2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoookk ben geleceğimi koskoca babane donunun içine hapsedemem kardeşim büyük beden donlardan alırım ama onlardan aslaa:roflol:

bende merak edip aldım nesıne merak ettıysem sempatiksalakcinni
bende büyük bedenlerden alırım bolcaa onlar bı nebze ii dmi -tatlicadiarzu-

İnşallah dayanırlar dualarım seninle canım:Saruboceq:

allah iyiliğinizi versin iyi mi babaanne donu demek :roflol:
ben giydim kociş gördü. kararsız kaldım eşim al hatta bir tanede siyah alalım dedi.
lazım olur bulunsun diyor.
düşük belleri bende seviyorum.
ayaklarım şişiyordur benimde bütün gün masamda sarkıtıyorum hep.
ama spor ayakkabı giydiğim için anlamıyorum.
tuzu çok az kullanmak lazım.

yaren carrefourda var. bebek reyonunda asili duruyor normalde.. baska yerlerde de vardir da carrefour heryerde var ya ondan orayi soyledim..
ben de onlardan alicam. bir pakette 4 ya da 5 tane var sanirim

sağol canım söylediğin ii oldu . arar dururdum bende çamaşırcıları falan .
evet 5tane falan oluyormuş. carfoura gidince bakarım :1hug:

doktorum yürüyüş yap her gün ddi bana şişlikler için.

Akşamları tuzlu suya koyun bir 15-20 dk sonrada 2 yastık koyup yukarı kaldırın ayaklarınızı özellikle çalışanlar
Birde tuzu kesip bol su için
Geçen öğlen çorba içtim tuzu fazlaydı cidden o gün acayip şişti ayaklarım akşam bileklerimin ağrısından uyuyamadım o derece yani tuz çok etkiliyor :S

özlem canım Allah yardımcın olsun . inşallah dayanır bebişlerin vaktinde gelırler .
3 tane birden bebiş ayyy ne güsselll yaaa . büyünce ne güsel olurlar. arkadaş olurlar :)
Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin hepsini .

melodi ben baska buyuk marketlerde de gordum. bebek reyonlarinda oluyor camasirlarin oldugu tarafta degil. burda oyle de orayi bilmiyorum

kızlar ben 11 kilo aldım. ama beni kim görse hiç kilo almamışsın sadece göbeğin çıkmış diyor. nerde bu kilolar yav?

ben geceleri uyuyamıyorum . sizde öylemisiniz ?
sağa sola yatmak istiyorum rahat edemıyorum hiç . yastık falan koyuyorum karnımın altına ama yınede olmuyor. 1 haftadır böyle. büyüyor ondanmı ki ?
kaçkere kalkıp geziniyorum . yatakta şekilden şekile giriyorum. eşim fosur fosur uyurken ben neler çekıyorum (

cuma akşami olsaydi biran önce yaaa...
kizimi görüceeeemmm tam bir ay oldu görmeyeli..
çok merak ediorum çoook

carfour expres mağazasıda uzakmış.
neyse bebek alışverişine gittiğim mağazaya bakarım atık.
internette baktım 5 li paket 4 tl miş.

aynen yarencim ben de oyleyim.bi sağ bi sol bi düz.. sürekli şekil değiştiriyorum.bi de benim akşamları karnım çok geriliyo, o da rahatsız ediyoo.. geceleri el ağrılarım başladı..
yani sıkıntı bitmiyo şekerim.ama yavrucuklar için katlanıcaz.yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinler..

beni görende kilo almadın diyor. 8 kilo aldım diyorum.

yaren şimdilik uyku sorunum yok. bakalım ilerki günlerde ne olacak?
yaz başlarında bir ara sıkıntı basıyor ve uykum kaçıyordu sonra geçti.

fairlike az kaldı cumaya bakalım ne yapıyor bebiş.

benimki az önce karnımı hop diye kaldırdı. içerde ne yapıyor merak ediyorum.

öyle tabi sıkıntı çekmeden olmaz.. tabiki herşey onlar için ...
karnımda ağrıyor geceleri flan. hiç şikayetim yoktu başladı artık.
daha ağırlaşınca daha çok olcak sıkıntımız ama az kaldıı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bızde dün randevu aldık . 2 hafta sonra çok var dahaa .. geçermi bu 2 hafta pöfff.
kızımı özledimm kilosunu falan merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…