eşyalarını yıkamıyorum hazalcım, esyaları ıcın erken bence de. hastane cantasına koycakları yıkayıp yerlestırcem o kdr..
bebek yumusatıcısı aldım.. bebek deterjanı aldım.. o gun gıycegım gecelıklerı de onlarla yıkıyorum ılk defa emerken fln agzına yuzune degcek cocugun.. belkı fazla pımpırıklıyım bılmıyorumbilmiyorumkismile
ben dün yıkadım kuzunun eşyalarının bir kısmını bugün de yıkıcam birazını okul başlamadan ben bitireyim diyorum ne olur ne olmaz ..ütülerken bi garip oldum ya şaka maka az kaldı ya yarın birgün onları giyip kirletecekler ayy ağustosta bitiyor sonra iki ay işte...
Miracle çantayı hazırlıcam da otekıler ıcın erken gelıo bana gelıp gıdıp ellıyorum sonra :S daha uyku setlerı fln da yıkanacak tabı.. bayram sonrası yapcam işte kalanları.. ayyy utulıcem bı de o mınıcık syelerı yerım ben onu da onun mınık kıyafetlerını de..
yani Hazal bu ınce dusunmem sımdı bebegın yararına mı sence :)
Dalin in granül olanını aldım cunku sıvı olanı tam tahmin ettiğim gibi dalin şampuan gibi kokuyo ıyyyyyy.. bu lavantalı en azından. ve onun yumuşatıcısını aldım.
bu arada Figen hangı kıyafetın uzerınde kac dercede yıka yazıosa o dereceye atıyorum tabı kı..
eşyalarını yıkamıyorum hazalcım, esyaları ıcın erken bence de. hastane cantasına koycakları yıkayıp yerlestırcem o kdr..
bebek yumusatıcısı aldım.. bebek deterjanı aldım.. o gun gıycegım gecelıklerı de onlarla yıkıyorum ılk defa emerken fln agzına yuzune degcek cocugun.. belkı fazla pımpırıklıyım bılmıyorumbilmiyorumkismile
günaydın kızlar nslınız.bende 3 gündür acayyip kaburga ağrısı başladı.özellikle sağ göğüs alt tarafı.nefesim kesiliyo.elmle bastırasım geliyo ama bebeğin kafası vardor diye dokunup rahtsız etmek istemiyorum.
ya zaten herkes kendını nasıl rahat hıssedıcekse oyle yapmalı yanı... ben odayı 5. ayda alıom dıye dalga gecıodu mıllet benımle ıste sımdı rahat rahat gezıp tozuyorum derdı kalmadı kafamda mesela.. annemler fln da kızmıstı ne kdr tez canlısın dıye.. sımdıden yıkayan da var, sona bırakan da var, kım nası rahat hıssedıosa oyle yapsın valla bu zamanları bı daha yasayamıycaz cunku, ben yasamıcam en azından :)
herkes nerde yahu.. bayldınız mı sıcaktan noldunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?