http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/370363-2010-agustos-bebisleri-geliyor.html
şuna bakın 60 kişi doğurmuş 9 tanesı normal sadece.. ulan kalanların hepsının mı catısı dar, hepsının mı bebegının kafası buyuk, hepsının mı plasentası eskıdı, yuhhhhh diyorum ya, yuhhhhhhhhhhh.. yazıklar olsun boyle bı memlekette yaşıoruz ya pes..
aslı sımdı allah var yukarda hepsı guzel degıl yanı :) ben dogdugumda cok cırkınmısım mesela ucube gıbıymısım :) resımlerıme bakıorum da hanı..
ama bu kız cok tatlı cıdden yerım ben onu.. bızımkıler de tatlı guzel olur ısallah mıncık mıncık...
Bence bir çoğuda kendi istiyor sezeryanı hep doktorlar suçlu değil yani :S
ay çirkinse çirkin dersin heralde :) benım annem cok cırkındın ama bana dunya guzelı gorunuodun der:) zaten 2 ayda da tamamen degısıo gıbı bısıler :))herkesin cocugu kendine guzel. kurbaga prensim benim, annesinin yakisiklisi olur =)
baklava; ÇAĞLA'yı gördünmü ilk saayfalarında o da çok şeker maşallah, ayrıca senin dediğin hakkaten süper ötesi yani 41 kere maşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/378497-2010-agustos-bebeklerinin-resimleri.html
evet ya inşallah bizim bebeklerde böyle güzel ötesi olurlar inşallah canım ve sağlıklı tabikide en önemlisi
bılmıom kı fınfıkım.. çok garıp degıl mı ama cok buyuk bı fark var sezeryanla normal sayısı arasında..
ben sana söylüyorum artık hatunlarda istemiyor malesef :S
normal doğum sancı çekmek istemiyorlar, alt takımda deformasyon istemiyorlar, normali bekleyip iyice şişmek istemiyorlar hemen tarih alıp gidip bebeği aldırmak işlerine geliyor benim çevremde var en azından böyle düşünenler benneyaptımki
ben sana söylüyorum artık hatunlarda istemiyor malesef :S
normal doğum sancı çekmek istemiyorlar, alt takımda deformasyon istemiyorlar, normali bekleyip iyice şişmek istemiyorlar hemen tarih alıp gidip bebeği aldırmak işlerine geliyor benim çevremde var en azından böyle düşünenler benneyaptımki
fairy valla benım de dogurasım var :) napsak bılmıom kı :))
oy maşşallahay kiz yok, kuru temizleme, makineye atmak falan dediniz ya :ecrin_bebek:
neyse..
bebek hareketleri azaldi diye acile gitmistim ya bi ara, suyu azalmis veya artmissa, kordon dolandiysa falan oyle olabiliyormus.. simdi de kendi doktorum bakti, bi sorun yok dedi, zaten cok sukur keyfi de yerinde oglumun..
1 kilo 50 gr olmus oglum buyumus masallah..
ve bana az ye dedi mafoldumben pöfff
gecen bende baktım cok heyacanlandım. bizimkini de mutlka biri yapsın ben başlarda oldugumdan sanırım erken doğuracaklardan olurum. ayy hayırlısı ile hepimiz yavrularımıza bir kavuşsakeylül annelerınden 8-10 tanesı dogum yapmıs bıle :) lıstede 6 tane var bı de lısteye eklenmeyenler var.. ayyy cok heyecanlı yaaa..
bizimki zıpır zıpırken dısardan babası seyrederken sevmek ısıto elını koydugu anda duruo :S ben koyunca daha cok hareket edıo halbukı.. acaba gercekten kızlar babacı erkekler anacı mı oluyo, genetık olarak bıle boyle mı acaba :))
bunu da gecen facebook ta bızden bırınde gormustum cok hosuma gıtmıstı baksana ayırt edıoolar bızı :))
tatlım maşşallah ya cok sevındımiyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
ben geldim gündüz uğrayamadım çok işim vardıakannehir
bu akşam kontrolüm vardı oğluşumu gördükkaydirigubbakcemile2
çok mutluyum keyfim yerinde bayanssulusmile
oğlum çok tatlıydı
oğluşum 1500 gr kızlar herşey yolunda dedi dr umuz
15 günde bir kontrole gidecem artık
drumuz 7.ayımızın bittiğini söyledi
yolculuk ve ilişki yasak dedi
herhangi bir kanama olursa su gelirse hemen arayın yada gelin dedi
ayrıca bebeğin hareketlerini takip edin günde 15-20 kez hareket etmeliymiş
işte böyle oğlumuzun renkli görüntüsü ve cdsini alıp evimize geldikzemuszemus
oh bee ne guzel darısı basımızabugünden itibaren son 2 günüm kaldi :))
artik kargalarla beraber uyanmak zorunda kalmicam (en azindan bi süre)
30 ağustos tatil..31 ağustosta ta çikişimi almaya gelicem o kadarciiiiikkkkk
bitti işte bitttiiiiii
benım 2 yavrum daha dolapta...kısmetse 2 sene sonra onuda doğurmak istiyorum inşallahbende hemen istiyorum ikinci kardeş
bence kardeş olmalı her konuda en yakın kardeş oluyor bence düğününde herşeye koşturan hastalığında yanında olan özetle her zaman en yakının kardeşin oluyorr
yumusatıcıya hıc sıcak bakmıyorum ben ya. dalin det. guzel ama granül deterjanmı/ sıvı det.mı?bende onda kararsızımpirop erken deilmi yikamak icin? ben bayram sonrasina biraktim yumusatici normal kiyafetlere kullandigin yumusaticiyimi yoksa bebek icin olan yumusaticimi kullaniyorsun?
ayyyyyyyyyyyy ne korkuosun düşünmemlazım korkcak ne var.. dünyanın en güzel anına tanık olcaksın doğanın bi kadına verdiği en kutsal olayı yaşıcaksın, hıc mı regl sancısı cekmedın, hıc mı bı yerını kırıp dokmedın, bunun ondan ne farkı olcak, topu topu 2 saat sürcek sonra hıcbısı olmamıs gıbı kalkıp yuruyup cıkcaksın dogumhaneden kucagında bebegınle.. allah senı boyle yaratmıs korkulur mu hıc bundan.. aaaaaaaaaaaaaaaaa...
Pozitif Doğum Hikâyeleri
böyle pozitif yazılar oku kendını hazırla, korkcak hiiiiiiç bişi yok..
ayy az kaldi zateeennn..ama bööle görünce hemencik doğuriimda sewiim filan istedim
nooldu bana bilmem çok çocuk seven bi insan olmamişimdir hiç :ecrin_bebek:
annemi oluyorum ne :CüvCüv:alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?