2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba şeker değeri düşük oldugu için mi tatlıya yöneliyoruz
uyanır uyanmaz direkt tatlıya koşuyorum sabah sabah ya

aynı ben işte aynı hareketler her sabah canım ya
eşime de diyorumki bu gidişle şeker komasına giricem beni saat başı ara işyerinde oooo nerde 1 kere bile aramıyo adam yahu Allah'tan işlerim yoğunda unutuyorum dua etsin zaman geçiyor bir şekilde

ben de ağır tatlıları sabah ilerleyen saatlerde meyve yiyorum yoksa kilolar alacak başını gidecek

Özlemcim hepimiz dua ediyoruz senın ıcın. Ben eşime bile anlattım seni o da allah yardımcısı olsun dedı. Sen mrk etme turp gıbı alcaksın 3 kızını da kucagına..

50 gramlık şeker yüklemem yüksek
100 gramlık ise oldukça düşük çıkmıştı
50 gramlık aklıma takılıyor benim o kadar yiyorum şeker yükselirse diye
ama tutamıyorum tutamıyorum kendimi

prop ben de cok begeniyorum o modelleri.. ama ben istiyorum ki katlanabilen bisey olsun, bi yere gittigimde arabaya koyup gittigim yere gotureyim cocugum koltuk tepesinde olmasin istiyorum.. katlanabiliyor mu o model? tabi kutu gibi kuculmucek de yuksekligi iniyo mu mesela?
ev icin titresimli muzikli salincagi var oglumun .. ama dedigim gibi pratik ve guzel birsey istiyorum ana kucagi olarak

düşünmem lazım çok şanslısın bu konuda ne güzel. normal doğum yaptırıyorlar.

prop oh afiyet olsun. güllacı yaparken arasına fındık,ceviz koyuyormusun yoksa yerken üzerine mi koyuyorsun. içine koyunca güllaç kararıyormuş.

tarifin varsa bana yazar mısın? internette çok tarif var ama denenmiş olması daha iyi.

yok valla katlanmıyor da bı yere gıderken oto koltugu/ana kucagını kullancamız ıcın zaten hıc katlanıabılır olması gerektıgını dusunmemıstım :S hatta katlanabılırler oldugunu bıle bılmıodum..

melodı ççççokkkkk basıt 1 kılo süt, 7 kaşık şeker kaynat. kapatınca altını bi paket vanilya ve 1 tatlı kaşığı gül suyu.. biraz sogusun 5-10 dk, 5-6 yaprak güllacı ıste parlak kısmı yukarda olcak sekılde kırp kırıp yerlestır borcama her seferınde sutle ıslat, yapraklar bıtınce kalan sutu ustune boca et dolapta soğut, ıkram ederken o dılıme ceviz ve nar koy oyle ıkram et, eger hepsıne ya da ıcıne koyarsan evet kararır son anda koymak lazım, bu kdr :)

ben de arkadasimda gordum 3 aylik falan bebegi var bize oyle getirdi.. cok rahat..
ama ona o zaman niye sormadim markasini veya incelemedim bilmem :umursamaz: bazen tutuyo saflik
oto koltugu bana rahat gibi gorunmuyo, arabada mecburen kullanicak iste..

Fairy bı haftadır kendımı bugune hazırlamıstım, baslamısken bı dılımle yetınmk ıstemedım :)

Düşünmemlazım aynen dedıgın modellerden aldık bız de :)

benimde c.tesileri tatli günüm..geçen hafta yedim.şimdi iple çekiorum.C.tesiyi.
diyetisyenle randewum war.eğer süper gidio derse salicam kendimi o gün :))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. bu imamı nasıl kovdurtabiliriz acaba ya baska camıye gıtsın yazık bıze yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…