıyor)
çok farkli olıyorlar sahiden..
saol canim teşekkür edeim..
alla hepimizinki korusun..
slmm arkadaşlar
bende kasımın sonlarına doğru oğlumu kucağıma alıcam inşallah opuyorumnanaktan
hastane çantanızı hazırladınız mı? ben daha hazırlamadım geç mi kaldım acaba :1rolleyes:
malum 7. aya girdik erkende gelebilir bebişler tabi gönül vaktinde gelmesinden yana ama
hayırlısı olsun..
kızlar bende çıkıyorum aha benimki uyandi.
yarın gene görüşürüz.öpüyorum sizleri
9 seans gittim hemde daha ne gideyim bide 3 sene önce seansına (sadece genital) 250 verdim yani toplamda 250x9 düşün maddi manevi etti ağzıma sonuç =0
ahh sorma canım kocam yandı zaten diyor sen bebeğn kırkında maniküre götürüsün kızımızı diyebizim bakım masrafları ikiye katlancak eşim o gün hesap yapıyo şimdi sen el ayağa 90 tl veriyosun diyo kızımız da eklenince ilerde sizin sdc el ayak olayınız 180,cilt bakımı olayın ikiniz birden 500, saç boyatma kuaför işlerini sayarsak benim hayatım boyunca emekli olamam diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?