2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kiz yok, kuru temizleme, makineye atmak falan dediniz ya :ecrin_bebek:
neyse..
bebek hareketleri azaldi diye acile gitmistim ya bi ara, suyu azalmis veya artmissa, kordon dolandiysa falan oyle olabiliyormus.. simdi de kendi doktorum bakti, bi sorun yok dedi, zaten cok sukur keyfi de yerinde oglumun..
1 kilo 50 gr olmus oglum buyumus masallah..
ve bana az ye dedi mafoldumben pöfff

hee uyku setini konusuoduk..
az ye tabı kac kılo almıs oldun toplamda ? boyun kac? annenın kızlık soyadı? :roflol: oğluna da maşallah..
kaç gunluksun sen sımdı ?

masallah ogluna buyumus
ben maalesef ogrenemicem doguma kadar kac kilo aldigini akannehir

maşallah oğluna
aynı sıkıntıyı ben de yaşadım bugün. apar topar gittik doktora. dün hareket ettimi hatırlamadım çünkü önceki gün çok hareketliydi, herhalde yoruldu dedik. bugün de tık yoktu, nasıl telaşlandık anlatamam... neyse duyduk kalp atışlarını nts falan... çok şükür.. korkuttu ama..

eylül annelerınden 8-10 tanesı dogum yapmıs bıle :) lıstede 6 tane var bı de lısteye eklenmeyenler var.. ayyy cok heyecanlı yaaa..

Linden geçmiş olsun cnm..Sana da doktorun soylemıstır mutlaka ama hareket hıssetmedıgınde hemen ıkı paket cıkolata yıyıp soluna donup yatıcaksın ve 1 saat boyunca hareket sayıcaksın dedı bana doktorum 3 hareket varsa gelmene gerek yok yoksa o zaman gel demıstı.. sen yaptın mı bunları yoksa hemen stres olup gıttınız mı ? ben de stres olurdum ama galıba :S

eylül annelerınden 8-10 tanesı dogum yapmıs bıle :) lıstede 6 tane var bı de lısteye eklenmeyenler var.. ayyy cok heyecanlı yaaa..

listeyi mi güncellemişler? bizde sıralama nasıl olcak bakalım? ben sonlardayım die rahatım ama belli olmaz tabibilmiyorumkismile

sağol canım yaa yapmaz olur muyum dediklerini, daha önce de olmuştu çok hareketli günün ertesinde sesi çıkmamıştı, tatlı yiyip uzandığımda karnıma 2 tıklattığıma tepki veriyordu ama bu sefer olmadı. dr. senin stresinden de olmuş olabilir dedi tez vs biliyorsun... kızımdan daha önemli değil ama doğumdan sonra hiç yapamam diye.. neyse sağlıkları yerinde olsun hepsinin yeter başka birşey istemiyorum...

benimki hareket etmediğinde moralim bozuluyor akşam eşim gelince karnıma kafasını koyup kızıyla konuşuyor bizimki başlıyor tekmeleree ulan eşşek kız sen daha neysin ki babanı tanıyosun cimcime eşim de kıskanma kıskanma diyo

akça bılmıorum guncel mı dııl mı 6 tane gorunuo ama ıcerde ben de dogurdum yazanlar var kı adları lıstede yok bılmıom ıste :)
linden bılıo musun dhaa bugun okudum stres baslamıs dogumu bıle engelleyebılıomus acılmıs rahım kapanabılıomus stres yuzunden o yuzden bebekler de haylı haylı etkılenıodur.. stres yapmamaya çalış mumkun oldugunca..

bizimki zıpır zıpırken dısardan babası seyrederken sevmek ısıto elını koydugu anda duruo :S ben koyunca daha cok hareket edıo halbukı.. acaba gercekten kızlar babacı erkekler anacı mı oluyo, genetık olarak bıle boyle mı acaba :))
bunu da gecen facebook ta bızden bırınde gormustum cok hosuma gıtmıstı baksana ayırt edıoolar bızı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…