2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kıyamam ya,yormuşsundur onuda annesi,bi rahat verde uyusun acıkolumunekankayizsmile
dikkat et canım,iş hiç bitmez nasılolsa kendini biranda o kadar yorma

Valla çocuğuda yorduk, çocuk hiperaktif doğacak bu gidişle zaten, doğduğunda eline viledayı vercem hemen temizliğe başlicak herhalde...

Dikkat ediyorum canım zaten dinlene dinlene yapıyorum mecburen belim kaldırmıyo çünki, topu topu 4 koltuk kılıfı ama 40 dakkadır takamadım baksana, neyse son bi tane kaldı...

canım bu bildiklerin haricinde farklı bişey yok zaten..izne ayrılırken doktorunun söylediği tahmini doğum tarihi esas alınıyor mesela benim 18 kasım 32.haftam 23 eylüle denk geliyor doğum öncesi iznimi bu şekilde alıyorum ama diyelim ki bebek 18 kasımdan önce geldi o zaman bebeğin doğduğu tarihten itibaren 8 hafta sayılıyor yani doğum sonrası izin bebeğin doğduğu gün başlıyor doktorun tarihinin önemi yok..ben ücretsiz izne ayrılacam mecbur okulum çok uzakta ve tüm gün o kadar küçük bebeği bakıcıya bırakmaya içim el vermiyor üstelik emerse sağmakla falan başedemem sabah 7 de çıkacam evden 4 buçuk beşe kadar aç kalır çocuk işte izin rapor falan derken gıcık gıcık formalite işlerle ugrasıcaz yani bakalım..

canım bayadır karşılaşamadık nasılsın gittinmi tekrar kontrole

kızlar size 2 sorum var
1: saçını boyayan varmı
2: lens kullanan varmı

Benim bir önceki doktorum 3. aydan sonra saçımı boyatabileceğimi söylemişti ama ben gerek görmedim röfleliydi benim saçlarım kendi rengimde açık olduğundan kötü durmadı bende doğuma doğru röfle yaptırmayı düşünüyorum..

Lensi hiç kullanmadım aslında bir dönem mavi renkte bir lens almak istedim ama benim gözlerimde renkli olduğundan kocam pek sıcak bakmadı boshayallersmile

kızlar size 2 sorum var

1- saçımı boyamadım
2- lens normaldede kullanmıyordum :)

nerdesin kız geliyorum dedin gelen giden yok sen ekleyemedin herhalde tekrar bi ekle istersen...

sende gelsene...

adresi banada yazın bari nalancığım, fırsat buldukça gelmeye çalışırım

ben kullanıyorum çünkü numaralı mecburiyetten gözlükten daha rahat
ama benimde aklıma takılan doğumda sıkıntı olurmu
sezeryande özellikle eyvahedigeldismile

canım bayadır karşılaşamadık nasılsın gittinmi tekrar kontrole

evet canım karşılaşamadık bayadır kontrole bu cumartesi gidecem yarında okula başlıcam ne olur ne olmaz diye bebeğin giysileirni falan yıkayıp ütüledim kaç gündür mayıstan beri gitmiyodum okula rapor hakkım falan da kalmadı 24 eylülde başlıyacak doğum iznim o güne kadar gidip gelecem artık mecburen..sen nasılsın neler yapıyosun?

kızlar size 2 sorum var

Selam Kızlar,
Canım ben saçımı boyatmadım doktorum boyatmamı söylemişti bende bir daha sormadım.
2.soruna gelince, gözlerim miyop numaralı lens kullanıyorum normalde, ama hamile kaldığımdan beri lensler beni çok rahatsız ediyor. Göz doktoruma gittim hormonlardan dolayı böyle bir etki olabileceğini söyledi. Sürekli çapak yaptığından eskisi gibi gözlük kullanmaya başladım. Arada takıyorum ama çapaklar beni çok daha fazla rahatsız ediyor. mafoldumben

bende kullanıyorum ama yan etkisi hiç olmadı

Ay bugünlük işlerimi bitirdim ama bende bittim valla, 15 dakikaya kalmaz kocam gelecek biraz dinleneyim, anlaşılan artık baya ağırlaşmaya başlamışım ne kadar uzun sürüyo işler artık...

Yarın öğleden sonraya kadar vitrinleri boşaltıp temizlicem, inşallah sonra ütü yapmaya halim kalır...Cuma günü kendime ayırcam o gün bakım günüm olcek inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…