2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öle geliyodur da kullanan eltimin kızı var. 2,5 yaşında oldu kız şimdi, indirdi annesi yatağını tabanına. içinde oyuncakları herşeyi. fermuar kısmını açıyor kendisi böyle tünel gibi yan tarafında. giriyo içine oynuyo çıkıyo baya oyalanıyo. kendisi oraya girip öğlenleri uyuyo.
başka bir arkadaşım da böyle sepet aldı şimdi kızı 1 yaşında koycak yer bulamıyo. atmak da istemiyo öle bi köşede tozlanıyo boşa yer kaplıyo..
ama böyle tüllü sepetlerden hoşlanıp da heves ediyorsanız illa alın tabi sizin zevkiniz sizin evlatlarınız bir daha yaşicak mıyız yaşamicak mıyız bu hevesi belli bile değil :)

saol tatlim..onuda çok düşündüm..ama yatak odamda sadece bööle küçük bişii için yer war.park yataklar daha büyük.Annem alicak zaten ewine bi tane park yatak :))
Sonra napican dersen ben çok geç kalmadan kardeş düşünmekteyim :jeyyar:

ayni yorumu bende yapiorum :)) hatta ben yoruldum aylardir alsana azicik doğumuda yapiwer söz elini tutarim diorum

zaman geçmio hiç bu hafta bana..napicam bilmem...

ouu bir istifa edicen pir istifa edicen yani :)
o zaman krem rengi al derim sepeti..

Fairy bu konuda bı bılgın var mı o sallama cayları ıkıncı defa bıle kullanma dedı arkadasım ama nedenını soyleyemedı ben de kullanmaya dvm edıorum :))

Canım hem arastırdım hem doktorumla da konustum kafeınsız kahveyı gunde 1 kupadan fazla ıcmezsem sorun yok ama fazlası o kafeını alınırken bı suru ek madde konuluomus o maddelerın fazlası da zararlıymıs.. mrk etme tammmmm 1 cay kaşığı koyuyorum sadece ve sadece hıc daha fazla koymadım valla ve de bılla :))

Bijo evet ılerde oyun bahcesı yapılınca ıse yarıomuş dogrudur :) ama mınıcıkken kendı gıbı mınıcık bır sepette cok daha guvenlı hıssedıyor bebekler bu bılımsel olarak da kanıtlanmıs.. ayrıca dedıgın gıbı işin heves kısmı da var :) benım sepetım süslü diil zaten Fairy nınkının yanında benımkısı heç kalır yanı :)) ama erkek veledın suslu olmaz oyle sepetı fln ters bıze :roflol::roflol:

ouu bir istifa edicen pir istifa edicen yani :)
o zaman krem rengi al derim sepeti..

ööle yapicam kismetse :)

Pek sağlikli bulmuyorum bende sallama çaylari.Hele ki kullandiğimiz siyah çay için.
Demle şekerim noolcak ki..15 dk içinde de tüket.ÇAy toksinlenir durdukça.Aci olur tadi zaten.Taze çaaayy waaaarrr diye boş yere bağirmiolar dimi bazi yerlerde :)

e heralde olmaz yani fırfırlı falan cıks :umursamaz:

sen de sepet aldığına göre fairy gibi fazla beklemiceksin galiba :jeyyar:

bence de ters haha, ben de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum pilli sallananlardan. sen ne marka aldın prop. arkadaşım fisher price önerdi..

hahahaahahahah bijocum çok güldüm sana...
ben fazla beklemeyı gectım ıkıncıyı dusunmuyorum zaten bılmıo musun :) tek cocuk olcak benım oğluşum :) ama bızım eşyalar bosa gıtmez eşimin abısı var ee o da evlnır cocuk yapar enınde sonunda ben ısı bıten herseyı guzelce paketleyıp kaynanama yollıcam.. erkek olmasa ve kıyafetlerı kullnaılamasabıle bu tarz seyler hep kullanılabılır demiiii amaaaaaa...

biliyom bee takılim dedim.. ben de düşünmüyorum başka zaten. yeter, Allah Toprağa ve hepimizinkine uzun ömür versin..

bugün doktor randevum var 14:30'da. :teytey: öncesinde sağlık ocağından aradılar izlem yapmaları gerekiyormuuş gelin dedi. bir de oğluşuma bir şeyler almak istiyordum. acaba gitsem mi sabahtan sonra doktora gitsem oradan da kuaföre gitsem. ooo.

bence de ters haha, ben de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum pilli sallananlardan. sen ne marka aldın prop. arkadaşım fisher price önerdi..

Fisher Price aldım ben de..
önce ne ıstedıgıne karar vermelısın ama.. bazıları sallanıyo one arkaya bazıları sallanmıyo.. ben cocugu sallamıyacagım ıcın one arkaya sallanmayanlardan aldım.. titreşimli, müzikli, oyuncaklı fln bişi işte.. sallıcam ben cocugumu dıosan yıne Fisher Price ın sallananları da var...
ben asıl BabyBjörn öneririm ama çok kazık fiyatı :) Kanguru alcaktık babası da kullanır dıye kangurusu 350 TL :) ve cocuk 9 kıloya gelene kdr kullanıalbılıo yanı en fazla 3 ay demek bu da.. almadım halıyle.. ama cok ımrenmısımdır hep bebeklerını kanguruda tasıyan babalara opuyorumnanaktan

ben şöyle 5 tane doğururum herhalde bakalım. Allah sağlık versin. hihoyyyt

aşkolsun lan :))
ben de iş bulayım işalla..
sen hemen mı aramaya baslıcaksın? ben kendıme tarih koydum 2012 eylulunde baslıcam aramaya :)

ben zati 7/24 arıyodum :) ama 5-6 aylıkkene başlicam yine. birkaç yer var askıda kalmıştı bakalım kısmet zaten olmaz burda biliyorum da belki oğlum kısmetimi açar..

eltimin kızı dedim ya, eşi işsizdi büfesini satmıştı. sonra bir kızı oldu ve iyi bir fabrikaya geçici işçi olarak girdi. ordayken süpriz 2.kızları oldu ve hemen akabinde fabrikanın kadrosuna geçti. ben çok inanıyorum bebek kısmetine :)

sen de bulursun inşallah en rahat ve paralısından bir iş..

bizim işin rahat olmasına imkan yok da paralısından bulursam fena olmaz tabi.. ama cok gerı kalıyorum evde ..bebek dogsun duzenımı oturtayım dısardan ıs bakmaya calıscam evde cızıp hazırlayabılceklerımden cunku programların her sene yenı versıyonu cıkıo adapte olmak zorlaşıyo vs vs.. ıcım sıkıldı heeee bırden.. neyse bebek dogsun da goruruz artık...

ben dızı seyretmeye gıdıorum gelırım 1 saate gorusuruz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…