2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR PLAKAYA DUSTUK SANIRIM HEPİMİZ. BENIM 70 GUNUM KALMIS KARAMANDAYIM....

HAHA ESIM ASKERDEYKENDE BOYLE SAYMISTIM...
:teytey:
KUZUMU DA BEKLERKEN SAYIYIM BARI DEDIM

Anladım Prop..Haklısın tabi,öncesi var bir de böyle şeylerin..Aslan burçları lükse ve kaliteye çok düşkün olur bu arada artı çok müsriftirler

Çok geçmiş olsun teolog..Demek ki düzelebilir bişey.Allah beterinden korusun canım

KIZLAR PLAKAYA DUSTUK SANIRIM HEPİMİZ. BENIM 70 GUNUM KALMIS KARAMANDAYIM....

HAHA ESIM ASKERDEYKENDE BOYLE SAYMISTIM...
:teytey:
KUZUMU DA BEKLERKEN SAYIYIM BARI DEDIM

Evet bafo bilmez miyim o askerliğin şafak saymalarınıboshayallersmile
Ben daha düşmedim plakalara ,87 miş görünürde..Ama kimbilir kaç gün kaldı,ekim sonuna doğursam süper olur

ay bitirmişlerdir artık cnm zaten ıkı parca eksıgı vardı dımı.. bıtmıstır bıtmıstır..
kocam gec gelınce yemek de yapmak gelmıo ıcımden

inşallah öledir yoksa kafayı yerim, bide yarın öğlen gibi gelcekler herhalde, eşimde evde yok bakalım nolcek...

ya bu uyku setleri yıkanıyor mu kuru temizlememi yapılıyo annamadım ben, arkasındada yazmıyo, özel üretim herhalde...napcem bilemedim..

taxiyle gitme imkanın yok mu canım ya, bende olsam acayip merak ederim, bir hafta geçmez şimdi...

yes canım öyle dio ozellıklerımde.. cok müsrif degılımdır ama ayagımı yorganıma gore uzatmasını bılırım yorganım uzunsa eger ona gore uzatırım ben de :)) bı yerden kısarım bı yerden harcarım.. :)

ben makinaya atıp yıkıcam canım bişey olcağını sanmam hassas programda yıkıcam zaten. bişi sorcam uyku setlerini nasıl kullancaz biz.kışın her kirlendiğinde makineya atıp kurumasını mı beklicez. ben 2 tane uyku seti aldım ama büyük ihtimalle nevresim takar kullanırım insan uyku setinin yorganını çıtçıtlı yapar

NASI YAWW

54 DEGIL MI SAKARYA fisfisfis

yes canım 54 müş :S google a plaka kodu 83 yazdım sakarya cıktı bı sıtede ben ezbere bılmıorum de yanı azcık kafamı calıstırsam ya S harfı nası 80 lerde olsun :)) 83 gun kaldı benım ıkı gun snr duzce olcakmısım sımdı kontrol ettım :)

ya minibüsler var
akşam allem edip kallem edip eşimi ikna etmeye çalışayım bakayım

Aso ama Nalanınkı suslu puslu dantellı fıstolu bısı bence makıneye atmasın elınde yıksaın madem bısı yazmıosa bozulma rıskı var.. sen bılırsın Nalan..
Dilemma ohhhhhhhhhhhh yarasın bi E-bebek yaparsınız şimdi benım yerıme de harca canım :)
Düşünmemlazım hoşgeldın..

sıhhatler olsun sekercım
sağol bafocum darısı sana
Aso bi okşayım aklinialirimsmile
okşaaa beni anaaam
hımmm o zman bilemem o zman ver kuru temizlemeye ver bence

neler konusuyosunuz hiiic anlmadim son bi iki sayfada, gecmisi de okuyamam simdi, burclardan gecelige mi gectiniz? ne diyonuz lan..
bu arada teolog, gecmis olsun sana, merak etme duzelir, kafana takma canim..

Son düzenleme:
ne geceliği arkidişimmm.. asonun pamuk bacaklarından bahsedınce gecelıkler fln mı gelmeye basladı aklına :roflol:
nettin doktorda anlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…