nalan canım
işlerim yoğun gidiyor bu aralar
birde dün bahsettiğim gibi uyuyamıyorum uyumak için çaba harcıyorum ama sesler hava sıcaklığı engel oluyor
pek keyfim yok bu aralar
birde işyerinde bi arkadaşın arkamda iş çevirmesine çok kızdım
dün akşam oğluma biraz alışveriş yapık
anakucağını aldık
sonra tarak, bakım seti bübchen, göğüs pompasını falan aldım
çok az eksiğim kaldı
kendi lohusa eksiklerim kalıyor onları da hallederim inş.
uyumak istiyorum
kimse konuşmuyor
kendi kendime konuşuyorum
Selam kızlara.s.
dışarı çıkacaktım.. fakat kendimde o enerjiyi bulamadım. bari oğlumun battaniyelerini bitireyim. görüşürüz.
ben seviyorum süpürmeyi kız tozları cekiyorum tertemiz oluyor çok hoşuma gidiyor. halısız zor olur hakatten üşütürsün canım..bijo evi süpürmek bana işkence geliyor. pazar günü eşim süpürdü ben sildim viledayla.
eşim diyor bütün halıları kaldıralım. yazın iyi olurda kışın halısız çok soğuk oluyor.
birde fayans olan yerler var ayağım kayar diye korkuyorum.
2.si kol ağrıtabiliyor sen yine de agrı kesici bulundur yanında canım..yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem. tetanoz aşımın 2. si yapılacak.
bilmem olsun mu talep var mı?eylülde çekiliş olacak mı?
güle güle kullan aldıklarını canım.. biz de toplu bi alışverişe cıkıcaz listemı hazırladım beklıyorum bayramı
barays ne marka aldın anakucağını?
Zaten her iş yerinde öle biri mutlaka mevcut, fitne fesat peşinde koşan, sinir olurum öle tipleri,kendi içlerinde barışık olmadıkları için başkalarınında huzurunu bozarlar hep...sen sinirlenme yinede boşver sinir sana yaramaz şimdi...
Hafta sonu gündüz saatlerinde uyumayı denesen belki ii gelir canım...
oooohhhh ellerine sağlık güle güle kullansın oğluşun inş., benimde daha eksikler var, bayramdan sonra kayınvaldemle gecelik pijama felan alcaz, sonra onlarıda yıkar çantamı hazırlarım artık....
ben de uyumak istiyorum.ayrıca bugün hava acayip sıcak veya bana oyle geliyoo... çok bunalıyorum.. bitirmem gereken işlerim var.. ama hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.. forumu okuyorum.. burda da pek hareket yok bugün..
Hakikaten çok sıcak..Neyseki yarın epey serinliycez..
Nalan büyük temizliğe başlamışsın sanırım,eşinin de yardımlarıyla..Kolay gelsin canım.
kasım anneleri grup msn inde geyik yapıyoruz o yüzden sakin burası 2-3 gündür. gelmek isteyenlere duyurulur gayet güzel eğleniyoruz
o nee
ben kaçırmışım gözden demek ki
Benimde uykum var uyumak istiyorum ama bir sürüde işim var, hooooooooffffffffffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?