KIZLAR PLAKAYA DUSTUK SANIRIM HEPİMİZ. BENIM 70 GUNUM KALMIS KARAMANDAYIM....
HAHA ESIM ASKERDEYKENDE BOYLE SAYMISTIM...
:teytey:
KUZUMU DA BEKLERKEN SAYIYIM BARI DEDIM
ay bitirmişlerdir artık cnm zaten ıkı parca eksıgı vardı dımı.. bıtmıstır bıtmıstır..
kocam gec gelınce yemek de yapmak gelmıo ıcımden
öyle de nalan cım eşim bir hafta sabredemeyecek misin amma pinpiriklisin diyor bana ya
bu arada 8-6 çalışıyor daha iki gün oldu başlayalı işe
tek başıma giderim diyorum iyi git diyor ama hastane de merkeze uzak:)
Anladım Prop..Haklısın tabi,öncesi var bir de böyle şeylerin..Aslan burçları lükse ve kaliteye çok düşkün olur bu arada artı çok müsriftirler
Çok geçmiş olsun teolog..Demek ki düzelebilir bişey.Allah beterinden korusun canım
ben de Sakaryadaymışım :) eşimin memleketi tesadüfe bakın hele :)
ohh misler gibi olup geldim ben:) dünya varmış yaa yumuşacık oldum kaymak gibi :d
ben makinaya atıp yıkıcam canım bişey olcağını sanmam hassas programda yıkıcam zaten. bişi sorcam uyku setlerini nasıl kullancaz biz.kışın her kirlendiğinde makineya atıp kurumasını mı beklicez. ben 2 tane uyku seti aldım ama büyük ihtimalle nevresim takar kullanırım insan uyku setinin yorganını çıtçıtlı yaparinşallah öledir yoksa kafayı yerim, bide yarın öğlen gibi gelcekler herhalde, eşimde evde yok bakalım nolcek...
ya bu uyku setleri yıkanıyor mu kuru temizlememi yapılıyo annamadım ben, arkasındada yazmıyo, özel üretim herhalde...napcem bilemedim..
taxiyle gitme imkanın yok mu canım ya, bende olsam acayip merak ederim, bir hafta geçmez şimdi...
NASI YAWW
54 DEGIL MI SAKARYA fisfisfis
inşallah öledir yoksa kafayı yerim, bide yarın öğlen gibi gelcekler herhalde, eşimde evde yok bakalım nolcek...
ya bu uyku setleri yıkanıyor mu kuru temizlememi yapılıyo annamadım ben, arkasındada yazmıyo, özel üretim herhalde...napcem bilemedim..
taxiyle gitme imkanın yok mu canım ya, bende olsam acayip merak ederim, bir hafta geçmez şimdi...
sağol bafocum darısı sanasıhhatler olsun sekercım
okşaaa beni anaaamAso bi okşayım aklinialirimsmile
hımmm o zman bilemem o zman ver kuru temizlemeye ver benceAso ama Nalanınkı suslu puslu dantellı fıstolu bısı bence makıneye atmasın elınde yıksaın madem bısı yazmıosa bozulma rıskı var.. sen bılırsın Nalan..
Dilemma ohhhhhhhhhhhh yarasın bi E-bebek yaparsınız şimdi benım yerıme de harca canım :)
Düşünmemlazım hoşgeldın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?