2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben koymuştum bunu face'e bende görmüşsündür çok şeker dmi.ay evet gerçekten öyle kızlar babacı erkekler anacı :)

bi duşa gireyim kendime çeki düzen vereyim de adamı ağda yağlı karşılamayım paris olmasa da dikkat etmek lazım =))))

olabılır cnm kımde gordumu hatırlamıom ama bızden bırıydı :))
yanı evet parıse gıtmesenız bıle elnı atıp yapış yapış olmasın :))

Asocum bu arada Knocked Up dıye bı fılm var mutlaka seyretmelısın eskı bı fılm ama bıkac yıllık, hatta mutlaka esınle seyretmelısın.. Hatta parıse gıdemeyen butun hamıleelr seyretmelı burdakı tavsıye edıyorum kızlar.. ben cok eglenmıstım zamanında ısmdı bana o fılmı hatırlatıosunuz :))

benimde eksikler az kaldı ama rüyalarımda hep erken doğum yapmış görüyorum kendimi bilmiyorumkismile psikolojik heralde

bizim ailede de ikiz var benimkinin olma ihtimalide yüksekti ama olmadı hayırlısı olsun Allah kolaylık versin kolay doğumlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:

prop bu arada ben de 10 kiloda takıldım herhalde bir aydan sonra hızlı alınmıyor tabii artık az yiyorum aynı zamanda.

evet olabılır zaten 8den snr kılo bıle verebılırsınız dıyodu kıtaplarda fln ıyı oldu ama durması dımı 12-13le bıtırmıs olcaz tam ıdealıyle işalla yanı..

valla melcan dalga gecmezsen eger sex and the cıty seyredıorum :) tekrar basladım seyretmeye kı gun ıcınde bı ıkı saatımı boyle doldurayım :))

elektrikler gitti 1 saatten fazladır da yoktu daha yeni geldi, bu nasıl bi medeniyet kardeşim tam iftar vakti elektrik kesiliyo...

kafam kızıyo bi jeneratör alcem valla...

binada yok mu? bizim sitede de yok galıba bazen kesılıo 10 dk snr fln gelıo olsa hemengelırdı heralde..

bizim binada yok valla, ama karşı binada var zaten bi tek onlarda var, onlar ışıl ışıl takılıyolar biz karanlıkta bekliyoruz, çok saçma, eşimede demin onu dedim, hidrofor yaptın oraya bide jeneratör yap dimi yok ille eziyet olsun milleti...

bazı jeneratörler geç devreye giriyo ya da biri gidip devreye sokuyo, yani vardır belki biri gidip açıyordur onun için geç devreye giriyordur, normaldede 5 dakika kadar sürüyo devreye girmesi...

hadi ya . hastanelerde fln bıkac sanıyede devreye gırıyo ya...ama tabı onlar cok guclu seylerdır aslında .. bılmıom kı var mı yok mu, akarada cok elektrık kesılırdı ıstanbulda cok az baısma geldı valla..

elektrikler gitti 1 saatten fazladır da yoktu daha yeni geldi, bu nasıl bi medeniyet kardeşim tam iftar vakti elektrik kesiliyo...

kafam kızıyo bi jeneratör alcem valla...

bi sene alanya da tatildeyiz akşam 8 elektrikler kesiliyo her akşam noluyo diye sordum kepez elektrik uzanların jenarotör fab.almışlar satmak için yapıyolarmışş sizinkide öyleyseee

hastaneler genelde kesintisiz güç kaynağı kullanıyo

ne zahmetsiz kocam var ya.. gelırken aksam yemegını de getırmıs yanında.. almış bı pıde gırdı mutfaga ıcıne doldurdu tereyagını oturdu yedı hepsını.. ıykkkk.. ınsan bı bal fln surer barı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…