Ben gider birrrrr dünyaaa işim var bugün
aralarda gelirim haydi kolay gele herkese
Günaydıınnn... İyi haftalar herkese...
günaydın kızlar....iyi haftalar
bugun dr kont var. artık 15 de bir ya bakalım neler olmus
bugun işler birikmiş arada gelirim yine
:1hug:
son 25 dk ben de temizlik yapıcam, herkes yoğun bugün galiba :)
günaydınn .annişlerrrr. bende akşam üstü dr a gidicem oğlum kaç gr olmuş merak ediyorum. ..
günaydın kızlar....iyi haftalar
bugun dr kont var. artık 15 de bir ya bakalım neler olmus
bugun işler birikmiş arada gelirim yine
:1hug:
kız öyle bişey mi demiştim hiç hatırlamıyorum :) iyi işte ne güzel boşa para vermemişsin baya kullanmış oldun pantolonunu.. çok da şıktı zemuszemusvall benımkı de yolarda gelecek herhalde :)
napım bijocum ben oturabılcek bı ınsan degılım oyle sureklı cıldırıyorum..
bu arada pantolonumu hatırlıo musun bulusmada gıydıgım sen demıstın bu cok dar degıl mı nası gıyceksın ıkı aya dıye ben de gıyerım heralde ya demıstım ya :) hala gırebılıorum ıcıne ama popom azıcık daha buyurse gıremıcem kesınlıkle yanı 2 kılo daha alırsam popoma bacaklarıma dogru sıgamam ıcıne, dun gıyerken aklıma sen geldın de :))
sana da kolay gelsin hayatım, yok daha aramadım şimdi ariyim bi..Ben söküklerle uğraşıyorum birazdanda pantolonumun boyunu kısaltcam, sonrada yallah vitrin temizliğine, yoğun bi gün olacak yine...
Dr.la görüştün mü?
günyadınnnnn bende bugün yoğun olanlardanımmm gelirim arada
Günaydın kızlar,
Bugün hepiniz yoğunsunuz anlaşılan hepinize bol bol kolay gelsin.:)
Sağol nalan inşallah büyümüştüropuyorumnanaktan sana da kolay gelsin senin yazdıklarını okurken bile yoruluyorum ama sende bayram da rahat edersin ohh mis gibi..
kız öyle bişey mi demiştim hiç hatırlamıyorum :) iyi işte ne güzel boşa para vermemişsin baya kullanmış oldun pantolonunu.. çok da şıktı zemuszemus
sana da kolay gelsin hayatım, yok daha aramadım şimdi ariyim bi..
sağol asocumm Şeniz
Günaydın canım benim,Günaydın melcan sanada kolay gelsin bugün...
Günaydın Asoşum, nasılsın...
Günaydın canım benim,
iyiyim sağol sen nasılsın? Dün gece hiç uyuyamadım ya off o kadar ilaçlıyoruz ama yine de nerden geliyorsa sivrisinekler geliyor ya deli oluyorum.sabahladım resmen. Zaten zar zor uyuyabiliyorum sola yatmaktan bıktım artık. Biraz sola biraz da sırt üstü yatıyorum yüz üstü yatmayı özledim resmen.sol tarafım çöktü galiba etim ağrıyor artık
Çok geçmiş olsun canım ya :S aman dikkat et kendine:S batık ofln olursa benim ayak bakıma götürürüm seni ben. pedikürle mikrop kaptırıyolar dikkatli olmak lazım. Benim tırnağımı deşmişlerdi çorap bile giyemiyodum ayakkabı zaten giyemiyodum kış vaktiydi hemde :S ayağım dizime kadar şişti düşün artık öyle bir iltihaptı. zaten sonrada ayak sağlığı merkezine gitmeye başladım şidmi çok şükür çok rahatımDün tabureye ayağımı çarptım, ayak baş parmağımın tırnağı dibinden kırıldı, şimdi çok kötü görünüyo ve çok acıdı, inşallah uzarken batık olmaz ya, cuma günü pediküre gidip bi baktırayım düzeltebilecekler mi...hooooooffffffffff çok sakar oldum ben ya...
Ben de sağa yatıp kaçamak yapayım diyorum tam yatıyorum benimki tekmeleme krizlerine giriyor.Sağ tarafıma geçti benimki 2 haftadır sağda. sağa yatmayı geç kolumu koyduğumda bile tekmeyi basıyooyy o sorun bende de var ama ben ara sıra sağa dönüyorum ağrıyor artık sol tarafım benim de :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?