yoookk ben geleceğimi koskoca babane donunun içine hapsedemem kardeşim büyük beden donlardan alırım ama onlardan aslaa:roflol:
evet canım artık 29 haftalıktan sonra dogum riskim var maalesef. sadece ince battaniyelerini yıkadım bir makina doldu :) biraz daha prematüre kıyafeti netten sipariş edip onlarıda yıkıycam onlar gelen beşiğimiz felan kuruldu zaten birde iki tane duvar rafı alıp halılarınıda aldımmı işim biticek gibi birtek biberonları kalıyo şampuanlarını felan çoktan aldım yani yavas yavas hazır gibiyim tek dileğim 1-15 ay daha dayanmaları daha çok küçükler çunku bu haftalarda dogupta yasayanlar varmış ama çok zorluklar çekmişler çok korkuyorum dua edin bana olmazmı bende kasım baslarını görebileyim
yaren carrefourda var. bebek reyonunda asili duruyor normalde.. baska yerlerde de vardir da carrefour heryerde var ya ondan orayi soyledim..
ben de onlardan alicam. bir pakette 4 ya da 5 tane var sanirim
kızlar bişey sorcam size
canlar akşamları ayak bilekleriniz şişiyormu bide ayaklarınız benim davul oluyo kaç gündür önce yoktu sonra annemle ben konuştuk şişmiyorum ne güzel diye bi anda balon oldular ama akşamları hep dün baktım resmen ödem olmuş sabah kalkınca resmen yarı yarıya sönüyor
napmak lazım gerek acaba :uhm:
sağol canım söylediğin ii oldu . arar dururdum bende çamaşırcıları falan .
evet 5tane falan oluyormuş. carfoura gidince bakarım :1hug:
ben geceleri uyuyamıyorum . sizde öylemisiniz ?
sağa sola yatmak istiyorum rahat edemıyorum hiç . yastık falan koyuyorum karnımın altına ama yınede olmuyor. 1 haftadır böyle. büyüyor ondanmı ki ?
kaçkere kalkıp geziniyorum . yatakta şekilden şekile giriyorum. eşim fosur fosur uyurken ben neler çekıyorum(
aynen yarencim ben de oyleyim.bi sağ bi sol bi düz.. sürekli şekil değiştiriyorum.bi de benim akşamları karnım çok geriliyo, o da rahatsız ediyoo.. geceleri el ağrılarım başladı..
yani sıkıntı bitmiyo şekerim.ama yavrucuklar için katlanıcaz.yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?