Aman tınlama zaten he he dicen geçcen öle teyzelere yoksa hayatta susmazlar...
Onu bi kere kayınvaldem yaptı komşusundan almış tarifi ama tutturamamıştı herhalde, bi tattık leş gibi sirke ve sarımsak kokuyo çok iğrendim onun için hiç denemeye cesaret edemedim, ama tarifini verirsen denerim az bi domatesle önce sonra onu çoğaltırım güzel yapabilirsem, kavurmuyorsun onu dimi...
var gibi, düzelecek inşallah canım. az sonra aricam işte. dr 9 gibi anca geliyor, bilgi alsın da..Hayırdır biju ters bi durum mu var bebişle ilgili, umarım her şey yolundadır...
Günaydınlarr herkese..
Nalancım doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel senelere eşin ve kızınla inşallahopuyorumnanaktan
Burcu gez iyice benim yerimede boshayallersmile
Dün akşam iş çıkışında bir bebek mağazasına girdim baktım bir tane bebiş daha 1 aylık ama 6 aylık doğmuş yavrum küvezde kalmış 1 ay : (
tabi 6 aylık doğunca hazırlıksız yakalanmışlar bebeğe birşeyler almak için çıkmışlar
ama kesinlikle premetüre bebek gibi durmuyordu maşallahh
çok güzel bir kızdı yaaopuyorumnanaktan
Bu arada annesi fosur fosur sigara içtiği için bebek erken doğmuş büyükannesi öyle dedi :S
yine erken kalktım yine erken kalktım
ama gece sadece 1 defa uyandım bu da cok guzel bısı tabı :)
günaydın herkese.. şimdi kahvaltımızı hazırlıcam, sonra spora gitcem, snr caddeye gitcem biiirrr sürü yere gitcem orda da adreslerı not aldım co kguzel bebek magazaları fln varmış hepsıne hepsıne gıtcem, gece leşim çıkar artık ölü gibi dönerim eve :))
ve kadın da hıc ıstıfını bozmuodu dımı gerızekalı.. sucluluk duygusu duyar ınsan azıcık..
gezıyım cnm senın yerıne de cıkıorum hatta sımdı spora yollanıorum hadı sız kendınıze ıyı bakın
yok yok çiğden herşey domatesleri soy kafana göre miktarı rondoda çek bi kaba koy sonra cin biberleri çek robotta domatese ekle sonra maydanozu çek ekle ve sarımsakları çek ekle bunların mikterını kafana göre ayarla kimi aşırı acı sever kimi sşırı sarımsaklı sonra bu harcı karıştırıp az sirke eğer hiç sirke sevmiyorsan limon suyuda olabilir ama genede asıl tadı veren sirkesi ama bayılmasın tuzunu ve azıcıkta zeytin yağı bozulmasını engellemek için hepsini karıştır tadına bak işte ekle çıkar tutturursun istediğin tadı sonra küçük bikaç kavanoza koy 5-6 gün içinde olur zaten bir dene beğenirsen çok koyarsın burda kavanoz kavanoz koyarlar daha kış gelmeden bitirirler maşalah
var gibi, düzelecek inşallah canım. az sonra aricam işte. dr 9 gibi anca geliyor, bilgi alsın da..
Günaydınlarr herkese..
Nalancım doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel senelere eşin ve kızınla inşallahopuyorumnanaktan
Burcu gez iyice benim yerimede boshayallersmile
Dün akşam iş çıkışında bir bebek mağazasına girdim baktım bir tane bebiş daha 1 aylık ama 6 aylık doğmuş yavrum küvezde kalmış 1 ay : (
tabi 6 aylık doğunca hazırlıksız yakalanmışlar bebeğe birşeyler almak için çıkmışlar
ama kesinlikle premetüre bebek gibi durmuyordu maşallahh
çok güzel bir kızdı yaaopuyorumnanaktan
Bu arada annesi fosur fosur sigara içtiği için bebek erken doğmuş büyükannesi öyle dedi :S
ve kadın da hıc ıstıfını bozmuodu dımı gerızekalı.. sucluluk duygusu duyar ınsan azıcık..
gezıyım cnm senın yerıne de cıkıorum hatta sımdı spora yollanıorum hadı sız kendınıze ıyı bakın
duymuyor ki sezeryana girerken bile doktoruna sigara içeyim diye yalvamış
zaten şimdide içiyormuş :S
ayy biz çok şanslıyız ki bırakabildik sigarayı ya bizde öyle olsaydık :S
hoşçakal burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?