mesaj attım canım..ne ekliyosunuz bana da söyleyin
tuzu ve beyaz ekmeği kesip suyu çok içeceksin hayatım. benimkiler anca öyle indi..kızlar bişey sorcam size
canlar akşamları ayak bilekleriniz şişiyormu bide ayaklarınız benim davul oluyo kaç gündür önce yoktu sonra annemle ben konuştuk şişmiyorum ne güzel diye bi anda balon oldular ama akşamları hep dün baktım resmen ödem olmuş sabah kalkınca resmen yarı yarıya sönüyor
napmak lazım gerek acaba :uhm:
ben de tamamen aynı durumdayım canım malesef. erken başladık :bbo:ben geceleri uyuyamıyorum . sizde öylemisiniz ?
sağa sola yatmak istiyorum rahat edemıyorum hiç . yastık falan koyuyorum karnımın altına ama yınede olmuyor. 1 haftadır böyle. büyüyor ondanmı ki ?
kaçkere kalkıp geziniyorum . yatakta şekilden şekile giriyorum. eşim fosur fosur uyurken ben neler çekıyorum(
ebeler olur canım mutlaka. zaten onlar normal doğumda dr lardan daha tecrübeliler bence. istersen onlarla yaparsın doğumu..kızlar benim kafamı karıştıran birşey var.
şimdi ben normal doğum istiyorum. bir sorun olmadığı sürece kesinlikle sezeryan istemiyorum.
benim gittiğim hastane özel aynı zamanda sgk ile anlaşmalı. dr.umda bu hastanede çalışıyor.
şimdilik dr.umdan memnunum zaten tavsiye üzerine gittim.
beni korkutan sancım gece veya haftasonu olursa nöbette olan dr. benim doktorum olmayabilir.
ve böyle bir durumda orada nöbette olan dr. uğraşmamak için sezeryana alıyormuş.
ve gece yada haftasonu çocuk dr. yok. gündüz 14,30 kadar çalışıyormuş. gündüzde doğum olsa o saatten sonra dr. olmadığı için ertesi gün bakıyormuş.
böyle bir durumda kalıp zorunluluk yokken sezeryan olmak istemiyorum.
birdahaki randevumda dr. umla konuşacağım bana direk sezeryan derse başka dr. arayışına girerim.
ama kime güvenirim bilmiyorum. yaşadığım bazı tecrübelerden dolayı dr. lara çok fazla güvenmiyorum.
elbet güvenirlirleri vardır ama bulmak zor.
kızlar ben 11 kilo aldım. ama beni kim görse hiç kilo almamışsın sadece göbeğin çıkmış diyor. nerde bu kilolar yav?
melodi, haklisin tedirgin olmakta.. ben de eger herssey yolundaysa kesinlikle sezeryan istemiyorum. ama zaten burda oyle bir hak tanimiyorlar. sezeryan olmak istiyorum diyemezsin doktora yani.. ille de fosur fosur dogurtuyorlar, son care olarak sezeryana aliyorlar..
ben de epidural mi normal mi olsun onu dusunuyorum haril haril..
çok şanslısınız cnm sız yurtdısında yasayanlar kıymetını bılın..
gunaydın kızlar :) uyudum, uyandım, yaptıgım bı borcam güllacın yarısını yedım geldım, yarısını da aksam yerım, bosuna bıkac gune bolmıyım dedım enınde sonunda yıcem madem azck azcık yemektense tıka basa yıyım kı gozum tatlıya da doysun, yrn dıyete dvm tabı :)
Fairy bı haftadır kendımı bugune hazırlamıstım, baslamısken bı dılımle yetınmk ıstemedım :)
Düşünmemlazım aynen dedıgın modellerden aldık bız de :)
İnşallah dayanırlar dualarım seninle canım:Saruboceq:
sağolun kıslarrr yaa dualara çok ihtiyacım var inşallah hepimiz zamanında alırız sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımızaözlemcim inşallah dayanırlar canım.
şuan bile çok güzeller bazen hepsi aynı anda oynuyolar kesin içerde bi işler karıştırıyolar:))) meleklerim benim onlarr RABBİMİN MUCİZELERİ ALLAHIM herkesin bebeğine sağlık versinözlem canım Allah yardımcın olsun . inşallah dayanır bebişlerin vaktinde gelırler .
3 tane birden bebiş ayyy ne güsselll yaaa . büyünce ne güsel olurlar. arkadaş olurlar :)
Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin hepsini .
ozlem allah yardimcin olsun canim, saglikla gelsinler..
ben geceleri uyuyamıyorum . sizde öylemisiniz ?
sağa sola yatmak istiyorum rahat edemıyorum hiç . yastık falan koyuyorum karnımın altına ama yınede olmuyor. 1 haftadır böyle. büyüyor ondanmı ki ?
kaçkere kalkıp geziniyorum . yatakta şekilden şekile giriyorum. eşim fosur fosur uyurken ben neler çekıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?