geçmiş olsun canım yaa acır da şimdi o sızım sızım sızlar valla.. napalım hayatım allah beterinden korusun..Dün tabureye ayağımı çarptım, ayak baş parmağımın tırnağı dibinden kırıldı, şimdi çok kötü görünüyo ve çok acıdı, inşallah uzarken batık olmaz ya, cuma günü pediküre gidip bi baktırayım düzeltebilecekler mi...hooooooffffffffff çok sakar oldum ben ya...
yerim onun asabiliğini ısırırımmmmmmmmmBen de sağa yatıp kaçamak yapayım diyorum tam yatıyorum benimki tekmeleme krizlerine giriyor.Sağ tarafıma geçti benimki 2 haftadır sağda. sağa yatmayı geç kolumu koyduğumda bile tekmeyi basıyoçok asabi benimki:)
Günaydın canım benim,
iyiyim sağol sen nasılsın? Dün gece hiç uyuyamadım ya off o kadar ilaçlıyoruz ama yine de nerden geliyorsa sivrisinekler geliyor ya deli oluyorum.sabahladım resmen. Zaten zar zor uyuyabiliyorum sola yatmaktan bıktım artık. Biraz sola biraz da sırt üstü yatıyorum yüz üstü yatmayı özledim resmen.sol tarafım çöktü galiba etim ağrıyor artık
Çok geçmiş olsun canım ya :S aman dikkat et kendine:S batık ofln olursa benim ayak bakıma götürürüm seni ben. pedikürle mikrop kaptırıyolar dikkatli olmak lazım. Benim tırnağımı deşmişlerdi çorap bile giyemiyodum ayakkabı zaten giyemiyodum kış vaktiydi hemde :S ayağım dizime kadar şişti düşün artık öyle bir iltihaptı. zaten sonrada ayak sağlığı merkezine gitmeye başladım şidmi çok şükür çok rahatım
Napim canım iş başa düşünce mecburen yapıyo insan yoksa maalesef pok götürüyo her yeri, zaten 2 gün bi şi yapma her taraf her tarafa giriyo, aman bitsinde biraz keyif yapim valla yoruldum son 3 gündür ama daha çok işim var...
Bende c.tesi görcem kızımı bak şimdi heycan yaptım, bakalım bizimki ne kadar olmuş çok merak ettim...
opuyorumnanaktan Maalesef iplememek elde değil ki canım ya canımı acıtıyor. Sanki dişleri var da ısırıyor gibi canımı yakıyor
geçmiş olsun canım yaa acır da şimdi o sızım sızım sızlar valla.. napalım hayatım allah beterinden korusun..
aradım arkadaşımı çocuk dr u gelmiş değişik bişey dememiş ama kadın dogum dr umuz gelmemiş daha. o ayarlıyor herşeyi zaten bakalım daha sonra aricam tekrar..
yerim onun asabiliğini ısırırımmmmmmmmm
benimki de basıyo iplemiyorum2 dk rahat dur dönücem şimdi diyorum.. benimki gün içinde bi sağ bi sol belli olmuyor ki adam keyfine göre takılıyor orda burda :))
Bizde tel yok ama seneye kesin yaptırcaz olmıcak böyle yoksa.O prize takılanlarda bir işe yaramıyor hep takılı o da.dün gece kalktım sinirden o prizdekini alıp yere fırlattım küfrede küfredeİyiyim canım nasıl olayım, bugün daha ağır takılıyorum, yavaş yavaş yapcam işleri, yorulmuşum hafta sonu...
Ya sen naparsan yap onlar giriyo maalesef ve çok sinir bozucu oluoylar, gıcık olurum bende o sinek vızıltısına geceleri, sineklik olsa o zaman giremezler, ya da daha az girer, bizim burayı hep ilaçlıyorlar onun için hiç sivrisinek felan yok artık, zaten biz bütün eve sineklik taktırdık başka böcüklerde girmesin diye...
Şu prize takılan ilaçlar var onlarda fayda etmiyor mu asoş...
opuyorumnanaktan Maalesef iplememek elde değil ki canım ya canımı acıtıyor. Sanki dişleri var da ısırıyor gibi canımı yakıyor
Bizde tel yok ama seneye kesin yaptırcaz olmıcak böyle yoksa.O prize takılanlarda bir işe yaramıyor hep takılı o da.dün gece kalktım sinirden o prizdekini alıp yere fırlattım küfrede küfredeilaçla bile gebermiyorlar yaa bu nasıl iştir anlamadım.Çok sivrisinek var çünkü bizim ev iç cepheye bakıyor ya şelale var havuz var sinekler suyun olduğu yerde çok olurmuş ya ondan :S
Ben de sağa yatıp kaçamak yapayım diyorum tam yatıyorum benimki tekmeleme krizlerine giriyor.Sağ tarafıma geçti benimki 2 haftadır sağda. sağa yatmayı geç kolumu koyduğumda bile tekmeyi basıyoçok asabi benimki:)
geçmiş olsun canım yaa acır da şimdi o sızım sızım sızlar valla.. napalım hayatım allah beterinden korusun..
