2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende kaçar, kocişinde uykusu geldi zaten adamı yordum bugün canı çıktı garibimin, hadi hepinize ii geceler tatlı rüyalar, yarın gelebilirsem görüşürüz....

yok yok çiğden herşey domatesleri soy kafana göre miktarı rondoda çek bi kaba koy sonra cin biberleri çek robotta domatese ekle sonra maydanozu çek ekle ve sarımsakları çek ekle bunların mikterını kafana göre ayarla kimi aşırı acı sever kimi sşırı sarımsaklı sonra bu harcı karıştırıp az sirke eğer hiç sirke sevmiyorsan limon suyuda olabilir ama genede asıl tadı veren sirkesi ama bayılmasın tuzunu ve azıcıkta zeytin yağı bozulmasını engellemek için hepsini karıştır tadına bak işte ekle çıkar tutturursun istediğin tadı sonra küçük bikaç kavanoza koy 5-6 gün içinde olur zaten bir dene beğenirsen çok koyarsın burda kavanoz kavanoz koyarlar daha kış gelmeden bitirirler maşalah

hadi nalancım yat dinlen sen maşallah bütün gün dinlenmiyosun hiç iyi geceler tatlı rüyalar
gripincim sanada iyi geceler

yine erken kalktım yine erken kalktım
ama gece sadece 1 defa uyandım bu da cok guzel bısı tabı :)
günaydın herkese.. şimdi kahvaltımızı hazırlıcam, sonra spora gitcem, snr caddeye gitcem biiirrr sürü yere gitcem orda da adreslerı not aldım co kguzel bebek magazaları fln varmış hepsıne hepsıne gıtcem, gece leşim çıkar artık ölü gibi dönerim eve :))

prop valla gez kızz oh en iyisini yapıyosun.. yollarda doğurucaksın bu gidişle :)))
benim yengemin düğünde suyu patlamıştı, ışıkları söndürtüp dans müziği çaldırmıştık. o sırada yengemi çıkarmışlardı dışarı çok komikti

vall benımkı de yolarda gelecek herhalde :)
napım bijocum ben oturabılcek bı ınsan degılım oyle sureklı cıldırıyorum..
bu arada pantolonumu hatırlıo musun bulusmada gıydıgım sen demıstın bu cok dar degıl mı nası gıyceksın ıkı aya dıye ben de gıyerım heralde ya demıstım ya :) hala gırebılıorum ıcıne ama popom azıcık daha buyurse gıremıcem kesınlıkle yanı 2 kılo daha alırsam popoma bacaklarıma dogru sıgamam ıcıne, dun gıyerken aklıma sen geldın de :))

Günaydınlarr herkese..

Nalancım doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel senelere eşin ve kızınla inşallahopuyorumnanaktan

Burcu gez iyice benim yerimede boshayallersmile

Dün akşam iş çıkışında bir bebek mağazasına girdim baktım bir tane bebiş daha 1 aylık ama 6 aylık doğmuş yavrum küvezde kalmış 1 ay : (
tabi 6 aylık doğunca hazırlıksız yakalanmışlar bebeğe birşeyler almak için çıkmışlar
ama kesinlikle premetüre bebek gibi durmuyordu maşallahh
çok güzel bir kızdı yaaopuyorumnanaktan

Bu arada annesi fosur fosur sigara içtiği için bebek erken doğmuş büyükannesi öyle dedi :S

Günaydın kızlar, nabersiniz...

İşlere başlamadan önce size bi bakim dedim...

Sabah bacağımın kasılmasıyla fırladım yerimden valla, kocam da garibim uyku sersemi napacağını şaşırdı birden sonra bacağımı biraz ovdu, ardından da parmaklarımı arkaya doğru büktü öle geçti kramp ama çok fecidi valla şimdi orası morarmış gibi acıyo...

ve kadın da hıc ıstıfını bozmuodu dımı gerızekalı.. sucluluk duygusu duyar ınsan azıcık..
gezıyım cnm senın yerıne de cıkıorum hatta sımdı spora yollanıorum hadı sız kendınıze ıyı bakın

duymuyor ki sezeryana girerken bile doktoruna sigara içeyim diye yalvamış
zaten şimdide içiyormuş :S
ayy biz çok şanslıyız ki bırakabildik sigarayı ya bizde öyle olsaydık :S

hoşçakal burcu

saol tatlım bunu en kısa zamanda denicem bakalım nasıl oluyo çok merak ettim, kayınvaldeminkini hiç yiyememiştim çünki...

var gibi, düzelecek inşallah canım. az sonra aricam işte. dr 9 gibi anca geliyor, bilgi alsın da..

hadi inşallah ii haberler alırsın canım, Allah kolaylık versin valla..

Çooookkkkkk teşekkür ederim canım benim...

Ay kıyamam ben ona ya, Allahtan bebiş ii miş, büyükannesi neden engel olmamış sigara içmesine, çok yazık gerçekten...

duymuyor ki sezeryana girerken bile doktoruna sigara içeyim diye yalvamış
zaten şimdide içiyormuş :S
ayy biz çok şanslıyız ki bırakabildik sigarayı ya bizde öyle olsaydık :S

hoşçakal burcu

Yuh bu kadar da olmaz valla, ne kadar cahil insanlar bunlar, kendine acımıyosan o minicik el kadar yavruya acı ya, kimbilir ilerde ne rahatsızlığı ortaya çıkar o yavrunun, kocasıda bi şi dememiş herhalde bu böle fosur fosur içmeye devam ettiğine göre, o da ayrı bi odunmuş, hey Allahım yarabbim sen akıl fikir ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…