selam hazal nirelerdeydin bütün gün...
İstanbuldaki hanımlar yarın hava 20 derece olcakmış oh maşallah :) bi anda serinliyoruz valla
msn çıktı topik birliği bozuldu kaydirigubbakcemile3 herkes kendi kendine konuşup gidiyo bugün :)
öldüm lan.. o kadar yoruldum ki bugun yolda doguruverecektım valla çok gezdım cok yurudum aboooooo yoruldum öldüm bittimakannehir
hoşgeldin prop .. dinlen ayakları uzatıp:)) neler yaptın bakalım kaç mağaza gezdın söyle:))
valla buraları ne kadar bılıosun bılmıyorum akcacım ama suadiyeden kızıltopraga kadar gezdım cadde boyunca :) bı suru magaza gecdım hangı bırını anlatım :)) cok para harcamadım ya gezdım tozdum ıste.. ayak uzatcak zaman yok ev o kdr dagınık kı :S mutfagı toparlıyorum sımdı..(
evet canım karşılaşamadık bayadır kontrole bu cumartesi gidecem yarında okula başlıcam ne olur ne olmaz diye bebeğin giysileirni falan yıkayıp ütüledim kaç gündür mayıstan beri gitmiyodum okula rapor hakkım falan da kalmadı 24 eylülde başlıyacak doğum iznim o güne kadar gidip gelecem artık mecburen..sen nasılsın neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?