off kızlar internette bir yazı okudum benim durumumda olan bir bayanında bebeğinin sol lateral ventrikülü 9,5 mm miş
doktoru bu haftalarda büyük olur zaten ama ilerde de büyüme devam ederse şant ameliyatı yapılır diyor
rahatladım biraz ya
ama hala o doktora çok kızgınım direkt 10 mm den sonrası tehlike arz eder deyince kendimi kaybettim off
peki neden böle bi durum ortaya çıkmış teolog dr.un herhangi bi şi dedimi....
kendiliğinden oluşan bir durummuş canım yeme içme herhangi bir durum etkilemiyormuş
bu haftalarda yüksek çıkabiliyormuş 13 ü gecince asıl tehlike başlıyormuş yaa ben haftaya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Nalan senın dolacak çilen var anacım.. ii ki migrenın tutmuyo bu gurultuyle..
ay bitirmişlerdir artık cnm zaten ıkı parca eksıgı vardı dımı.. bıtmıstır bıtmıstır..valla öle umarım bugün artık bitmiştir kafam şişti, mp3 çaları takıyorum delme sesi müzik sesinden daha çok geliyo o sesi hiç bi bastırmıyo sinir olum ya huzur istiyorum...
yarın mobilyacılar gelecek bakalım eksikleri tamamlayabilcekler mi..
Geldim ama bakamadım topiğe ,bir yandan yemek yapıyorum..Allahım Allahım
yarın başka bi dr.a gitsen bakmaz mı acaba
haftaya kadar beklemek çok zor olur...
ya evet cnm bılgısayarcı su an yenı bı sıte yapıolar cok yogunlar o yuzden .. bıraz fazla harcıyorum ama sonucta benımle evlneırken bılıodu benım hayat standartlarımı ben evlendıkten sonra boyle olmadım :) alışverıs yaptıgım yerler bellı kullandıgım malzemeler bellı.. o da zaten lafını etmez pek fazla.. bazen gercekten gereksız goruo bazı şeylerı anca o zaman konusur saolsun :)Prop yazık sana canım benim:teselli:Ne çok çalışıyor eşin yaa.Kolay mı senin isteklerine yetişmek,oğlunun ihtiyaçlarını almak..Şaka bir yana senin eşin mühendis miydi
Teoloğun bebeğinin nesi var sanırım kaçırmışım yazdıklarını,beyninde kist falan mı Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?