2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zaten her iş yerinde öle biri mutlaka mevcut, fitne fesat peşinde koşan, sinir olurum öle tipleri,kendi içlerinde barışık olmadıkları için başkalarınında huzurunu bozarlar hep...sen sinirlenme yinede boşver sinir sana yaramaz şimdi...

Hafta sonu gündüz saatlerinde uyumayı denesen belki ii gelir canım...

oooohhhh ellerine sağlık güle güle kullansın oğluşun inş., benimde daha eksikler var, bayramdan sonra kayınvaldemle gecelik pijama felan alcaz, sonra onlarıda yıkar çantamı hazırlarım artık....

uyumak istiyorum
kimse konuşmuyor
kendi kendime konuşuyorum

ben de uyumak istiyorum.ayrıca bugün hava acayip sıcak veya bana oyle geliyoo... çok bunalıyorum.. bitirmem gereken işlerim var.. ama hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.. forumu okuyorum.. burda da pek hareket yok bugün..

dışarı çıkacaktım.. fakat kendimde o enerjiyi bulamadım. bari oğlumun battaniyelerini bitireyim. görüşürüz.

Ya bu ne sıcak ya, piştim valla, vitrinler bugünlük kaldı valla, yarın ilk iş onlara girişcem,birazdan koltukları süpürüp kılıflarını takim tekrar, dün onlarıda yıkadım mis gibi oldular valla, sonrada tozları alim, daha sonrada yemeğimi yapim, zaten ancak yetişir kocam gelene kadar...

Anam hiç dinlenmiyorum doğru düzgün ona rağmen zar zor yetişiyo ya, hatta yetişmiyo bile...

Hakikaten çok sıcak..Neyseki yarın epey serinliycez..
Nalan büyük temizliğe başlamışsın sanırım,eşinin de yardımlarıyla..Kolay gelsin canım.

ben seviyorum süpürmeyi kız tozları cekiyorum tertemiz oluyor çok hoşuma gidiyor. halısız zor olur hakatten üşütürsün canım..

yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem. tetanoz aşımın 2. si yapılacak.
2.si kol ağrıtabiliyor sen yine de agrı kesici bulundur yanında canım..

eylülde çekiliş olacak mı?
bilmem olsun mu talep var mı?

İyiyim Nalancım..4 gündür karşıdaydım,ablamlarda annemler vardı,küçük yeğenime bakıyorlar..orda kaldım,dün aldı beni kocam,eve geldik...
Kocam da ben yokken gene alışveriş yapmış,bebek bezi almış bir paket daha..Artık alma dedim ,diğer numaralara geçmek lazım artık..Dönence almış..

kasım anneleri grup msn inde geyik yapıyoruz o yüzden sakin burası 2-3 gündür. gelmek isteyenlere duyurulur gayet güzel eğleniyoruz

güle güle kullan aldıklarını canım.. biz de toplu bi alışverişe cıkıcaz listemı hazırladım beklıyorum bayramı

bende eksik listemle geziyorum
çoğu tamamlandı sayılır
bi kendime ait eksikler kaldı
birde kalın battaniye çorap batik alacam oğluma sonra
temizlenmesi ve ütü ksımı kalıyor onu da ekimin ilk haftası yapacam bi aksilik olmazsa

barays ne marka aldın anakucağını?

canım kraft jenny ürünü
aldım pahalı almak istedim çünkü
kilosu artınca kullanılmayacak
fiyatı uygunken alayım dedim

Kraft Jenny Ana Kuçagı Kırmızı - PratikEv.com

bu modelin kırmızı yerine sarılısını aldık ve 60 tlye aldık

h.sonu tek gün iznim var onu da sıcaktan uyuyamadım
senin eksiğin fazla kalmamış
benimde gecelik vs işlerim var
onları da neden se acele edesim gelmiyor çok ağırdan alıyorum

ben de uyumak istiyorum.ayrıca bugün hava acayip sıcak veya bana oyle geliyoo... çok bunalıyorum.. bitirmem gereken işlerim var.. ama hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.. forumu okuyorum.. burda da pek hareket yok bugün..

evet aynı haldeyiz şu anda
evime gidip serin bir köşesinde uyumak istiyorum

Hakikaten çok sıcak..Neyseki yarın epey serinliycez..
Nalan büyük temizliğe başlamışsın sanırım,eşinin de yardımlarıyla..Kolay gelsin canım.

Başladım tatlım ya, bayadır yapmıyodum kıyı köşe ama baya kolayladım sayılır dolapların içleri felan kaldı işte, bide bebişimin eşyaları felan yıkanacak...

selam kızlar bi cee diyip kaçıcam hazır pişmişken sıcaktan akşam yemeği işini halledicem
bende bugün eşimle temizlik işini konuştum ablam tutturdu hadi yapalım diye kocişte dediki bikaçhafta sonra halılar yıkanıcak ozaman ablamıda çağırırım senin ablan ben 3 ümüz girişir evi paklarız dedi guclubacismile neyse bakalım onun dediği olucak zaten daha en az 1 ayı geçkin kapı pencere açık olucak burda heryer mafolucak gene
ama o kadar çok iş varki offfffffff akannehir nasıl biter bilmiyorum neyse allah kuvvet versin hepimize

şimdilik kaçtım tekrar gelirim işlerim bitince kaydirigubbakcemile3

bu arada nalan kendi tıckerimi değilde seninkini görünce çok heyecanlanıyorum canım delikafadulden 30+2 maşallah maşallah

pazara gittim geldım pöff piştim...
akşama yemeğim var tatlı yapıcam . ilk defa denicem herkes çok beyenmiş inş. güsel olur.
msn den de mi konuşuyosunuz ?

Benimde uykum var uyumak istiyorum ama bir sürüde işim var, hooooooooffffffffffffff....

Nalancım biz işe gidiyoruz ama sen bizden daha çok yoruluyorsun allah yardımcın olsun.

Öğlen yemeğinde alışverişe gideyim dedim kızıma yine bir sürü şey aldım. Sonrada tansiyonu düşürdüm işe zor döndüm yanımda arkadaşım olmasa işim zordu yani. Şu saate kadar yatırdılar beni ..İş yerindeki insanlar allahtan çok iyi ve vicdanlı yarın gelmiyeceğim işe zaten dinlenmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…