2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kafamı karıştıran birşey var.
şimdi ben normal doğum istiyorum. bir sorun olmadığı sürece kesinlikle sezeryan istemiyorum.
benim gittiğim hastane özel aynı zamanda sgk ile anlaşmalı. dr.umda bu hastanede çalışıyor.
şimdilik dr.umdan memnunum zaten tavsiye üzerine gittim.
beni korkutan sancım gece veya haftasonu olursa nöbette olan dr. benim doktorum olmayabilir.
ve böyle bir durumda orada nöbette olan dr. uğraşmamak için sezeryana alıyormuş.
ve gece yada haftasonu çocuk dr. yok. gündüz 14,30 kadar çalışıyormuş. gündüzde doğum olsa o saatten sonra dr. olmadığı için ertesi gün bakıyormuş.
böyle bir durumda kalıp zorunluluk yokken sezeryan olmak istemiyorum.
birdahaki randevumda dr. umla konuşacağım bana direk sezeryan derse başka dr. arayışına girerim.

ama kime güvenirim bilmiyorum. yaşadığım bazı tecrübelerden dolayı dr. lara çok fazla güvenmiyorum.
elbet güvenirlirleri vardır ama bulmak zor.

Son düzenleme:
melodi..

saat kaç olursa olsun doktorunu ariyorsun geliyor zaten hastaneye..Sadece o gelinceye kadar nöbetçi doktorun nezaretinde oluyorsun.Ama yinede bu tedirginliğini doktorunla konuş derim ben.

ne ekliyosunuz bana da söyleyin
mesaj attım canım..

tuzu ve beyaz ekmeği kesip suyu çok içeceksin hayatım. benimkiler anca öyle indi..

ben de tamamen aynı durumdayım canım malesef. erken başladık :bbo:

ebeler olur canım mutlaka. zaten onlar normal doğumda dr lardan daha tecrübeliler bence. istersen onlarla yaparsın doğumu..

fairlike cım burada dr. gece gelmiyorlar canım. sadece o akşam nöbette kim varsa o ilgileniyor.

bijocum inşallah rahat bir doğum yaparım.
beni korkutup sezeryana almalarını istemiyorum. birde gece bulunan nöbetçi dr. suni sancı veriyormuş uğraşmasın diye.

hani sorun olmayacağını bilsem eve ebe çağırıp doğumu evde yapardım. ama olmuyor işte.

biju tuzu kesince sismiyormussun ben de duydum onu.. ama benim arada bir tansiyonum cok dusuyor.
gozlerim gormuyor, beynimden asagi kaynar su dokuluyor sanki, kapkara oluyor hersey, bi yere tutunmadan yuruyemiyorum o an..
tuzu kessem daha beter olucak.. ben de bilmiyorum yani, doktorla konusucaktim her zamanki gibi unuttum..
iste bu durumda sismeyi tercih ediyorum tuzu kesemem..

melodi, haklisin tedirgin olmakta.. ben de eger herssey yolundaysa kesinlikle sezeryan istemiyorum. ama zaten burda oyle bir hak tanimiyorlar. sezeryan olmak istiyorum diyemezsin doktora yani.. ille de fosur fosur dogurtuyorlar, son care olarak sezeryana aliyorlar..
ben de epidural mi normal mi olsun onu dusunuyorum haril haril..

çok şanslısınız cnm sız yurtdısında yasayanlar kıymetını bılın..

gunaydın kızlar :) uyudum, uyandım, yaptıgım bı borcam güllacın yarısını yedım geldım, yarısını da aksam yerım, bosuna bıkac gune bolmıyım dedım enınde sonunda yıcem madem azck azcık yemektense tıka basa yıyım kı gozum tatlıya da doysun, yrn dıyete dvm tabı :)

maşallah :))))

Fairy bı haftadır kendımı bugune hazırlamıstım, baslamısken bı dılımle yetınmk ıstemedım :)

Düşünmemlazım aynen dedıgın modellerden aldık bız de :)

İnşallah dayanırlar dualarım seninle canım:Saruboceq:

özlemcim inşallah dayanırlar canım.
sağolun kıslarrr yaa dualara çok ihtiyacım var inşallah hepimiz zamanında alırız sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza
şuan bile çok güzeller bazen hepsi aynı anda oynuyolar kesin içerde bi işler karıştırıyolar:))) meleklerim benim onlarr RABBİMİN MUCİZELERİ ALLAHIM herkesin bebeğine sağlık versin
ozlem allah yardimcin olsun canim, saglikla gelsinler..

canım inan byüdükleri için bide beni düşün ben bu gece 4e dogru uyayabildim hiç bir tarafıma yatamıyorum sırt üstü yatsam üzülüyorum susuz kalıcaklarmış gibi geliyo ve belim agrıyo ALLAHTAN yatagım iyi yoksa belim çoktan gitmişti. sağ yatmak çok iyi değilmiş kii kızların ikisi sağa daha çok yakın RABBİM herşeyin çaresini vermiş diğer kızım solda yani agrım olmasa sola yatınca hep oraya yatmam yeterli olucak kii doktorlar kesinlikle sola yatuın diyolar bebekler daha iyi besleniyomuş sende mumkun oldugunca meyilli olarak sola yatmaya çalış sırt ustude iyi değilmiş çunku

propcuğum afiyet olsun yarasın oğluna, son 1 aydır ben de aşırı şekilde tatlı tüketiyorum ama öyle böyle değil yarım kg tatlı yiyorum nerdeyse 1 günde şekerim düşükde değil anlamadım gitti 130 çıkmıştı değerim

acaba şeker değeri düşük oldugu için mi tatlıya yöneliyoruz
uyanır uyanmaz direkt tatlıya koşuyorum sabah sabah ya

Fisher Price
Sevimli Gezegen aldık biz.. asında Yağmur Ormanı alcaktık da o sallanıo diye istemedim onu :) müzikleri aynı ama Yağmur Ormanının oyuncakları daha güzel :))

aynen valla, tatli yemeden duramiyorum sanki.. soze dikkat ediyiorum ya dun aksam tatli yerine meyve yedim :=))
ama yataktan kalinca cikolata yedim

aslı ve teolog valla ben hıc anlamıom seker mezvzularından.. zaten 1 aydır dıyetteyım yemıorum tatlı fln genel olarak, canım ramazan bıtmeden bı güllaç ıstedı ıste o kdr yoksa bı tek dondurma yıyorum tatlı nıyetıne tammmm 22 gündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…