2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın miracle..

ezel 13 eylulde baslıcak fairy.. ben son 4 bolumun useyretmemıstım sacmaladı ıyıce dıye once onları seyretmem lazım baslamadan once :)

günaydın miracle..

ezel 13 eylulde baslıcak fairy.. ben son 4 bolumun useyretmemıstım sacmaladı ıyıce dıye once onları seyretmem lazım baslamadan once :)

ayy daha çok warmişşş..

kenan birkan miydi neydi Haluk Bilginer oynicakmiş galibaa

işten ayriliorum (temelli )

son 2 günüm kaldi..

temelli demek ki vala en temizini sen yapmışsın :)))hadi hayırlısı olsun canım ohh mis gibi dinlenirsin evde ben de 1 eylülde başlıcam 24 eylülde doğum iznim başlıyor inan alıştım evde olmaya kaç aydır şimdiden gözümde büyüyor o 24 gün nasıl geçecek diye...

ayy daha çok warmişşş..

kenan birkan miydi neydi Haluk Bilginer oynicakmiş galibaa

hoşgeldin nalancim..

Günaydın canım, sende benim gibi ezel hayranı mısın, bende bekliyorum sabırsızlıkla, Haluk Bilginer olayı daha tam netleşmedi diolardı en son, bölüm başına uçuk bi para istemiş, yapımcılar tereddütte kalmışlar, inşallah olur, ben Şener Şen olsun istemiştim aslında çok seviyorum onu...

günaydın Nalan..

öyleymiş.. ben de bu gelişmelerı facebook fan sayfasından takip ediyorum işte :)

Günaydın prop...

ben de kuzumun hastane çıkışlarını ve gecelıklerımı attım makıneye sımdı cantayı hazırlıyım madem bugun opuyorumnanaktan

pirop erken deilmi yikamak icin? ben bayram sonrasina biraktim yumusatici normal kiyafetlere kullandigin yumusaticiyimi yoksa bebek icin olan yumusaticimi kullaniyorsun?

dün fark ettimde ütüm arada su akıtıyo kıyafetlerin üzerine neden akıtıyo annamadım, eskiden hafif damlatırdı şimdi baya akıtıyo gibi, yeni bi ütümü alsam acaba bozuluyo mu bu ne...

eşyalarını yıkamıyorum hazalcım, esyaları ıcın erken bence de. hastane cantasına koycakları yıkayıp yerlestırcem o kdr..

bebek yumusatıcısı aldım.. bebek deterjanı aldım.. o gun gıycegım gecelıklerı de onlarla yıkıyorum ılk defa emerken fln agzına yuzune degcek cocugun.. belkı fazla pımpırıklıyım bılmıyorumbilmiyorumkismile

ben de kuzumun hastane çıkışlarını ve gecelıklerımı attım makıneye sımdı cantayı hazırlıyım madem bugun opuyorumnanaktan

ben dün yıkadım kuzunun eşyalarının bir kısmını bugün de yıkıcam birazını okul başlamadan ben bitireyim diyorum ne olur ne olmaz ..ütülerken bi garip oldum ya şaka maka az kaldı ya yarın birgün onları giyip kirletecekler ayy ağustosta bitiyor sonra iki ay işte...

hangi bebek deterjanını ve yumuşatıcısını aldın prop bende alıcamm bu ayy

anladim cnm valla bebegin yararina ise pimpirikli olmak iyidir cok ince dusunuyorusun. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…