2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım kocamda başka hamileleri görüyor göbeği kocamann . senın nıye küçük . milletın kocaman diyor. bide kısa boylu falan oluyor iice şişş gözüküyolar. bende onların son aylarıdır benım daha var dıyorum hep . ama az da kaldııı ... bende biz kibarız diyorum aklinialirimsmile

dönenceyi bozdum galıbaaaaaa . müzik çalmıyorrr . merak edip kurayım dedim . olmuyor nıyekı pöfff bilmiyorumkismile

Şeker mi çıktı,yoksa sen mi diyetesyene gittin kilo kontrolü için?

olmasi gerekenden çok daha fazlasini aldiğim için doktor hemen başla dedi.
Bende başladim.Şükürler olsun ki şekerim çikmadi..çok endişelenmiştik çikacak diye.
Aslinda aşiri disiplinli de diilim diette.Hafta sonlar kaçamak yaptim muhakkak aklinialirimsmile
Endişeliyseniz benim gibi hepinize tavsie ederim diyetisyen işini..

özlemcim ben de 100lük yükleme yaptırdım.sınır 140ken ilk 60dk.daki değerim 139 çıktı.
ama doktor bişey olmaz dedi.. yani seninkinde hiç bişey olmaz meraklanma..
ben zaten bi endokron takibindeydim gidince degerimide göstericem artık evden fazla çıkmam yasaklandı bu haftalarım çok önemli bu hafta sonu ciger geliştirici iğne olucam kısmetse 34 e kadar dayan diyo doktorum inşallah dayanırım
sağol canımmm
kızlar hastane çıkışlarını yıkıyor musunuz çantaya koymadan önce?

evet canım ben battaniyelerini bile yıkadım herseyini yıkadım yorganlarını

selam kızlar nasılsınız?
bugün kendimi yorgun hissediyorum ve uykum var.
evde olanlar ne güzel uyuyor.
neyse pazartesi bayram büyük ihtimalle tatil olur.
3 gün tatil yaparım süper olur.

dün gezelim diye çıktık. çıkarken bişey almayız dedık.
evdekı hesap çarşıya uymadı tabii...boshayallersmile
bu sefer kendımıze aldık bişiyler.
eşim 3 kot , baya bi tşört gömlek aldı. tabii benım gözüm kotlarda kaldı . doğurduktan sonra ilk işim kot almak olcak dedim. bende üstüme bişiler aldım baya.
mavi jeansi zengin ettik akşam ...
kardeşim oranın müdürü olduğu için bize baya indirimli oldu gerçi :lepi:
minicik kotlar var. eşim alalım kızıma dedi . bende herşey bitti bi kotumuz kaldı , okadar para bide ona vermıyelım başka şey alırız dedım:CüvCüv:

ben çok dengesiz kilom alıyorum ilk 3 ay hiç almadım sonra 4.ay 1 kg aldım buraya kadar gayet normal ama 5.ay birden 3,5 kilo aldım 6.ay yine hiç almadım şu an yani son 2,5 haftadır 2 kilo aldım ve daha da alacak gibiyim iştahım var çünkü yiyorum bu tatlı olayı bitirdi beni ya hayatımda istemediğim kadar tatlı istiyor canım o da şişiriyor ..

dün kendime hamile külodu aldım.
çok rahat ama gerek var mı diye ilk başta almak istemedim. eşim al dedi.
düşük bel büyük beden alayım diyorum.

miracle benimde dengesiz gidiyor. ilk başta az alıyordum. 1 ay 2.5 aldın.
sonra 1 kilo aldım. en son 3 kilo almışım.
hata bende cips cola şokella olayını abarttım.
2 haftadır yemiyorum. ama benimde canım tatlı istiyor.

Bende bi tane aldım öyle karnın yarısına kadar kapatıyo ama lastık sıktı bıraz heralde küçük olmamasına rağmen. düşük bel daha rahat gıbı gelıyo bana da.

benim kocamda bana cok kibardır cıtı pıtıydın penguen gibi bişey oldun sen dedi az önce sanki ne konuştuğumuz biliyomuş gibi

bende hafta sonu aldım. bende alsammı diye düşündüm giyermıyımkı dıye.
daha duruyor gıymedım :))
çok büyük gibi duruyor ama dmi ? şööle bakınca. ama ağ kısmı falan normal, üstü olunca baya bi büyük gösterıyor :))
memnun kalmışsın sen . ii bari.. bende kalırım heralde.
bitane aldım. giyersem bikaçtane daha alırım dedım .

Bende bi tane aldım öyle karnın yarısına kadar kapatıyo ama lastık sıktı bıraz heralde küçük olmamasına rağmen. düşük bel daha rahat gıbı gelıyo bana da.

benim rahat oldu. aslında denetmiyorlar ama ben eve götürüp duş aldım. boxer giyip üzerine denedim. çok rahat oldu.
düşük bel de şu an bedenimi bilmiyorum. ama şu an rahat giydiğim bir çamaşırım var.
onu alırım yanıma. ölçü olur benim için. satan kızlarda bilmiyor beden konusunu.

ilk 3 ay kilo almiş olmak bitirdi benide zaten :))
62-63 kilo bi kizcaazdim ben yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…