ayy Bijo hakkaten anaları dıılız sankı şapşallar :)
bana da park yataklar çok cırkın gelıo ya :S cok garıp duruolar, dengesız gorunuolar, devrılceklermıs gııb korkuom, boyle sepetler kadar guzel de dııller, bılemedım bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol:
aynı şeyi eşim de diyor bana yanlış bişey yaptığımı düşününce. hesap sorarmış sanki bi tek onun bebeği ben düşünemiyorummm..
fairylike canım o sepetler bana çok gereksiz geliyor. 3 aydan sonra yatamıyor zaten e napıcan sonra onu, nereye koycan. yazık parana.. onun yerine alırsın bir park yatak en azından sonra oyun parkı olarak falan kullanır.. tabi benim bu fikrim sen bileceksin hayatım :)
propp yavrim benim kocam böyle şeyler söylediğinde al o zaman çocuğunu sen taşı diyorum daha fazla yorum yapamıyor : )
Fairy beşik güzelmiş canım bu arada gözün aydın 2 gün sana 2 ay gibi gelir artık : )))
saol tatlim..onuda çok düşündüm..ama yatak odamda sadece bööle küçük bişii için yer war.park yataklar daha büyük.Annem alicak zaten ewine bi tane park yatak :))
Sonra napican dersen ben çok geç kalmadan kardeş düşünmekteyim :jeyyar:
ouu bir istifa edicen pir istifa edicen yani :)
o zaman krem rengi al derim sepeti..
Fairy bu konuda bı bılgın var mı o sallama cayları ıkıncı defa bıle kullanma dedı arkadasım ama nedenını soyleyemedı ben de kullanmaya dvm edıorum :))
Canım hem arastırdım hem doktorumla da konustum kafeınsız kahveyı gunde 1 kupadan fazla ıcmezsem sorun yok ama fazlası o kafeını alınırken bı suru ek madde konuluomus o maddelerın fazlası da zararlıymıs.. mrk etme tammmmm 1 cay kaşığı koyuyorum sadece ve sadece hıc daha fazla koymadım valla ve de bılla :))
Bijo evet ılerde oyun bahcesı yapılınca ıse yarıomuş dogrudur :) ama mınıcıkken kendı gıbı mınıcık bır sepette cok daha guvenlı hıssedıyor bebekler bu bılımsel olarak da kanıtlanmıs.. ayrıca dedıgın gıbı işin heves kısmı da var :) benım sepetım süslü diil zaten Fairy nınkının yanında benımkısı heç kalır yanı :)) ama erkek veledın suslu olmaz oyle sepetı fln ters bıze :roflol::roflol:
hahahaahahahah bijocum çok güldüm sana...
ben fazla beklemeyı gectım ıkıncıyı dusunmuyorum zaten bılmıo musun :) tek cocuk olcak benım oğluşum :) ama bızım eşyalar bosa gıtmez eşimin abısı var ee o da evlnır cocuk yapar enınde sonunda ben ısı bıten herseyı guzelce paketleyıp kaynanama yollıcam.. erkek olmasa ve kıyafetlerı kullnaılamasabıle bu tarz seyler hep kullanılabılır demiiii amaaaaaa...
bence de ters haha, ben de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum pilli sallananlardan. sen ne marka aldın prop. arkadaşım fisher price önerdi..
biliyom bee takılim dedim.. ben de düşünmüyorum başka zaten. yeter, Allah Toprağa ve hepimizinkine uzun ömür versin..
aminnnnnn canım.. ve onları cok ıyı yaşatabılecek kdr para versın hepimize dimi :roflol:
aminn. bebek kısmetiyle gelir derler, ben bir iş bulayım eksiği olmasın bana yeter canım.. ama sana hakatten versinn :))
aşkolsun lan :))
ben de iş bulayım işalla..
sen hemen mı aramaya baslıcaksın? ben kendıme tarih koydum 2012 eylulunde baslıcam aramaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?