2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süper yaaaaaa hadi bakalım bende gün sayıyorummm :)

günaydınlar bayanlarrrr :)

haklısın bak ben de ingilizceyi unutuyorum ne kadar alt yazılı dizi film falan izlesem de konuşmuyorum ya. o da ne nankör bi dildir kardeşim..

ben de daha kahvaltı etmedim üşenmekten. gidip alayım bari..

ben şöyle 5 tane doğururum herhalde bakalım. Allah sağlık versin. Hihoyyyt

bende hemen istiyorum ikinci kardeş

bence kardeş olmalı her konuda en yakın kardeş oluyor bence düğününde herşeye koşturan hastalığında yanında olan özetle her zaman en yakının kardeşin oluyorr

Kesinlikle bende çalışmaktan yanayim her yönden hem maddi hem manevi evde olsaydım hamileliğim boyunca kafayı yerdim heralde her ne kadar evde olsam iyi olurdı desemde çalışmak en güseliii

doğumdan sonrada çalışmaya devam edicem inşallahhh

süper yaaaaaa hadi bakalım bende gün sayıyorummm :)

günaydınlar bayanlarrrr :)

günaydin canım.

istifami ettin sende benim gibi :))

walla şu an şirkette ne iş warsa yüklüyolar.Canimi çikarmaya niyetleri war die düşünüorum.

valla ben evdeyim henüz kafayı yemedim. yicemi de sanmyorum...

HADİ GÜSEL HABERLERLE GELL

GİT KUAFÖRE KOKOŞ OL BENDE GİDECEĞİM BAYRAM ÖNCESİİİ TİPİ DAĞITTIK İYİCE TOPARLIYALIM DİMİ

HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ İLK DEFA GİDECEĞİMMM AĞDAYAA AYY GİTMEM LAZIMM OLMUYOR YAAA BİR HAFTAYA KALMAZ FIŞKIRıyorr

offff çok berbat bi gün bu gün...geçmek bilmedi bi türlü..
ewimde olmak için neler wermezdim şu anda anlatamam...

teeee 1998 yapımı bı dızı yukluolar ıkı haftadır sıteye.. çok hoşuma kactı ya.. duygulanıyorum seyrederken valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…