aradım arkadaşımı çocuk dr u gelmiş değişik bişey dememiş ama kadın dogum dr umuz gelmemiş daha. o ayarlıyor herşeyi zaten bakalım daha sonra aricam tekrar..
yerim onun asabiliğini ısırırımmmmmmmmm
benimki de basıyo iplemiyorum2 dk rahat dur dönücem şimdi diyorum.. benimki gün içinde bi sağ bi sol belli olmuyor ki adam keyfine göre takılıyor orda burda :))
İnşallah olmaz batık matık yaa kabus durum.Olursa gideriz tabi mutlaka hem de canım benim.tırnağın uzayana kdr yan diplerine ince pamuk koy minicik rulo gibi yap sıkıştır törpüyle.batık olmasını engellerSaol Asoşum, inşallah batık olmaz ya, yuvarlak şekilde kırıldı, öle olunca bende kesin batık gibi olur, bende de daha önce batık oldu çünki onun acısı çok feci oluyo bende aylarca ayakkabı giyememiştim, ayağım yorgana deyse acıyordu, inşallah yine öle bi durum olmaz ama seninki daha feciymiş anladığım kadarıyla, ne kadar acı çekmişindir...eğer batık olma durumu olursa senin o bakım merkezine gideriz orda icabına bakarlar artık...
Bizde tel yok ama seneye kesin yaptırcaz olmıcak böyle yoksa.O prize takılanlarda bir işe yaramıyor hep takılı o da.dün gece kalktım sinirden o prizdekini alıp yere fırlattım küfrede küfredeilaçla bile gebermiyorlar yaa bu nasıl iştir anlamadım.Çok sivrisinek var çünkü bizim ev iç cepheye bakıyor ya şelale var havuz var sinekler suyun olduğu yerde çok olurmuş ya ondan :S
Hadi ya sinekten de böcekten nefret ediyorum yaaa oooof
bizim sineklik var camlarda çok rahatız asoş. oturduğum cadde paso ağaç yollar görünmüyo öyle diyim. tabi böcek sinek ne ararsan var. 5 dk acık tutsak giriyodu. camlara hatta balkon kapısına bile yaptırdık ama çok rahatız tavsiye ederim. seneyi falan bekleme 2-3 günde getirirler rahat edersin..
bizim kızlar çok zilli canım:) yandık ki ne yandık:))) bakalım doğduklarında nasıl olcak cimcimeler:) pek kaprisli nazlı asabi olcakları kesinAynı benimkini tarif ediyosun, kolumu koyduğumda bile basıyo tekmeyi hiç affetmiyo valla, sağa yatmak zaten hayal gibi bi şi oldu artık, daha sağa döndüğüm anda tekmeler havada uçuşuyo, yatak sallanıyo hafiften valla, kız bizim kızlar edepsiz herhalde, erkekler daha mı uslu ne...
Saol biju görünmez kaza işte daha sonrada aynı ayağın küçük parmağını koltuğa çarptım onunda acısı içime oturdu valla ama allahtan tırnağa bi şi olmadı...
İnşallah haklarında hayırlısı olur arkadaşının canım, Allah yardımcıları olsun...
İnşallah olmaz batık matık yaa kabus durum.Olursa gideriz tabi mutlaka hem de canım benim.tırnağın uzayana kdr yan diplerine ince pamuk koy minicik rulo gibi yap sıkıştır törpüyle.batık olmasını engeller
Bir konuşayım benmkiyle bakayım.isterim senden canım sonra telleirniAsoşum bizim sineklikleri yapan tiplerin telefonunu verim istersen canım hem uyguna yapıyorlar hemde kaliteli, bizim bütün evinkini onlar yaptı balkon kapısı dahil, hepsi çok kaliteli, senelerdir kullanıyorum bi şi olmadı, 2-3 gün içinde getirip takıyolar hemen, hiç olmazsa hep açtığın camlara taktır...
Bir konuşayım benmkiyle bakayım.isterim senden canım sonra telleirni
günaydın kıslar nasılsınız?
tatilim bitti çabucak. 3 gün evdeydim hiç dışarı çıkmadım. şansıma asansörün makinası değişecekmiş.
10 gün asansörüm yok ve 5 kat tırmanmak zorunda kalacağım.
evde temizliğim ütüm bitti. sadece camlarım kaldı. yatak odamın camını sildim. küçük olduğu için silmekte zorlanmadım. yatağın üzerine çıktım rahat siliniyor. perdelerini yıkadım ütüledim kociş astı.
diğer camlar çok büyük kocişin ellerinden öper.
iş yaparken çabuk yoruluyorum. sizde de oluyor mu?
nalan doğum günün kutlu olsun.
prop ve esraya da geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?