2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım yaa acır da şimdi o sızım sızım sızlar valla.. napalım hayatım allah beterinden korusun..
aradım arkadaşımı çocuk dr u gelmiş değişik bişey dememiş ama kadın dogum dr umuz gelmemiş daha. o ayarlıyor herşeyi zaten bakalım daha sonra aricam tekrar..

yerim onun asabiliğini ısırırımmmmmmmmm
benimki de basıyo iplemiyorum 2 dk rahat dur dönücem şimdi diyorum.. benimki gün içinde bi sağ bi sol belli olmuyor ki adam keyfine göre takılıyor orda burda :))

İyiyim canım nasıl olayım, bugün daha ağır takılıyorum, yavaş yavaş yapcam işleri, yorulmuşum hafta sonu...

Ya sen naparsan yap onlar giriyo maalesef ve çok sinir bozucu oluoylar, gıcık olurum bende o sinek vızıltısına geceleri, sineklik olsa o zaman giremezler, ya da daha az girer, bizim burayı hep ilaçlıyorlar onun için hiç sivrisinek felan yok artık, zaten biz bütün eve sineklik taktırdık başka böcüklerde girmesin diye...

Şu prize takılan ilaçlar var onlarda fayda etmiyor mu asoş...

Saol Asoşum, inşallah batık olmaz ya, yuvarlak şekilde kırıldı, öle olunca bende kesin batık gibi olur, bende de daha önce batık oldu çünki onun acısı çok feci oluyo bende aylarca ayakkabı giyememiştim, ayağım yorgana deyse acıyordu, inşallah yine öle bi durum olmaz ama seninki daha feciymiş anladığım kadarıyla, ne kadar acı çekmişindir...eğer batık olma durumu olursa senin o bakım merkezine gideriz orda icabına bakarlar artık...

öyle elin üzerinde olcak evin hep. ben bi siyah halı alma gafletınde bulundum, hergün süpür beni diyo:) kızın da büyümüştür görünce rahatlarsın:)

opuyorumnanaktan Maalesef iplememek elde değil ki canım ya canımı acıtıyor. Sanki dişleri var da ısırıyor gibi canımı yakıyor
Bizde tel yok ama seneye kesin yaptırcaz olmıcak böyle yoksa.O prize takılanlarda bir işe yaramıyor hep takılı o da.dün gece kalktım sinirden o prizdekini alıp yere fırlattım küfrede küfrede ilaçla bile gebermiyorlar yaa bu nasıl iştir anlamadım.Çok sivrisinek var çünkü bizim ev iç cepheye bakıyor ya şelale var havuz var sinekler suyun olduğu yerde çok olurmuş ya ondan :S

bizim sineklik var camlarda çok rahatız asoş. oturduğum cadde paso ağaç yollar görünmüyo öyle diyim. tabi böcek sinek ne ararsan var. 5 dk acık tutsak giriyodu. camlara hatta balkon kapısına bile yaptırdık ama çok rahatız tavsiye ederim. seneyi falan bekleme 2-3 günde getirirler rahat edersin..

Aynı benimkini tarif ediyosun, kolumu koyduğumda bile basıyo tekmeyi hiç affetmiyo valla, sağa yatmak zaten hayal gibi bi şi oldu artık, daha sağa döndüğüm anda tekmeler havada uçuşuyo, yatak sallanıyo hafiften valla, kız bizim kızlar edepsiz herhalde, erkekler daha mı uslu ne...

Saol biju görünmez kaza işte daha sonrada aynı ayağın küçük parmağını koltuğa çarptım onunda acısı içime oturdu valla ama allahtan tırnağa bi şi olmadı...

İnşallah haklarında hayırlısı olur arkadaşının canım, Allah yardımcıları olsun...

İnşallah olmaz batık matık yaa kabus durum.Olursa gideriz tabi mutlaka hem de canım benim.tırnağın uzayana kdr yan diplerine ince pamuk koy minicik rulo gibi yap sıkıştır törpüyle.batık olmasını engeller

Asoşum bizim sineklikleri yapan tiplerin telefonunu verim istersen canım hem uyguna yapıyorlar hemde kaliteli, bizim bütün evinkini onlar yaptı balkon kapısı dahil, hepsi çok kaliteli, senelerdir kullanıyorum bi şi olmadı, 2-3 gün içinde getirip takıyolar hemen, hiç olmazsa hep açtığın camlara taktır...

Hadi ya sinekten de böcekten nefret ediyorum yaaa oooof
bizim kızlar çok zilli canım:) yandık ki ne yandık:))) bakalım doğduklarında nasıl olcak cimcimeler:) pek kaprisli nazlı asabi olcakları kesin

Evet o pamuk olayını çok yaptım dr. sölemişti batık olduğunda öle yapa yapa tırnağımı çektirmekten kurtarmıştım, çok faydalı bi şi, ama şu an yanda hiç tırnak yok yuvarlak şekilde kırıldığı için yandaki tırnak komple gitti dipte azcık bi şi kalmış, uzamaya başlayınca koyabilcem ancak, ay çok kötü duruyo ya tam bayram öncesi, inş. bayrama kadar uzar biraz...

Bir konuşayım benmkiyle bakayım.isterim senden canım sonra telleirni

günaydın kıslar nasılsınız?
tatilim bitti çabucak. 3 gün evdeydim hiç dışarı çıkmadım. şansıma asansörün makinası değişecekmiş.
10 gün asansörüm yok ve 5 kat tırmanmak zorunda kalacağım.
evde temizliğim ütüm bitti. sadece camlarım kaldı. yatak odamın camını sildim. küçük olduğu için silmekte zorlanmadım. yatağın üzerine çıktım rahat siliniyor. perdelerini yıkadım ütüledim kociş astı.
diğer camlar çok büyük kocişin ellerinden öper.
iş yaparken çabuk yoruluyorum. sizde de oluyor mu?

nalan doğum günün kutlu olsun.
prop ve esraya da geçmiş olsun.

kızlar benim el tırnaklarımın ikisinde mantar var sanırım.
dermatoloğa gitmam lazım ama gidememedim.
ayak baş parmağımda da oldu. dr. a sordum ilaç alamazsın doğumdan sonra dedi ama içim rahat etmedi. hamile kalınca oldu. oje filan süremiyorum.

Saol melodi çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

günaydın başakcım.

bijo sana göğüs kalkanı resmi koymuştum. ama ogün sen yoktun gördün mü bilmiyoroum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…