günaydın başakcım.
bijo sana göğüs kalkanı resmi koymuştum. ama ogün sen yoktun gördün mü bilmiyoroum.
çok sağol tatlım, bundan sonra daha dikkatli olucam..esracim cok gecmis olsun dikkat et kendineolumunekankayizsmile
esra gecmis olsun,
ruyalardan konusulmus ben de cok korktum bu gece uykumda.. kocam da yoktu yanlizdim evde.. acayip tirstim.
ben de grip oldum. baya bi hapsiriyorum, burnuma mendil yetismiyo ..
bu arada nalan dogum gunun kutlu olsun.
Geçmiş olsun esracım, aman dikkat et kendine, Allah korumuş valla bebişinide senide, dışarda yürürken kocanın koluna gir nolur nolmaz...
günaydın kıslar nasılsınız?
nalan doğum günün kutlu olsun.
prop ve esraya da geçmiş olsun.
Günaydınlar kasım anneleri...Sizler ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir inşallah...
Ben KPSS atamalarını beklerken doğuracağım galiba...Sözde bugün atanacaktık ama ertelendi kopya olayı yüzünden...Hayırlısı olsun ne diyelim...
Benim kızkardeşim bende 10 gündür temizlik ve bebiş hazırlıkları yapıyoruz yorgunluktan ölüyorum...yarın kızımın hastane çıkışlarını benim lohusa geceliklerimi falan yıkayıp ütüleyeceğiz ve doğum çantamızı hazırlayacağız...
Eşim tuturdu bayramda ankaraya gidelim diye...trabzon nere ankara nere dünyanın öbür ucu ben o kadar yolu çekemem dedim yollarda doğuracam görecek gününü:))
Hepinize güzel bir gün diliyorum kızlar bebişlerinize ve kendinize dikkat edin...
miracle yorgunluk bende de başladı. dün ütüyü 2 seferde yaptım. tabanlarım ağrıdı.
esra çok tatlı oluyorlar değil mi?
eşimin çalıştığı yerde karşı dükkan komşusunun 9 aylık oğlu var.
gidince eşim alıp geliyor. kucağıma alıyorum çok uslu maşşallah.
eşimde karnıma vuracak diye korkuyor. ay çok güzel bir duygu.
diyorum benim bebişimde böyle büyüyecek mi?
çok acıktım birazdan yemeğe çıkıcam.
umarım aç kalmam.
yaren güle güle kullanın beşiği
oyy hayırlı olsun beşiğinizzzgüle güle yatsın büyüsünn
Güle güle kullansın bebişin, içinde güzel güzel uyusun inşallah...
ayy hem de nasılll hep kucağımda dursa da sevsem diye bakıyorum ama eşim sağolsun özleriyle bırak bırak diyip duruyo korkuyor onlar da ne yapsınlar..eyvahedigeldismile
hep aklımda benim kızım nasıl olucak sağlıklı mı uslu mu iştahlı mı yaramaz mı bunları düşünüyorum sürekli
afiyet olsun canım,
oo ne güzel çoğunuz temizliği bitirmiş. Bende temizlikçi alalım diyorum eşime ama onların yaptıklarını eşim hiç beğenmediği için almayalım ben yaparım dedi. Yarın temizlik yapıcaz beraber artık. Sağolsun çok titizdirdeherşeyi kendi yapmayı ister,ütü mütü yaptırmaz bana,şanslıyım o yönden.
ya arkadaşlar ben daha doğum çantası falan hazırlamadım. Aslında 7. aya girince hazırlamak lazım nolur nolmaz.Şimdi 1 bebeğe 1 bana ayrı 2 çantamı yoksa 2miz için 1 tanemi hazırlıcaz? ne koycaz? siz neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?