2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünden itibaren son 2 günüm kaldi :))

artik kargalarla beraber uyanmak zorunda kalmicam (en azindan bi süre )

30 ağustos tatil..31 ağustosta ta çikişimi almaya gelicem o kadarciiiiikkkkk

bitti işte bitttiiiiii

günaydın millet..
fairy gözün aydın ya, şu an ne kadar mutlu olduğunu tahmin bile edemiyorum :)

walla anlatamam mutluluğumu..çok yoruldum çünkü gerçekten..

fairy hayırlı olsun iple çeke çeke getirdin istifanı :)

geldi işte geldi..çok pişmanim aslinda bu kadar bile beklediğime..
etrafimdaki herkese eğer mecburiyetiniz yoksa hamileleğinizi ewde geçirin diorum :))

kocam demin bi gzel azarladı beni.. çay içiomuşum, eğer çocukta ufacık bişi olursa hesabını fena sorarmış bana :roflol::roflol::roflol:

kocam demin bi gzel azarladı beni.. çay içiomuşum, eğer çocukta ufacık bişi olursa hesabını fena sorarmış bana :roflol::roflol::roflol:

çok açik we şekersiz çay içebilirsin hayatim yaa..doktora (hemde 3üne birden) sordum özellikle..türk kahweside werdi günde 1 adet.Ama sentetik kahwe yasak.

çok şeker:) al bakalım nasıl bişey gelcek

bi kaç yere daha bakicam.olmadi sipariş edicem bunun gibi bişii..odasi için acelem yok.zaten daha gezemedim işten güçten..boyasi duvar süsü filan bitti gerçi.
perdeciler çarşisina gidip bi de perde bakicam şu yakinlarda..

Yahu dınlıo mu sankı.. ne kdr acık ıctıgımı soyle anlatayım bı sallama cayı 2 gun kullanıyorum :) bı batırıp cıkartıyorum yanı gun ıcınde 2-3 tane cay ıcıosam da toplamı 1 ı bıle bulmuo yanı.. zaten şekerli içemem cay kahve hepsı sekersız.. kahveme bısı dıyemıo kafeınsız dıye çaya sardırdı o da :) çayda ne kdr kafeın var acaba cok mrk ettım :))

Fairy aman da aman pek bi süslü :) mothercarede de var boyle besıkler bu kdr suslu dııl am aıstersen oraya da bak bıkacımız ordan aldık..

:roflol: :roflol:
aynı şeyi eşim de diyor bana yanlış bişey yaptığımı düşününce. hesap sorarmış sanki bi tek onun bebeği ben düşünemiyorummm..

fairylike canım o sepetler bana çok gereksiz geliyor. 3 aydan sonra yatamıyor zaten e napıcan sonra onu, nereye koycan. yazık parana.. onun yerine alırsın bir park yatak en azından sonra oyun parkı olarak falan kullanır.. tabi benim bu fikrim sen bileceksin hayatım :)

ayy Bijo hakkaten anaları dıılız sankı şapşallar :)
bana da park yataklar çok cırkın gelıo ya :S cok garıp duruolar, dengesız gorunuolar, devrılceklermıs gııb korkuom, boyle sepetler kadar guzel de dııller, bılemedım bilmiyorumkismile

propp yavrim benim kocam böyle şeyler söylediğinde al o zaman çocuğunu sen taşı diyorum daha fazla yorum yapamıyor : )

Fairy beşik güzelmiş canım bu arada gözün aydın 2 gün sana 2 ay gibi gelir artık : )))

kafeinsiz içtiğin hazir kahwe diilmi?rica ederim birak içme..diil hamilelikte normalde bile çok zararli olduğu kanaatindeyim.
çaya gelince.tabiki kafein war ama asla kahwe kadar değil.Tein isimli madde daha yoğun içinde .Ayrica sallama çayi yalnizca bir defa kullan bence.Hatta üşenme azicik çay demle kendine..Ben demlerim we yalnizca ilk 15 dk içerim.

Fairy aman da aman pek bi süslü :) mothercarede de var boyle besıkler bu kdr suslu dııl am aıstersen oraya da bak bıkacımız ordan aldık..

oraya baktim çok sade geldiler bana :)) ama pembe almicam rengini.krem düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…