2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar kasım anneleri...Sizler ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir inşallah...

Ben KPSS atamalarını beklerken doğuracağım galiba...Sözde bugün atanacaktık ama ertelendi kopya olayı yüzünden...Hayırlısı olsun ne diyelim...

Benim kızkardeşim bende 10 gündür temizlik ve bebiş hazırlıkları yapıyoruz yorgunluktan ölüyorum...yarın kızımın hastane çıkışlarını benim lohusa geceliklerimi falan yıkayıp ütüleyeceğiz ve doğum çantamızı hazırlayacağız...

Eşim tuturdu bayramda ankaraya gidelim diye...trabzon nere ankara nere dünyanın öbür ucu ben o kadar yolu çekemem dedim yollarda doğuracam görecek gününü:))

Hepinize güzel bir gün diliyorum kızlar bebişlerinize ve kendinize dikkat edin...

esracim cok gecmis olsun dikkat et kendineolumunekankayizsmile
çok sağol tatlım, bundan sonra daha dikkatli olucam..

esra gecmis olsun,
ruyalardan konusulmus ben de cok korktum bu gece uykumda.. kocam da yoktu yanlizdim evde.. acayip tirstim.
ben de grip oldum. baya bi hapsiriyorum, burnuma mendil yetismiyo ..
bu arada nalan dogum gunun kutlu olsun.

sağol canım olumunekankayizsmile sana da çok çok geçmiş olsun, yaz aylarında da zor olur.. inşallah bir an önce iyileşirsin..

Geçmiş olsun esracım, aman dikkat et kendine, Allah korumuş valla bebişinide senide, dışarda yürürken kocanın koluna gir nolur nolmaz...

sağol canım, artık tek başıma yürümüyorum sürekli eşim elimin kolunda zaten o da çok korktu bırakmıyor elimi kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar nasılsınız?

nalan doğum günün kutlu olsun.
prop ve esraya da geçmiş olsun.

günaydın tatlım, teşekkür ederim..
5 kat çıkmak zor olucaktır inşallah bir an önce hallederler asansörü..

günaydın hllyvz.
baya bir iş yapmışsın. benim daha alınacak çok şeyim var.
havalar çok sıcak olduğundan çarşıya gitmeyi gözüm yemiyor.
sıcaklık bu hafta düşmeye başlayacakmış.
belki cumartesi gideriz. çok eksiğim var daha.
bayramdan sonra oda konusu kesinleşecek.
kaynanam alıcam ya da almıcam demedi. bu yüzden öyle kaldık.
eşim bayram sonrası gidip konuşacak.
en sinir olduğum şey belirsizlik.

eğer adam gibi müdahele ederlerse puanının yükselme şansı var canım çünkü bu kadar birinci olunca insanlara bekeldiklerinden düşük gelmişti puanlar hayırlısı olsun hakkında..kolay gelsin bende kendim yavaş yavaş yapıyorum artık şu yıkama ütüleme işini ağırlaşmadan bitirsek ii olacak ben şimdiden ayakta kalınca yorulmaya başaldım bile..

dün iftara arkadaşımdaydık 10 aylık oğluşu var bi sevdim bi sevdim anlatamam :))
eşim de sürekli kucağıma alıyorum diye kızdı 9,5 kilo olmuş maaşallahh ama bana kuş gibi geliyordu napıyım sevmek güzel oluyor hasret giderdim biraz..
kraftın ana kucağı vardı onu verdi bana :) çok fazla birşey almama gerek kalmıycak sanırım

miracle yorgunluk bende de başladı. dün ütüyü 2 seferde yaptım. tabanlarım ağrıdı.

miracle yorgunluk bende de başladı. dün ütüyü 2 seferde yaptım. tabanlarım ağrıdı.

sıcaklarda etkiliyor canım bizi sende nemli yerdsin hiç bişey yapmasam bile terliyorum nefesim kesiliyor valla yarın işe başlıcam nasıl giddecem diye kara kara düşünüyorum mayıstan hazirana sonuna kadar raporluydum 4 ay yatıp şimdi başlamak çok zor gelecek bana

esra çok tatlı oluyorlar değil mi?
eşimin çalıştığı yerde karşı dükkan komşusunun 9 aylık oğlu var.
gidince eşim alıp geliyor. kucağıma alıyorum çok uslu maşşallah.

eşimde karnıma vuracak diye korkuyor. ay çok güzel bir duygu.
diyorum benim bebişimde böyle büyüyecek mi?

miracle sorma canım nem mafediyor ter içinde kalıyorum.
saçlarım ıslanıyor, yüzüm ter içinde kalıyor. hemen kendimi duşa atıyorum.
yağmur yağsa rahat edicez.
senin izinden sonra zor olacak işe başlaman.
kolay gelsin sana!

ayy hem de nasılll hep kucağımda dursa da sevsem diye bakıyorum ama eşim sağolsun özleriyle bırak bırak diyip duruyo korkuyor onlar da ne yapsınlar..eyvahedigeldismile
hep aklımda benim kızım nasıl olucak sağlıklı mı uslu mu iştahlı mı yaramaz mı bunları düşünüyorum sürekli

Off Allah'ım ya bu sıcak böyle nefes almakta zorlanıyorum artık... Bütün gece uyuyamadım zaten şu 6 saat geçermi ki eve gideyim (

oo ne güzel çoğunuz temizliği bitirmiş. Bende temizlikçi alalım diyorum eşime ama onların yaptıklarını eşim hiç beğenmediği için almayalım ben yaparım dedi. Yarın temizlik yapıcaz beraber artık. Sağolsun çok titizdirde herşeyi kendi yapmayı ister,ütü mütü yaptırmaz bana,şanslıyım o yönden.

ya arkadaşlar ben daha doğum çantası falan hazırlamadım. Aslında 7. aya girince hazırlamak lazım nolur nolmaz.Şimdi 1 bebeğe 1 bana ayrı 2 çantamı yoksa 2miz için 1 tanemi hazırlıcaz? ne koycaz? siz neler yaptınız?

herkesee selaammmm

nalancım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım .a.s.
( dün geçmişi okuyamamıştım şimdi gördüm )

süpürdüm sildim anca. toz ve banyo kaldı valla çok yoruldum sıcak bir de.. yarın burası baya serin olcakmış yarına mı bıraksaydım ki hoff. neyse az kaldı biraz daha dinlenim de kalkarım.

esra ben de çok düşünüyorum yaaa acaba uslu mu yaramaz mı olacak diye. beklemekten başka çaremiz yokk görücez :)

bende oğluşum nasıl olacak diye meraek ediyorum. uslu olsun diye dua ediyorum hep.
babasına benzerse uslu olacak.

afiyet olsun canım,

sağol canım.

bende henüz hazırlamadım canım. çünkü geceliği ve emzirme südyenini son aya yakın almayı düşünüyorum. ben 1 tane tekerlekli valiz hazırlayacağım. hepsini bir arada koyarım diye düşünüyorum.

yaren hoşgeldin canım.

bijo evi süpürmek bana işkence geliyor. pazar günü eşim süpürdü ben sildim viledayla.
eşim diyor bütün halıları kaldıralım. yazın iyi olurda kışın halısız çok soğuk oluyor.
birde fayans olan yerler var ayağım kayar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…