2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayır hayır pinpirik falan değil ii yapıyorsun ilk günler çok hassas oluyor tenleri çocuk anlatamazda derdini kaşınıyorum diye huzursuz olur boşu boşuna..bende dalinin deterjanı ve yumuşatıcısını aldım memnun da kaldım ...

Miracle çantayı hazırlıcam da otekıler ıcın erken gelıo bana gelıp gıdıp ellıyorum sonra :S daha uyku setlerı fln da yıkanacak tabı.. bayram sonrası yapcam işte kalanları.. ayyy utulıcem bı de o mınıcık syelerı yerım ben onu da onun mınık kıyafetlerını de..
yani Hazal bu ınce dusunmem sımdı bebegın yararına mı sence :)
Dalin in granül olanını aldım cunku sıvı olanı tam tahmin ettiğim gibi dalin şampuan gibi kokuyo ıyyyyyy.. bu lavantalı en azından. ve onun yumuşatıcısını aldım.
bu arada Figen hangı kıyafetın uzerınde kac dercede yıka yazıosa o dereceye atıyorum tabı kı..

ohh mius gibi olmustur yaa calisanlar erkenden hazirliklarini yapiy. bende cok heves ediorum yikiyim yerlestiriyim die ama erken daha bayram sonrasi herseyi hallolur yatagi hastane cantamiz hepsini hazir ederim. dogru cnm ne olur ne olmaz bu sipalar birde cee die cikarlar aman zamaninda gelirler inss.. :Saruboceq: bende cok heyecanlaniyorum cok az kaldii sırnaşık şey

valla annem de sabah öf doğsun artık ne cok bekledık dedı, dedım sen kızını 17 gun once aldılar dıye mızırdadın nıe benım ogluma boyle dıosun sımdı dedım :) o 10 sene onceydı artık sabrım kalmadı torun sevcem dıyo :) bı de ısı gucu bırakıp ıstanbula tasıncakmıs torun bakcakmıs ama ıkıncıyı yaparsam bakcakmıs buna dııl de ıkıncıye.. töbeeeee

günaydın kızlar nslınız.bende 3 gündür acayyip kaburga ağrısı başladı.özellikle sağ göğüs alt tarafı.nefesim kesiliyo.elmle bastırasım geliyo ama bebeğin kafası vardor diye dokunup rahtsız etmek istemiyorum.

canım erken diğerleri içinde işte ben kendime güveneemdim okul başladımı o yol beni çok yoracak rapor hakkım falan da kalmadı mayıstan beri gitmiyorum ben okula 24ünden sonrada geç olur telaş yaparım en iyisi evdeyken yavaş yavaş yapayım dedim ütüleyip kaldırıyorum dolabına öyle neyi var neyi yok diye merak edenide yok elletmem kimseye..doğrusu ben daha doğru düzgün tulum alt üst takım alamadım eylül sonu gibi çok çeşit gelir dediler onları eylül sonu alacam burada yazlık dolu heryer çeşit yok henüz kendimede bişey almadım daha sıcaklar mahvetti gezemiyorum alışveriş için..

ya zaten herkes kendını nasıl rahat hıssedıcekse oyle yapmalı yanı... ben odayı 5. ayda alıom dıye dalga gecıodu mıllet benımle ıste sımdı rahat rahat gezıp tozuyorum derdı kalmadı kafamda mesela.. annemler fln da kızmıstı ne kdr tez canlısın dıye.. sımdıden yıkayan da var, sona bırakan da var, kım nası rahat hıssedıosa oyle yapsın valla bu zamanları bı daha yasayamıycaz cunku, ben yasamıcam en azından :)

bugün güllaç günüm benim 1 haftadır hayalini kuruyorum malum :roflol:
markete gıdıp alıp geleyım de hazırlıyım, ogleden sonraya hazır olsun :sm_cool:

diilsin kuşum zaten cok tozlu oluyo ben normaldede yeni aldığım şeyi mutlaka yıkarım yıkamadan giymem

canım işte bebeğin duruş şeklinden artık nefes almakta zorluk çekmek normal deniliyor zaten son 3 aylık dönemde bende bazen kasıklarımda aşağılarda hissediyorum artık ayağımı kolumu bilemiyorum ama camımı çok acıtıyor ama sürekli orda durmuyor sonra bi bakııyorum yukarılarda bi yerde daha yer beğenemedi benim sıpa..

bencede en iisini yaptınnn kafan rahat benim 3 eşyam var akşam oldumu kucağımda gezdiriyorum

bugun ne kadar sıcakmış hava ya :S dun bu saatlerde sokakta gezınıodum terlememıstım bugun markete gıttım geldım su ıcınde kaldım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…