2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hazal nirelerdeydin bütün gün...

is yapiodum cnm sabah 11 de kalktm kahvalti yaptim sonrada mutfagi temizledim dolaplari falan ee bayram yaklasiyo artik yavas yavas basladim temizlige. yoruldum dinleniyorum simdi.
hakikaten ya topic bos kalmis bugun fazla hareketli deilsiniz kizlar nerdesiniz yaw

canim SIKILIO bugun ya is yaptim yorginluktanmidir nedir hic keyfim yok kendimi cok yalniz hissediorum. uykum gelio ama yatmak istemiyorum gece uyuyamam sonra.. boshayallersmile

bu arada grup msni ne yaww siz burayi birakip ordami takiliosunuz?
kimsecikler yok bende gidiim barii

Kızlar haberleri ilziyosunuzdur umarım. Test çıkmış normal mi sezeryan mi belirliyormuş Laktik asit yükselince normal doğum olmuyormuş kasılmaları engelliyor ve doğum sancılı bir sürece dönüşüyormuş. Bu da suni sancı yapılan annelere faydası olmuyormuş. Şu test Türkiyeye de gelsin biz doğurana kadar yaaa oof

msn çıktı topik birliği bozuldu kaydirigubbakcemile3 herkes kendi kendine konuşup gidiyo bugün :)

öldüm lan.. o kadar yoruldum ki bugun yolda doguruverecektım valla çok gezdım cok yurudum aboooooo yoruldum öldüm bittimakannehir

hoşgeldin prop .. dinlen ayakları uzatıp:)) neler yaptın bakalım kaç mağaza gezdın söyle:))

valla buraları ne kadar bılıosun bılmıyorum akcacım ama suadiyeden kızıltopraga kadar gezdım cadde boyunca :) bı suru magaza gecdım hangı bırını anlatım :)) cok para harcamadım ya gezdım tozdum ıste.. ayak uzatcak zaman yok ev o kdr dagınık kı :S mutfagı toparlıyorum sımdı.. (

önemli olan gezmek tozmak zaten insanın gözü gönlü açılıyo.. aldın mı oğluşuna bişey ya da almadan durabıldın mı desem:)) hihoyyyt

almadım sayılır ya.. bıkac omuz bezı ve odası ıcın askı aldım bısı almadım yanı.. kendıme de terlık ve dergı aldım sadece.. genelde dedıgım gıbı gezıp yedım ıctım :))

iyiyim canım bende evde devam işte cumartesi gittim doktora pazartesi nst ye giricem yüksek ihtimal sezeryana alırız riske atmayız dedi bide bebek rahim ağzından çıkmış dedi ama genede ilk erken doğumum ve bu gebeliğimin kanama ve riskli olduğu için sezeryan olabilirmiş ama kesin değil ihtimal dedi bayramdan sonra tekrar çağırdı

iyi yapmışsın canım işlerini halletmekle okulada giderken dikkat et yollarda aman yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dikkarli ol artık
hadi bakalım cumartesi güzel haberler bekliyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…