ayy kıyamam ya,yormuşsundur onuda annesi,bi rahat verde uyusun acıkolumunekankayizsmile
dikkat et canım,iş hiç bitmez nasılolsa kendini biranda o kadar yorma
kızlar merhaba,
devlette çalışanlar, doğum izni ile ilgili net bilginiz var mı?
8hafta d.öncesi+8hafta doğum sonrası ama son 3haftaya kadar çalışılırsa sonrasına 5 hafta ekleniyor.
tüm bildiğim bu.
peki doğum vaktinden önce veya sonra olursa ne oluyor izinler?
canım bu bildiklerin haricinde farklı bişey yok zaten..izne ayrılırken doktorunun söylediği tahmini doğum tarihi esas alınıyor mesela benim 18 kasım 32.haftam 23 eylüle denk geliyor doğum öncesi iznimi bu şekilde alıyorum ama diyelim ki bebek 18 kasımdan önce geldi o zaman bebeğin doğduğu tarihten itibaren 8 hafta sayılıyor yani doğum sonrası izin bebeğin doğduğu gün başlıyor doktorun tarihinin önemi yok..ben ücretsiz izne ayrılacam mecbur okulum çok uzakta ve tüm gün o kadar küçük bebeği bakıcıya bırakmaya içim el vermiyor üstelik emerse sağmakla falan başedemem sabah 7 de çıkacam evden 4 buçuk beşe kadar aç kalır çocuk işte izin rapor falan derken gıcık gıcık formalite işlerle ugrasıcaz yani bakalım..
kızlar size 2 sorum var
1: saçını boyayan varmı
2: lens kullanan varmı
nalaannn ekledim msne inşallah doğru eklemişimdir sempatiksalakcinni
kızlar nerdesiniz yahu, hepiniz msn demisiniz
kızlar size 2 sorum var
kızlar size 2 sorum var
nerdesin kız geliyorum dedin gelen giden yok sen ekleyemedin herhalde tekrar bi ekle istersen...
sende gelsene...
kızlar size 2 sorum var
canım bayadır karşılaşamadık nasılsın gittinmi tekrar kontrole
kızlar size 2 sorum var
Selam Kızlar,
Canım ben saçımı boyatmadım doktorum boyatmamı söylemişti bende bir daha sormadım.
2.soruna gelince, gözlerim miyop numaralı lens kullanıyorum normalde, ama hamile kaldığımdan beri lensler beni çok rahatsız ediyor. Göz doktoruma gittim hormonlardan dolayı böyle bir etki olabileceğini söyledi. Sürekli çapak yaptığından eskisi gibi gözlük kullanmaya başladım. Arada takıyorum ama çapaklar beni çok daha fazla rahatsız ediyor. mafoldumben
selam kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?