2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnanmıyorum yaa,ne macera olmuş..İnşallah planlanan tarihte olur doğumum ,onu düşünüyorum bugünlerdeeyvahedigeldismile
Başladım tatlım ya, bayadır yapmıyodum kıyı köşe ama baya kolayladım sayılır dolapların içleri felan kaldı işte, bide bebişimin eşyaları felan yıkanacak...
İyi o zaman,zoru atlatmışsınkaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun yasemin,dikkat et kendinea.s.

pazara gittim geldım pöff piştim...
akşama yemeğim var tatlı yapıcam . ilk defa denicem herkes çok beyenmiş inş. güsel olur.
msn den de mi konuşuyosunuz ?

nevet canım adres isteyenler özel mesaj atsın bana :)

kızlar merhaba,
devlette çalışanlar, doğum izni ile ilgili net bilginiz var mı?
8hafta d.öncesi+8hafta doğum sonrası ama son 3haftaya kadar çalışılırsa sonrasına 5 hafta ekleniyor.
tüm bildiğim bu.
peki doğum vaktinden önce veya sonra olursa ne oluyor izinler?

mrb linden nasılsın canım? dediğin gibi 8er hafta. geç olursa heralde rapor verir dr. erken olursa yanar artık bi kısmı. tam 32 hafta dolunca alabiliyorsun doğum öncesi iznini.

bu arada neden msn.e geçtiniz ki? iyiydi burası :S
orda anında cevap bazı zamanlar iyi oluyor bir de hızlı geyik, ama aynı zamanda burdayız tabi ki..

canlarım grup msn adresi aldım kasım anneleri diye. burdan adres yazamıyorum, kişi listenize ekliyosunuz toplu konuşuyoruz.. budurr..

mrb linden nasılsın canım? dediğin gibi 8er hafta. geç olursa heralde rapor verir dr. erken olursa yanar artık bi kısmı. tam 32 hafta dolunca alabiliyorsun doğum öncesi iznini.

aa merhaba burcucum, yoktun ne zamandır...
ben mümkün olduğunca d.sonrasına bırakmak istiyorum, daha çok gerekecek..
ama öncesinde dr. son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verirse yıllık izin kullanabiliyormuyuz acaba?

burlardayım canım. kısa kısa girip çıktım nete. yıllık izin konusunu bilmiyorum bizde yok yıllık izin. ben kullanıcam doğum öncesini. çok sıcak oluyor eylül ve ekimde. o sıcakta ders anlatamam. tansiyonum 8e düşüyor sıcakta.

:lepi:

haklısın canım, şimdiden ağırlaştım ben de. 32den sonra izne çıkmam gerkebilir diye ders almadım ben ama işte mümkün olduğunca sonraya bırakmak istiyorum... sen 2.dönem başlayacaksın o zaman??

evet 2. dönem başlamayı düşünüyorum. evim okula yakın zaten. az ders almayı planlıyorum. öyle olursa rahat çalışırım.

teşekkürler canım bilgi için,benim epey eksiğim var onları tamamlayayım önce,sonra çantamı hazırlayayım.Herkes tek çente hazırlıcak sanırım. Ama sanırım ben 2 tane hazırlıcam.Diğer topiklerede bi bakıp soruşturayım tabi.

ay maşallah ya nasıl yaptın onca şeyi? ben tümgün yattım durdum.Akşama yemek bile yapmak istemiyor canım poooffff:1closedeyes:

bende çok bişey bilmiyorum canım ama okullar açıldıktan sonra öğrenicem artık.Ama ben çalışabildiğim kadar çalışıp kalanını doğum sonrasında kullanıcam

Daha yapıyorum koltuk kılıflarıyla mücadele halindeyim, zor takılıyo ama hiç olmazsa kaymıyo sonra... aslında benimde canım bi şi yapmak istemiyo ama mecburen yapıyorum valla, bi yandan da kızım sürekli tepiyo bugün, o da yoruldu herhalde...

ayy kıyamam ya,yormuşsundur onuda annesi,bi rahat verde uyusun acıkolumunekankayizsmile
dikkat et canım,iş hiç bitmez nasılolsa kendini biranda o kadar yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…