ben koymuştum bunu face'ebizimki zıpır zıpırken dısardan babası seyrederken sevmek ısıto elını koydugu anda duruo :S ben koyunca daha cok hareket edıo halbukı.. acaba gercekten kızlar babacı erkekler anacı mı oluyo, genetık olarak bıle boyle mı acaba :))
bunu da gecen facebook ta bızden bırınde gormustum cok hosuma gıtmıstı baksana ayırt edıoolar bızı :))
:))) ben onu somaliye götürcem haberi yokolabılır cnm kımde gordumu hatırlamıom ama bızden bırıydı :))
yanı evet parıse gıtmesenız bıle elnı atıp yapış yapış olmasın :))
Selam..
Açıkçası burdaki arkadaşlardan bazıları başladılar,hatta alışverişlerini tammamlayanlar az değil..
Geç kalmış niye olasın,yavaş yavaş başlayabilirsin artık,liste yapıp alınacakları temin ettikten sonra,onları yıkayıp,ütüleyip koyması var tabii.
Ben de panik oluyorum bazen ,ki benim bir de ikiz,herkesten daha önce doğurma ihtimalim vareyvahedigeldismile
Allahım 36, 37. haftaları görürüm inşallah:Saruboceq:
elektrikler gitti 1 saatten fazladır da yoktu daha yeni geldi, bu nasıl bi medeniyet kardeşim tam iftar vakti elektrik kesiliyo...
kafam kızıyo bi jeneratör alcem valla...
binada yok mu? bizim sitede de yok galıba bazen kesılıo 10 dk snr fln gelıo olsa hemengelırdı heralde..
elektrikler gitti 1 saatten fazladır da yoktu daha yeni geldi, bu nasıl bi medeniyet kardeşim tam iftar vakti elektrik kesiliyo...
kafam kızıyo bi jeneratör alcem valla...
hadi ya . hastanelerde fln bıkac sanıyede devreye gırıyo ya...ama tabı onlar cok guclu seylerdır aslında .. bılmıom kı var mı yok mu, akarada cok elektrık kesılırdı ıstanbulda cok az baısma geldı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?