kaydirigubbakcemile3ne geceliği arkidişimmm.. asonun pamuk bacaklarından bahsedınce gecelıkler fln mı gelmeye basladı aklına :roflol:
nettin doktorda anlat..
bi de dantelli fistolu uyku setini gecelik anlamış da olabilirsin:))
Ohh misler gibi olup geldim ben:) dünya varmış yaa yumuşacık oldum kaymak gibi
heh akca sanirim buydu, akillari fesada calisiyo bu gacilarin haa sempatiksalakcinni
ay kiz yok, kuru temizleme, makineye atmak falan dediniz ya :ecrin_bebek:
neyse..
bebek hareketleri azaldi diye acile gitmistim ya bi ara, suyu azalmis veya artmissa, kordon dolandiysa falan oyle olabiliyormus.. simdi de kendi doktorum bakti, bi sorun yok dedi, zaten cok sukur keyfi de yerinde oglumun..
1 kilo 50 gr olmus oglum buyumus masallah..
ve bana az ye dedi mafoldumben pöfff
ay kiz yok, kuru temizleme, makineye atmak falan dediniz ya :ecrin_bebek:
neyse..
bebek hareketleri azaldi diye acile gitmistim ya bi ara, suyu azalmis veya artmissa, kordon dolandiysa falan oyle olabiliyormus.. simdi de kendi doktorum bakti, bi sorun yok dedi, zaten cok sukur keyfi de yerinde oglumun..
1 kilo 50 gr olmus oglum buyumus masallah..
ve bana az ye dedi mafoldumben pöfff
yarım saatte gittim geldim işte:) ağdacı çok yakın siteden çıkınca 10 adım ilerde:)ne kadar çabuk kız...sıhhatler olsun bakalım...
artık niyeyse akça.. aaa niye acaba..
eylül annelerınden 8-10 tanesı dogum yapmıs bıle :) lıstede 6 tane var bı de lısteye eklenmeyenler var.. ayyy cok heyecanlı yaaa..
Linden geçmiş olsun cnm..Sana da doktorun soylemıstır mutlaka ama hareket hıssetmedıgınde hemen ıkı paket cıkolata yıyıp soluna donup yatıcaksın ve 1 saat boyunca hareket sayıcaksın dedı bana doktorum 3 hareket varsa gelmene gerek yok yoksa o zaman gel demıstı.. sen yaptın mı bunları yoksa hemen stres olup gıttınız mı ? ben de stres olurdum ama galıba :S
benimki hareket etmediğinde moralim bozuluyor akşam eşim gelince karnıma kafasını koyup kızıyla konuşuyor bizimki başlıyor tekmelereeLinden geçmiş olsun cnm..Sana da doktorun soylemıstır mutlaka ama hareket hıssetmedıgınde hemen ıkı paket cıkolata yıyıp soluna donup yatıcaksın ve 1 saat boyunca hareket sayıcaksın dedı bana doktorum 3 hareket varsa gelmene gerek yok yoksa o zaman gel demıstı.. sen yaptın mı bunları yoksa hemen stres olup gıttınız mı ? ben de stres olurdum ama galıba :S
benimki hareket etmediğinde moralim bozuluyor akşam eşim gelince karnıma kafasını koyup kızıyla konuşuyor bizimki başlıyor tekmelereeulan eşşek kız sen daha neysin ki babanı tanıyosun cimcime eşim de kıskanma kıskanma diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?